- 8 Mart 2020
- 602
- 1.733
- 63
- Konu Sahibi YazYagmuru12
-
Okudum bende ilk evliliğim mi aşk ile yaptım akraba evliliği yaptım hatta çok sevdim ailem istemedi onlar dışardan her şeyi gördü belkide ama ben görmedim ve kaçarak evlendim bir haftalık gelindim dayak yedim iki kaynım ben eşim aynı evde yaşadık hep ailesi sorunları artı dayağı kıskançlığı vurup kırması boşanmazdım çünkü kaçarak evlendim ailem istemezdi zaten 12 sene çektim artı çocuklarım oldu hiç bir şey de değişmedi gücüm kalmadı bittim tükendim ama bitirdim bitir bu evliliği aşk sevgi saygı arama zaten yok bir adam karısına dayak atıyorsa bitmiş artık o evlilik çocuk sakın yapma yanarsın her günün zindana döner çünkü vuran adam asla değişmez canım ömrün biter dön ananın babanın yanına toparlan düzel bak göreceksin hiç pişman falan da olmayacaksın kendin için yaşa yarına garantimiz yok.Hayat kısa bak kuşlar uçuyorHepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Siz şaka mısınız akıl tutulması mı yaşıyorsunuz ilk Tokat'ta o ortamı terk edip boşanmanız lazımdı ne demek bir de çocuğum olsun istiyorum benim sınavım bu bla bla iyi ki olmamış çocuğun o sağlıksız saçma ruh hastası adamdan çocuk mu yapılır . Nefret ediyorum böyle insan bozuntularındanHepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Sen sakamisin ne aşkı kendi evin yok kocan siddet uyguluyor mutlu degilsin çocuğun yokken boşan kaç kurtul kafayi mi yedinHepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Sen halen bu evliliğe çocuk mu istiyorsun ? Boşanmak için neyi bekliyorsun acaba ?Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne d
Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
aaaa nasıl anladınn?İlk defa bir konuya yumuşak dille yorum yaptım.Belki konu sahibi durumun farkında değildir diye.
Konu fake çıktı iyi mi
Konu sahibi hesabım çalındı bu konu bana ait değil yazmışaaaa nasıl anladınn?
M A S U M.Konu sahibi hesabım çalındı bu konu bana ait değil yazmış
Gebe kalmak için mesajlar atıyor siteye.Kocası görüp bir de bu yüzden döver diye demişte olabilir.
Onun elleri kırılsın pis herif okuyorsan bunu da oku ayı.
Bu şey değil mi ben yazmadim kuzenim yazdıM A S U M.
Ne hikmetse yengesinde de pcos var çocuk sahibi olmak istiyo ve bunu kendi hesap açıp değil de başkasının hesabını ele geçirip yazıyoGebe kalmak için mesajlar atıyor siteye.
O mesajlar benim şiddet konusu benim değil demiş
Güya yengesi hesabını ele geçirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?