• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yiyorum

banlanmayacağımı bilsem keşke ...

dayak yiyor , babasına söylüyor , olay değişmiyor
bunun üzerine cocuk yapmak için tedavi görmeye çalışıyor.
nasıl ya, nasıllll, naassııılll hala bunu düşünüyorsunuz ..

hemen her şeye boşanın demem ama bu baöbaşka bir şey
kocam oğluma azıcık sesini yükselte deliriyorum
sen onun dayak yeme ihtimaline karşı nasıl pervasız olabiliyorsun ..

Çocuk yapmaz, boşanırdım. Ailemin yanına dönerdim, devlete sığınırdım veya direkt ayaklarımın üzerinde durmaya çalışırdım.

Yahu bu adamin ne halt oldugunu bilerek evlendigini düşünüyorum bır günde degismedi ya bu herif..sen de bile bile lades yapan birisin bence.Boyle bir çiftin çocuklarının gelişimi hiç olumlu olmaz!

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Kizim akil var mantik var! Ciksana evden aile evine dönsene! Ne diye hemen darp raporu alip sikayet etmiyosun. Kusura bakma burda oturupta söylenmekle nasihat vermekle olmuyor!!! Yazik sana üzüleyim mi kizayim mi bilemedim.. soktasindir diye böyle düsündügüne varsayiyorum. Toparlan kendine gel bu hayat böyle gecmez… yarin bir gün seni öldürecek farkinda misin?!

Allah rahmet eylesin ne diyim.
Babamı ne diye övmüşüm. Babam çok güzel döverdi diye mi övmüşüm. Babamın iyi milyon tane özelliği vardı. Bunun yanında kusurları da vardı. Bunlar benim babamı sevmemem için sebep olmadı.
Ne de mesela? Bir daha aklının ermediği konulara yorum yapmamakla işe başlayabilirsin. 👍🏻

Babamı ne diye övmüşüm. Babam çok güzel döverdi diye mi övmüşüm. Babamın iyi milyon tane özelliği vardı. Bunun yanında kusurları da vardı. Bunlar benim babamı sevmemem için sebep olmadı.
Ne de mesela? Bir daha aklının ermediği konulara yorum yapmamakla işe başlayabilirsin. 👍🏻
Kendini ifşalayıp hayatının küçük ayrıntılarını bile ortalığa döken biri için iddialı bi cümle olmuş. Başarılar:)

Kendini ifşalayıp hayatının küçük ayrıntılarını bile ortalığa döken biri için iddialı bi cümle olmuş. Başarılar:)
Senin dökme dediğim şeye biz paylaşım diyoruz. Ben hayatımın belli kısmını anlatmıyorum. Burası benim senelerdir üye olduğum ve pek çok değer verdiğim arkadaşımın olduğu bir platform. Özellikle tüp bebek konusunda onlarca insanı yönlendirmişimdir, Yeni üye olup, millete yargı dağıtacağına sende faydalı bir şeyler paylaş. 😉

Çok geçmiş olsun her şey için. Herkesin başına gelebilir şeyler. Bazen çok medeni görünen insanlarda bile sonradan hayvan çıktığı oluyor . Kendinizi suçlamayın seçiminiz için. Elbette hatalarınız vardır ama ... olmuş bir kere . Daha gençsiniz. Babanızın desteğini talep edin. Size ne söyledi , siz anlattıktan sonra bilmiyorum ama inşallah destek verecektir . Gerekirse kocanız ile kendisi konuşsun, o çözmeye çalışsın arkanızda durarak . Muhtemelen çözülmeyecek ama siz önünüze atılacak bir kere daha dene tavsiyelerine kurtulmuş olursunuz . Bilmiyorum digru adımlar mi bunlar ama 🤷‍♀️ çekmek zorunda değilsiniz bu kahrı. Düzelmez böyle bir ilişki çok muhtemelen . İnsan makyaj yapmasını istemezse söyler bunu . Döver mi yaaa. Hem annesi ile yaşamak ne demek . Buna sizi zorlayamazlar. Kabul etmemeliydiniz bunları baştan. Aile yapınız, çevrenizi bilmiyorum tabi . Belki söylemesi kolay. Bilmiyorum inanin cok üzüldüm. Ama doğrular bunlar değil, normal değil bunlar . On bunu kabul etmek lazım
Şu ana kadar yapılan yorumları sabırla okudum size cok teşekkür ederim sadece siz mantik çerçevesi içerisinde konuşup üzüntünüzü dile getirdiniz diğer arkadaşların yazdıkları şeylere de bakın ne kadarda manidar

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Çocuk doğurursan sıvama bölümüne geçmiş olacaksın farkında değil misin saf mısın bacım sen?Ailen arkanda duruyorsa çek git

Ne babalar var ya Rab! Benim babam olsa o elini alır münasip bir yerlerine monte ederdi .
Adam üzülmüş ağlamış daha ne yapsın 🤭 gerçi malını biliyorda olabilir ... konu sahibinin olayları algılamasında sıkıntı var gibi, çocuk peşinde koşan kızına boşan diyememistir.

Son düzenleme:
Arkadaşım sen kraliyete kral varismi doğuracaksın, çocuk olursa dert biter kafasından ne zaman çıkacaksınız. Bizimkilerde eski kafadır ama böyle şiddet olayı olsa inan dağa kaldırmışlardı damadı. Kız çocuğuna sahip nasıl çıkılmaz ya. Hem üzüldüm hem sinirlendim en içte.. Yapılacak şey çokk basit aslında ama cesaret etmek gerekiyor. İş bulmak ve boşanmak.. Bu yapacağın şey. Bu ayıdan dayak yiyip, anasının kahrını mı çekeceksin ömür boyu? Canının kıymeti yok mu güzel kardeşim. Böyle pısmayın nolur ya.

Adam üzülmüş ağlamış daha ne yapsın 🤭 gerçi malını biliyorda olabilir ... konu sahibinin olayları algılamasında sıkıntı var gibi, çocuk peşinde koşan kızına boşan diyememistir.
Benim evlenicem diye yeri göğü inletip kaçan bir tanıdığım vardı, ailesi asla istemedi adamı, sonrasında evlendiği adam türlü rezillikler yaptığında kızın babası sadece evini açtı bir kelime yorum bile yapmazdı hiç bir olayda. Aileyi çiğnememek gerekiyor gerçekten.

Ve konu sahibi sayfalarca ona tavsiye verilmesine rağmen böyle bir adamı baba etmek için gebelik hamilelik sayfalarında dolaşıyor... Yazık çok yazık.
İlerde çocuk ağladığında da bakamıyorsun diye dövecek, hasta olduğunda sen hasta ettin çocuğu diye dövecek. Bazı kadınlar bu hayatları kendine niye reva görüyor ya? Gerçekten şaka gibi. O babaya ne demeli ağlamış ay kıyamam ya şam babası seni. Benim çocuğum bir evde şiddet görecek o evi yıkar o çocuğu o evden alırım. Neyse siz yapın yine çocuğu yıllar sonra sizi burda tekrar göreceğiz gibi.

Şaka gibi haldır huldur çocuk yapmaya çalışıyor hala. 😳
Yorumlardan 1 tanesi hariç cevap vermemiş, işine gelmedi tabii... Allah'ım devlet keşke evlilik öncesi psikolojik yeterlilik, zeka seviyesi gibi testlerde istemeye başlasa. Sadece uyduruk kan tahlili vs ile olmuyor!

Back