dayanacak gücüm kalmadı

Kiz evlat gercektende can evlat ya
Rabbim gonlunuze gore versin

Görümcelerimin kızlarıyla saatlerce oynuyor eşim. Kendinden geçiyor adeta. Toka takıyorsun tipi değişiyor, saçlarını tararsın örersin. Allah'ım bu nasıl şirinlik, minicik elleriyle, minicik hareketler sergiliyor, gülüyor, sakin sakin izliyor.Terör estirmeye başlamıyorlar evde. Görümcemin bir oğlu var o en büyükleri, görümcem diyor ki eve huzur ve medeniyet geldi :) Sayı sayması, sarılması, ana babasını işe gönderip akşam kapıda beklemesi , edası, işvesi, nazı, özellikle de tribi , her gece uyumadan en az 2 kitap okutturması ve kaç kitap okunacağı ile ilgili pazarlık yapması..geberiyorum kıskançlıktan kızı olanları.. kız anneleri çok daha az yıpranıyor, naifler, kız çocuklarının ve kız annelerinin auraları bir başka..tıp alanındaki bilimsel gelişmeler doğacak bebeğin cinsiyetini önceden belirleme imkanı verse keşke.

Rabbim gönlünüze göre versin saglıkla umarım bir gün sizde buraya bir kızınız oldugu müjdesini bırakırsınız

Rabbim gönlünüze göre versin saglıkla umarım bir gün sizde buraya bir kızınız oldugu müjdesini bırakırsınız

Uyenin diger msjlarina bakip oyle dua edin lutfen rica ediyorum.

Konu sahibi de sizmissiniz, Allah yardimciniz olsun en makulu okuyan oglunuz ile ev tutup bakicilik Vs yapmaniz gibi duruyor. 12 yil nasil ulkeye gelmedi hangi ulkede emekli durumu nasil hepsi ayri cevaplari olan sorular

Eklentiler

• Screenshot_20241120-005220_Chrome.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 60
Cehalet. Kurban ol sen benim oğluma

Cehalet. Kurban ol sen benim oğluma
Bu nasıl bir takıntı şaşırdım kaldım. Gönlü kız çocuk ister anlarım ama erkek çocukları batırmış, erkek çocuk bahçeli evde olmalı falan, kedi köpek mi besliyoruz biz! Allah akıl fikir versin, evlatlar sağlıklı, hayırlı olsun yeter, kızı erkeği mi olur evladın . Kocasi kız istiyor diye kafayı çizmiş sanki.. Cümleleri normal değil! Herkesin kendi evladı dünyaya bedel

Evet gerçekten normal değil.

Bu uyenin kız takintisi var ve hiç normal değil
Ayy erkek çocuğu olanin evine gitmem demişsin sanki seni kucak açıp bekleyen varda. Zaten senin gibi cahili evime dahi almam. Ha bu arada oğlum var ve eminim senden daha guzelim ve bakımlıyım

Siz ne yiyip ne içiyorsunuz Allah aşkına. Nedir bu erkek çocukları kötülemeler. Bir de hamileymişsiniz. İnsan hayırlı, sağlıklı evlat diler. Günaha giriyorsunuz yapmayın. Çocuğunuz erkek olursa beni korkutuyorsunuz. Sanki sevgi vermeyecek hatta ona kız çocuk gibi davranacaksınız diye endişe duyuyorum. Rica ediyorum bir destek alın. Evladınızın da cinsiyeti ne olursa olsun umarım bağrıniza basarsınız. Bir yakınımız da hep erkek çocuğu istiyordu. İlk çocuğu kız oldu, 2. çocuğunun da kız olduğunu öğrendiğinde "kız olacağına olmasın" demiş. O çocuk işitme engelli doğdu, o adam söylediğine o kadar pişman oldu ve o kızına öyle düşkün oldu ki anlatamam. Ağzınızdan, kalbinizden gecenlere dikkat edin. Benim oğlum var, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın. Yavrumu dünyalara değişmem, kız çocuk olsaydı da bu değişmeyecekti. Her evlat göz nuru, yapmayın ve bence bu konuda destek alın, cümleleriniz normal değil. Allah evladınızı bağışlasın, saglikla doğurun inşallah ve cinsiyeti ne olursa olsun ona sımsıkı sarılın

Hayır yazan hastalıklı düşüncelere sahip zaten ama bu yorumu bebeğenen üyelere ne demeli.

Ben bu konudaki ilk mesajinizi da bu mesajınızı da bugün okudum. İlk mesajiniza nasıl üzüldüysem bu mesajınıza da o denli mutlu oldum, duygulandım ve sizi cokk takdir ettim. Umarım hep güzel kapılar açılır önünüzde, siz çok güçlü bir kadınsınız, eminim ki gelecek günlerde herşey çok daha güzel olacak sizin için

Hangi kocan hanımköylüydü? Şu saatten sonra seni anneci erkeklere oğulcu kaynanalara kızarken görmiyim, fava attım bunu, gördüğüm yerde yüzüne vururum valla.

Konu sahibi bence sana evini açan oğlun o kadar da kötü biri değil. Sokağa atmamış seni evini açmış. Gelin zaten çalışıyormuş, senin ev boşken yemek temizlik yapmak neden bu kadar zorunuza gitti. Evde boş boş ne yapacaksınız ki yatacak misiniz.? Sağlığınız çok kötü olsaydı zaten şuan bir işe giremezdiniz. Bence o oğlunuz elinden geleni yapmış size evini açmış aç bırakmamış. Bunları yapmayanlarda var. Diğer gelinin cocuguna bakıcılık yaptım demisisniz ama çoğu anneanne babaanne torun bakıyor zaten karşılıksiz

Konu sahibi çok sevindim. Siz gerçek bir kahramansiniz.
O pislik eski kocanız da inşallah oralarda ölür kimsesiz geberir. Kalır orada. Bir alanı da çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…