- 20 Mayıs 2024
- 22
- 30
- 51
-
- Konu Sahibi elemegim goznurum
Malesef olmuyor sebebi yurt dışında olması ile alakalı dediler bende bunu anlamıyorum suan yazarken bile ağlıyorum ben kendime engel olamiyorum daha anlatmaya kalmadan agliyorum elim ayagim titriyor karsimdakilerde bastan savmak icin mi yapiyor anlamiyorum zaten cocuklardan gizli gidiyorum suan yıllarca yasadigim sehirde degilim cocuklarin yaninda farkli bir yerde yasiyorum kacak göcek cikip danistim baro icinde formlarimi öyle doldurdum neden madurun yaninda degiller heleki bir kadına neden sahip cıkılmazÇok üzüldüm ama sanki avukatsızda olur bu iş. Allah yardımcınız olsun.
Çocuklarım üçüde erkek ikisi evli kucuk üni. Okuyor büyükler bosanıpda ne yapıcan bırak dönüpdolaşıp gelir ysnina diyorlar, yada yarin basina bisey gelse ölürse maas8 sana kalir zaten yurt dusunda gördügunmu var 12 yil bekledin az daha bekle gibi gibi seyler insanin bi kızı olmayinca anneside gidince tutunacak dali kalmiyormus cokDurumunuzu çok üzüldüm. Çocuklarınız bu duruma ne diyor?
tahmin yürütüyorum belki adamın adresini bilmedikleri tebligat yapılamayacağı için olabilir, şahsın tr'de hiç adresi yoksa mahkemenin konsolosluğa göndermesi gerekiyor. konsolosluk orada tebligat yapıyor vs. avukatsız bu işleir mahkeme kendi kendine yapıyor mu bilmiyorum.Çok üzüldüm ama sanki avukatsızda olur bu iş. Allah yardımcınız olsun.
mesela nasıl uğraşacaksınız?Annem yaslarindasiniz, babami da cok severim ama anneme su zulmu yapsa, baba falan demem, cok pis ugrasirim kendisiyle. Benim anlamadigim bir nokta var, hic calismamissiniz onu anladim ama neden evinizi dagittiginizi anlayamadim.
Çocuklarınız halinizi bilmez mi? O evde sizi tutup, maddi olarak ayakta kalmanizi saglayabilirlerdi? Esiniz sizi bosarsa anne babanizdan maas alabilirsiniz aslinda?
Aynen yazdıgınız gibi dayilar teyzeler 70 in uzerinde onlar kendi aralarinda paylasamiyorlar covuklari yuzunden herkez kendi cocuguna kalsin istiyor mali mulku , gelinler bir birini kiskaniyor birisi burnundan kil aldirmaz digeri iyi ama oda ailesininetkisinde kaliyor ben kac kez telden duyuyorum konusmalarini bu yasta kaynana yukumu olur azda ötekilere gitsin biz gelicez geliyorlarda geldiklerinde ben evin calisani fibi hizmet edeim yinede fazlalikk geliyorum oglum gözumun onunde dur dedigi icin ayrilamiyorum cunku rahatsiz oldugum icin kotulesmisim yogun bakimda yattim komsular bulmus kendime geldigimde sekiz gun gecmisçok üzüldüm inanın. senelerce yalnız kalmışsınız, keşke davayı bir şekilde açabilseniz. ama boşanmakta pahalı bu devirde, bir de çekişmeli olursa yıllarca sürüyor. çocuklarınıza sığınmaktan başka yapacağınız bir şey yok.
siz 50 yaşındaysanız, teyzeleriniz dayılarınız 65-70 civarıdır. zaten bir ayak çukurda neyi paylaşamıyorlar anlamadım. herkes hakkı neyse onu almıyor mu?
gelin hanıma neden yaranamıyorsunuz aranızda bir şey mi geçti? diğer çocuklarınızla aranız nasıl?
Babam sağ ve tekrar evlendiAnnem yaslarindasiniz, babami da cok severim ama anneme su zulmu yapsa, baba falan demem, cok pis ugrasirim kendisiyle. Benim anlamadigim bir nokta var, hic calismamissiniz onu anladim ama neden evinizi dagittiginizi anlayamadim.
Çocuklarınız halinizi bilmez mi? O evde sizi tutup, maddi olarak ayakta kalmanizi saglayabilirlerdi? Esiniz sizi bosarsa anne babanizdan maas alabilirsiniz aslinda?
Hayir malesef 12 senedir tr ye bile girmemiştahmin yürütüyorum belki adamın adresini bilmedikleri tebligat yapılamayacağı için olabilir, şahsın tr'de hiç adresi yoksa mahkemenin konsolosluğa göndermesi gerekiyor. konsolosluk orada tebligat yapıyor vs. avukatsız bu işleir mahkeme kendi kendine yapıyor mu bilmiyorum.
konu sahibi:
adamın tr'de hiç mi bir adresi, kaydı yok?
mesela nasıl uğraşacaksınız?
adam çekmiş gitmiş, yok.
belki orada başka kadın çocuk vs var
babam değilsin, tüü senin sıfatına dediniz,
ay çok da fifi dedi.
sonra?
Annenizin emeklisi yok muydu? Yani tamam baba sag onu gecelim, ama anneniz konudan anladigim kadariyla hayatta degil?Babam sağ ve tekrar evlendi
Çocuklarınız maddi olarak neden destek olup da o adamdan sizi boşatmadı ben ona takıldım. Oğlunuz niye sizi yanına aldı? Neden evinizi dağıttınız? Gidin mahkemeye söyleyin ücretsiz avukat hakkınız var diye biliyoru
Malesef annemde benim gibi evlendi koca evinde cocuk buyuttu evdinde el isi yapti emekliligi yoktuAnnenizin emeklisi yok muydu? Yani tamam baba sag onu gecelim, ama anneniz konudan anladigim kadariyla hayatta degil?
Çocuklarım üçüde erkek ikisi evli kucuk üni. Okuyor büyükler bosanıpda ne yapıcan bırak dönüpdolaşıp gelir ysnina diyorlar, yada yarin basina bisey gelse ölürse maas8 sana kalir zaten yurt dusunda gördügunmu var 12 yil bekledin az daha bekle gibi gibi seyler insanin bi kızı olmayinca anneside gidince tutunacak dali kalmiyormus cok
e adam zaten hep y.dışında çalışmışHayir malesef 12 senedir tr ye bile girmemiş
Annem yaslarindasiniz, babami da cok severim ama anneme su zulmu yapsa, baba falan demem, cok pis ugrasirim kendisiyle. Benim anlamadigim bir nokta var, hic calismamissiniz onu anladim ama neden evinizi dagittiginizi anlayamadim.
Annenizin emeklisi yok muydu? Yani tamam baba sag onu gecelim, ama anneniz konudan anladigim kadariyla hayatta degil?
çok geçmiş olsunAynen yazdıgınız gibi dayilar teyzeler 70 in uzerinde onlar kendi aralarinda paylasamiyorlar covuklari yuzunden herkez kendi cocuguna kalsin istiyor mali mulku , gelinler bir birini kiskaniyor birisi burnundan kil aldirmaz digeri iyi ama oda ailesininetkisinde kaliyor ben kac kez telden duyuyorum konusmalarini bu yasta kaynana yukumu olur azda ötekilere gitsin biz gelicez geliyorlarda geldiklerinde ben evin calisani fibi hizmet edeim yinede fazlalikk geliyorum oglum gözumun onunde dur dedigi icin ayrilamiyorum cunku rahatsiz oldugum icin kotulesmisim yogun bakimda yattim komsular bulmus kendime geldigimde sekiz gun gecmis