Dayak yiyorum

Yorumlardan 1 tanesi hariç cevap vermemiş, işine gelmedi tabii... Allah'ım devlet keşke evlilik öncesi psikolojik yeterlilik, zeka seviyesi gibi testlerde istemeye başlasa. Sadece uyduruk kan tahlili vs ile olmuyor!
Hesabım çalındı, şiddetle ilgili konu bana ait değil diye bir konu açmış konu sahibi. Bu konuyu o açmamış yani. Bir tanıdığı onun hesabını ele geçirmiş. Sadece gebelikle ilgili mesajlar onunmuş

Yorumlardan 1 tanesi hariç cevap vermemiş, işine gelmedi tabii... Allah'ım devlet keşke evlilik öncesi psikolojik yeterlilik, zeka seviyesi gibi testlerde istemeye başlasa. Sadece uyduruk kan tahlili vs ile olmuyor!
Evet bu konuyu burda unutup kocasının sperm sayılarını konuşuyor. Çok ilginç. Hadi dayak yemek zoruna gitmiyor olsun insan çocuğu düşünür onu da döver mi onun önünde dayak yersem çocuğun psikolojisi ne olur diye.

Atıyor be yazım yanlışları Bile aynı. Aileden biri hesabını çalacak sonra da şiddet görüyorum diye anonim yerde konu açacak hiç işi yok gibi. Allah akıl fikir versin.

Illa o çocuk doğacak demek hem kendisi hemde kocası dovsun istiyor bile olabilir. Kocasından dayak yiyen, kötü muamele gören çoğu kadın evladından acısını çıkarıyor sonuçta.

Konu mu calinmis ne olmus anlamadim
Butun mesajlari okumadjm tek tek
Konu sizinse
Diyecegim tek sey keisnliklencocuk olmadan bosanin
Lutfen ne olur bu sartlarda dunyaya bir cocuk getirmeyin
Yazij olacak o yavrucaga

Tabi kuzenim yazdı yenmiyor artık. Bari arkadaşım için konu açmıştık deseydi.

Vay be dayak yesin diye çocuk yapmak.. insanoğlu çok ilginç
İlk covid çıktığında trenlerde tutamaçlara tükürüyorlardı ben oldum herkes olsun diye. Hadi neyse el insanları, insan evladı da aynı kaderi yaşasın dövülsün dayak yesin diye niye yapar?
O da yesin hahaha benim sırtımdaki yumruk tekmeler azalır ondan çıkarsın sinirini hahah
Gözümde en büyük canavardır bu kadın…

kk hesabım çalındı ne ya

O kadar basit bi şey ki kk hesabı almak hem de anonim ya, bi tane forumdaki fotoğrafsız tırtıl45 gibi bir nicki olan anonim hesabı kim niye çalsın fesfuk mu bu?

CIA hepimizi izliyor
Konu sahibinin yalan söylediği aşikar o ayrı da kk hesabı çalmak maalesef yapılan bir şey. Bana mesaj gelmişti yönetimden 'hesabınız .... defa tacize uğramıştır şifrenizi güncelleyiniz' şeklinde. Amaçları nedir bir fikrim yok ama yapılıyormuş

Bu hesap dimdirekt çalınmış ama akrabağsı tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…