- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.555
- 108
- Konu Sahibi YazYagmuru12
-
Hesabım çalındı, şiddetle ilgili konu bana ait değil diye bir konu açmış konu sahibi. Bu konuyu o açmamış yani. Bir tanıdığı onun hesabını ele geçirmiş. Sadece gebelikle ilgili mesajlar onunmuşYorumlardan 1 tanesi hariç cevap vermemiş, işine gelmedi tabii... Allah'ım devlet keşke evlilik öncesi psikolojik yeterlilik, zeka seviyesi gibi testlerde istemeye başlasa. Sadece uyduruk kan tahlili vs ile olmuyor!
Evet bu konuyu burda unutup kocasının sperm sayılarını konuşuyor.Yorumlardan 1 tanesi hariç cevap vermemiş, işine gelmedi tabii... Allah'ım devlet keşke evlilik öncesi psikolojik yeterlilik, zeka seviyesi gibi testlerde istemeye başlasa. Sadece uyduruk kan tahlili vs ile olmuyor!
Atıyor be yazım yanlışları Bile aynı. Aileden biri hesabını çalacak sonra da şiddet görüyorum diye anonim yerde konu açacak hiç işi yok gibi. Allah akıl fikir versin.Hesabım çalındı, şiddetle ilgili konu bana ait değil diye bir konu açmış konu sahibi. Bu konuyu o açmamış yani. Bir tanıdığı onun hesabını ele geçirmiş. Sadece gebelikle ilgili mesajlar onunmuş
Illa o çocuk doğacak demekEvet bu konuyu burda unutup kocasının sperm sayılarını konuşuyor.Çok ilginç. Hadi dayak yemek zoruna gitmiyor olsun insan çocuğu düşünür onu da döver mi onun önünde dayak yersem çocuğun psikolojisi ne olur diye.
Böyle bir durum varsaHesabım çalındı, şiddetle ilgili konu bana ait değil diye bir konu açmış konu sahibi. Bu konuyu o açmamış yani. Bir tanıdığı onun hesabını ele geçirmiş. Sadece gebelikle ilgili mesajlar onunmuş
Tabi kuzenim yazdı yenmiyor artık.Hesabım çalındı, şiddetle ilgili konu bana ait değil diye bir konu açmış konu sahibi. Bu konuyu o açmamış yani. Bir tanıdığı onun hesabını ele geçirmiş. Sadece gebelikle ilgili mesajlar onunmuş
Ya sen de ne limon sıkıyosun senaryoya?
kk hesabım çalındı ne yaTabi kuzenim yazdı yenmiyor artık.Bari arkadaşım için konu açmıştık deseydi.
O kadar basit bi şey ki kk hesabı almak hem de anonim ya, bi tane forumdaki fotoğrafsız tırtıl45 gibi bir nicki olan anonim hesabı kim niye çalsın fesfuk mu bu?kk hesabım çalındı ne ya
işin kötü tarafı bizi salak yerine koyuyorO kadar basit bi şey ki kk hesabı almak hem de anonim ya, bi tane forumdaki fotoğrafsız tırtıl45 gibi bir nicki olan anonim hesabı kim niye çalsın fesfuk mu bu?
CIA hepimizi izliyorO kadar basit bi şey ki kk hesabı almak hem de anonim ya, bi tane forumdaki fotoğrafsız tırtıl45 gibi bir nicki olan anonim hesabı kim niye çalsın fesfuk mu bu?
kk hesabım çalındı ne ya
O kadar basit bi şey ki kk hesabı almak hem de anonim ya, bi tane forumdaki fotoğrafsız tırtıl45 gibi bir nicki olan anonim hesabı kim niye çalsın fesfuk mu bu?
Konu sahibinin yalan söylediği aşikar o ayrı da kk hesabı çalmak maalesef yapılan bir şey. Bana mesaj gelmişti yönetimden 'hesabınız .... defa tacize uğramıştır şifrenizi güncelleyiniz' şeklinde. Amaçları nedir bir fikrim yok ama yapılıyormuşCIA hepimizi izliyor
Bu hesap dimdirekt çalınmış ama akrabağsı tarafındanKonu sahibinin yalan söylediği aşikar o ayrı da kk hesabı çalmak maalesef yapılan bir şey. Bana mesaj gelmişti yönetimden 'hesabınız .... defa tacize uğramıştır şifrenizi güncelleyiniz' şeklinde. Amaçları nedir bir fikrim yok ama yapılıyormuş maalesef
Külahıma anlatsınBu hesap dimdirekt çalınmış ama akrabağsı tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?