dayanacak gücüm kalmadı

Tr de pirimleri yeterli emeklilik hakki vardi o cocuklarin dusuncesi ben ondan hic birsey beklemiyorum akillari sira cocuklar beni teskin ve tesselli ediyorlar sabret gibi

Tr de pirimleri yeterli emeklilik hakki vardi o cocuklarin dusuncesi ben ondan hic birsey beklemiyorum akillari sira cocuklar beni teskin ve tesselli ediyorlar sabret gibi
yani, adam ölecek de dul maaşı alacam diye bekleyeceğinize boşanın nafaka alın...

bu adam ABDden gelmezse ve bu ülkede bir malı mülkü olmazsa, ödemeyeceği de varsa zaten ödemez.

ama nafaka bağlanırsa emekli maaşından nafakanızı zorla da olsa alırsanız.(eyt ile emekli olursa mesela)

o önceki primlerinden emekli hakkı varsa eyt'ye başvurmuş olabili

Ben hic o beklentide degilim malesef ben saglikko usunda cocugumdan yararlaniyorum şuancalisamadigim icin ayrilmis olursam babamin uzerine gecerim ben onun adini tasimak istemiyorum sanki uzerimde tonlarca agirlik var ve ben boguluyor gibi hissediyorum ben suana kadar kendimede evlatlarimada yettim arada para finderiyordu ama hic bir zaman bu para yeterli bir para degildi ben hep calistim temizligede gittim merdivende yikadim ofisde temizledim evime gelincede oturup gece yarisina kadar corap patik ördum cocuklarima gonderdim biz onun yani ben onun maasindan meded ummuyorum cocuklarim ilerde evlilik yapma olurse maasi kalir sen gozumuzun onunde dur diyorlar kalp rahatsizligim cocuklugumdan var ama yas ve hayat mucadelesi yorunca ilerledi

Bu linke tıklayın okuyun. Kusura bakmayın da 3 yetişkin çocuğunuz var hiçbiri yazışma nedir bilmiyor. Bırak boşver demekten başka bir şey yapmıyorlar

YABANCI DEVLETTE TÜRK VATANDAŞINA TEBLİGAT
Adli makamlarımızca evrakın doğrudan ilgili dış temsilciliğimize gönderilmesi :
720l sayılı Tebligat Kanununun 25/a maddesine göre; yurtdışında bulunan Türk vatandaşlarına tebligat o yerdeki Türkiye siyasî memuru veya konsolosu tarafından yapılabilir. Bu itibarla tebliği yapılacak evrak adli mercilerimizce doğrudan, ilgilinin adresinin bulunduğu yerdeki Büyükelçiliğimize veya Başkonsolosluğumuza gönderilebilir. Evrakın bu şekilde Genel Müdürlüğümüz aracı kılınmaksızın gönderilmesi emek- mesai tasarrufu sağlanması ve işlem zamanının kısaltılması açısından önem taşımaktadır.
Bu yolla sadece Türk vatandaşlarına tebligat yapılması mümkündür.

çocuklar istese bir şekilde boşanabileceğini bilir bence
uzun sürer ama 12 senedir bu kadın zaten dul gibi bir şey

ama o bildiğimiz hikaye boşanmasın, nikahını vermesin. boşanırsa olur da gider tekrar evlenir filan mazallah.
bence dert avukat bulamamak, parasını verememek, yol usul bulamamak değil. "aman ha annem boşanmasın" derdi.

babası dönüp dolaşıp geldiğinde "anne, babamdır neticede, bak. elaleme ne diyelim vs." diyen çok erkek çocuk gördüm.
döner dolaşır gelir sabret diyen çocuk boşan demez.

Aynen öyle. Merdiven sildi, temizlik yaptı, dedemize babaannemize baktı, sabaha kadar el işi yaptı bizi büyüttü okuttu demiyorlar da bırak boşver diyorlar. Benim annem olsaydı hayatta huzur vermezdim babama. Her yerde bulurdum, kanuni yoldan dilekçeymiş tebligatmış hiç üşenmezdim. Akılları fikirleri boşanmasınlar başkasıyla evlenmesinler. Babaları istediği hayatı yaşayıp mutlu olsun rahatsız edilmesin ama.
Bu kadın 12 sene önce boşansaydı çocukları büyüyünce belki tekrar yuva kurar sevilir saygı görürdü. Ölüp gidenler dahil hepsi bencil, kendi çocukları bile acımıyor kadına. 3 çekmecelik yerde yaşıyorum demesi benim ağrıma gitti ama oğlu öyle layık görüyor.

bir anne gitse böyle bir hayat yaşasa adı o... olur, en adi şerefsiz mahluk ilan edilir, kimse de anne diye adını anmaz.

baba yapınca da ahh süper insan denmiyor tabi ama sadece hayırsız, bencil vs. oluyor. bitti. hala baba. e ama arkada kalan kadın? o cefakar fedakar kadın olarak kalsın, sürünsün. böyle muallakta, belirsiz, sinir hastası, 3 çekmecelik bir hayatı olsun. aaa boşanmasın aman namusumuza zeval gelir.

bir kere böyle kafada çocukları var. o çocukları da kendisi yetiştirmiş bakınca, senelerce susmuş beklemiş nihayetinde. herhalde etrafları, dünyaları böyle. (kadın adliyeye çocuklardan gizli gidiyor). başta bi kere ben boşancam, bunun için sizden izin/onay istemiyorum aşamasına gelmesi lazım...

Suan mesajıma nasıl baslayacagımı bilemiyorum degerli ve cok kıymetli kardeşlerim hemcinslerim kulub üyelerim ben simdiye kadar yarasını kimseye göstermeyen kan kusup kızılcık şerbeti diyen öyle görmüs öyle eğitilmis öyle büyütülmüş ögütlenmis bir evlat bir eş bir anne oldum taki yasadıklarımı ve sorunumu burada paylasana kadar meger insan her derdi icine atmamaliymıs bunu burada okudugum sizlerin güzel yorumlarıyla bir kez daha anladım ve ben 20 mayısda yazdıgım konustugumuz günden 1 hafta sonra sadece iki valiz ile cocuklarımın evinden ayrıldım baska bir sehire kuzenimin yanına geldim bir ay kadar bana kapisini acti is buldu calistim maasimi alir almaz kucuk bir ev tuttum biraz kuzenimin fazlaliklari biraz ikinci elden calistikca evime kendime yetecek kadar esyami koydum simdiyse bir ofisde 10 kisilik calisanlara demek ters geliyor cocuklarima diyeyim hepsi benden kucuk is arkadaslarim onlar beni ablalari anneleri gibi goruyor bense hepsini evladim gibi en lezzetli yemekleri yapiyorum onlara vaylari kahveleri sonrasinda temizligimi yapip cikiyorum saat biraz uzun asgari ucret arti ssk bana uzun calisma saati zor gelmiyor bi gorseniz kucuck sirin bir arti bir evim var odamda perdelerimin biri baska digeri baska ama beni hic rahatsiz etmiyor bundan alti yil once dusyndugumde salonuma bir perdeyi neredeyse simdiki bir maasima yaptirmisim ve aklima gelince bir gülme geliyor ki sormayin hayat o kadar bos muski inanin hic bir seyi dert etmeye gelmiyor yasadiginiz anin tadini cikarin o bunu demis bu bunu demislere takilmayin sizi seven sizin evinizin esyasina cuzdaninizin ne kadar dolu olduguna bakmasin buralardan size seslenmek ve durumumu bildirmek istedim ben mutluyum benim gelinler daha mutludur jesin kayin valideleri ustlerinden gitti ama siz siz olun kendinizi o kadar feda etmeyin ben calisan gelinin uc yil hizmetcisi oldum digeri ise girdi bebek oldu iki yil bebegini buyuttum hizmetcisi oldum simdi kac aydir buradayim hesabima bin tl atip bir isini gor demediler ama allah muhtac etmedi simdi asil habere geleyim isyerimden birinin kuzeni avukat cikti bana yol gosterdi yardimci oluyor karsı tarafa tebligat gonderildi mahkeme gunumuz belli oldugunda unsaallah hakimin insiyatifi iyi niyeti olursa tek celsede bosana bilirmisim kizlar dualarimizi benden esirgemeyin asla kendinizi ezdirmeyin güclü olun inanin bizler kendimize guvenirsek basaramayacagimiz hic bir sey yok ben sizlerin sayesinde burada elli yasima girecegim bir zamanda anladim kendi degerimi ve elli yasima bir ay kala ben kendime yeni bir hayat kurdum darisi diger kardeslerimin basina hepinize binlerce tesekkur ederim sevgiler

Maşallah size,tebrik ederim,mutluluklar dilerim.Rabbim insanı zorda bırakmıyor,bir kapı kapanınca bir kapı açıyor, Hem de ardına kadar.

Tebrik ediyorum cok sevindim birseyleri yoluna koydugunuzu duyunca. Basliginizi ilk okudugumda ofkeden deliye dönmüştüm hatirliyorum, Allah yolunuzu bahtinizi acik etsin

yaaaa KKda okudugum en guzel guncellemelerden
coook mutlu oldum . inşallah bundan sonra her sey gönlünüze göre ilerler

Okurken annemi gozumun onune getirdim.
Son verdiginiz güzel haber bizi hayli mutlu etti. Rabbim karsiniza guzel iyi kalpli insanlar cikarmis insallah hep devam etsin

Ve maalesef ki bi evde kiz evladi yoksa annenin destekcisi olmuyo. Istisnalar elbettz vardir. 3 kardesiz, tek kizim anneme benim yandigim.gibi digerleri yanmaz. Rabbim daima yaninizda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…