Dayak yiyorum

Toplumda yeterince psikopat erkek yok gibi bir de bu geni bozuktan çocuk yapıp adamın o iğrenç genlerini devam ettireceksiniz. Karakter genetiktir, bir insan vicdansız ise çocuğunun da vicdansız olması çok normaldir.

Bu yorumunuz çok incitici bir yorum değil mi sizce?
Konu sahibesine çocuk yapmak için çabalaması konusunda kızmanızı anlıyorum. Sonuna kadar haklısınız.
Ancak burada belki de bu tarz istismarcı ailelerden gelen, hayatı boyunca özellikle de çocuklukta şiddete maruz kalmış kişiler olma ihtimali yüksek. Ve bu kişiler arasında şiddetten nefret eden, karıncayı incitmeyecek, ailesine rağmen gayet doğru ve düzgün insanlar olmayı başarmış kişiler de olabilir. Böyle bir genelleme bu kişileri incitecektir.
Karakter bir yere kadar genetik olabilir. İnsanın kararlı olmak, hırslı olmak, fevri olmak, duygusal veya rasyonel olmak gibi doğuştan gelen bir mizaca sahip olması doğaldır. Ancak bu mizacı herkes aynı şekilde yaşamak zorunda değil. Kaldı ki toplumda bu tarz şiddet mağdru olup da hayatını insanlara ve topluma yararlı olmaya adamış sayısız örnek de mevcut.
Lütfen, bu tarz genellemeler yapmadan iki kere düşünelim.

sevginin gücü de var, aşkta var. Siz aşktan anlamayan dağ ayısına denk geldiğiniz için aşk yok diye birşey yok.

Ayrılacaksın. Baban seni dövsünler diye mi büyüttü?

Bir de Bebek yapmaya çalışıyorsun, olacak iş mi?

Bu senin sınavın değil ne olacaksa senin sayende olacak.

Ben babama böyle birsey diyeceğim, babam ağlayacak.. delirip üzerine atlardi... torununa kızdı diye 1 hafta küstü adam ya... canım babam bir kez daha anladım değerini...

Sizin yapacağınız şey belli değil mi? İlla ölmeniz mi lazım

Gerçekten şakamısın? Aklını başına al. Böyle bi ayıdan çocuğun olmadığı için yat kalk şükret. Boş boş esaret yaşamak yerine darp raporu al, boşan. Kendş hayatını kur. Gerçekten bukadarmı kendinize saygınız yok.

Babasına söyleyince ağlamazdı ama. Çekeceksin derdi

Burası kadınlar kulübü, şiddete eğilimli olanlar erkekler oluyor. Amerika'da cinsiyete göre suç oranlarını böldüğünde ve fuhuşu çıkardığında yüzde 98 99 erkekler suçlu çıkıyor. Toplum ne kadar ataerkilse bu fark o kadar artıyor. Bu kadının oğlu olursa o da büyük ihtimal eşini dövecek, annesine çekse bile gördüğü kadın erkek iliskisi bu olacak.

Güzelim benim çocuk dediğin şey stres topu değil. Böyle bir kocadan nasıl bir baba çıkar bir düşün. Neden mutsuz bir ailede, sağlıksız bir baba ile bir çocuk büyüsün? Sırf sen belki biraz teselli bulursun diye çocuk yapılır mı? Kaç kurtar kendini. Arada aşk da kalmamış zaten. Kendini neden bu hayata mecbur hissediyorsun. Aşk sadece masallarda yok. Çok da güzel inan ama bu adamla değil. Lütfen aklını başına topla ayrıl bu adamdan. Tek başına bile daha mutlu olursun inan.

Böyle bir eve bi bebek getirin.Bebekle sorumluluk artacak şiddet devam edecek. Psikolojiniz iyice bozulacak hem bebek hem böyle bi es bu psikolojiyle nasıl sağlıklı bebek büyütülur aklınızı başıniza alin

Boşanırdım. Lamı cimi yok bunun. Hem aileniz de size destek çıkacaktır. Çıkmazsa da başka yere sığının geçici olarak. Şiddeti geçtim, başka bir sağlık probleminiz bile olsa sizinle ilgilenmeyecek. İnsan yerine konmuyorsunuz. Böyle evlilik olmaz olsun.

Son düzenleme:
Sonra birine beyinsiz demek, niye çocuk yaptın demek, hiç mi aklın yok demek suç oluyor işte. Babanızda ağlamak yerine sizi kurtarmadı yani öyle mi? Otursun dizi izlesin bari. Ağlamayı hobi mi edindi kendisi? Çocuğu da dayağı beraber yeriz diye düşündünüz sanırım.

Kendinize bu hayatı mı layık görüyorsunuz? Gerçekten bazı kadınlarımız boşanma diye bir şeyin varlığını bilmiyor galiba, bilenler de boşanma özürlü zaten. Siz bu hayatı kendiniz seçmişsiniz, hayat sizin seçim sizin ne diyelim ama masum bir çocuğu böyle bir aileyle böyle bir babayla büyütmek büyük kötülük. Bütün yorumlarınız gebelik üzerine pes doğrusu. Sakın tedaviyle uğraşıp çocuk falan yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…