• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yiyorum

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Dayak yedigin ordu gibi bir evde yaşadığın hayata çocuk isteme. Kendi bencilligin olur bu. 1 yıllık evlisin çocuk yok geri git babanın evine ne olacak. Elalem iki konuşur susar çaresizlik değil bu baban ağladığı için susmak da saçma kendine gel. Tabutun çıkınca da ağlar en azından böyle ağlasın.

Cocuk olduktan sonra hic de gitmez simdi gidemiyorsa. Dogumu lohusaligi sonra cocugum BABAsiz kalmasin bühühüü. Öyle herifler sanki süper baba modelleri de oluyorda. Sonra cocuk annenin dayak yedigi ortamda büyüyör psikolojisi zaten gidik, kendi de dayak yer. Oh ne ala memleket. Tamam siddet gören kadinlarin psikolojisi de farkli oluyor. Ama kendini kurtarmak yerine baskasini da ayni kadere mahkum etmek bencilligin dibi, cünkü tek bu konuda bencil olabiliyorlar. Allah akil fikir versin ne diyim
Çok iyi bir baba da olur kesin.

çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor ben
Ya kalp kırmak istemiyorum sizden de çok özür dilerim ama bu şiddet görenler çok büyük bir haltmış sanki çok gerekli de musmutlu yuvalarının tek eksiği çocukmuş gibi niye davranıyor ya ? Zaten sen cehennemdesin kendinle birini daha bu cehenneme niye sokmak istiyosun allah vermiyor onu da zorluyosun

ALlah korumus iyi cocugunuz yok
BIr an bile dusunmeden bosanmaniz lazim sizin
Cok uzuldum yazdiklariniza
Ne llur bosanin
Korkmayin
Basaracaksiniz

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Siz olsaydınız ne yapardınız diye bir şey yok bir damla aklın varsa boşanırsın. Baban üzülmüş ağlamış diye yaşadığını gizleyeceksin öyle mi? Çocuk yok bir şey yok. Ne çekiyorsun elin delilerini.

Umarım bu konu gerçek değildir. Çünkü yaşadıklarınız normal şeyler değil. Eşinizin ailesiyle yaşıyorsunuz ve her türlü şiddet görüyorsunuz şiddet olayı aşmış hatta eşiniz sizi duvardan duvara vuruyor. Sizde hala çocuğum yapmak için Dr. gitmekmi istiyorsunuz. Böyle hayata o çocuğu neye güvenerek doğurmak istiyorsunuz. Asıl çocuğunuz olmuyor diye zil takıp oynamalısınız Babanız ağladı mı sadece Size destek olmadı mı Yaşınız çok mu küçük ki yaşadıklarım bir sınav deyip hiç bir şey yapmadan çekerim diyorsunuz. Allah aşkına kendinize bu hayatı reva görmeyin biran önce kurtulun o evden aileniz arkanızda durmasa bile ailenize restinizi çekin. Paranız ve gidecek yeriniz yoksa gidin hasta bakımı yada çocuk bakımı gibi işler var yatılı oluyor. Öyle bir yerde çalışın. Eğitiminiz yoksa yatılı bir yerde çalışırken dışardan okursunuz. Bir meslek edinip hayatınıza bakarsınız.

Herkes babaya saydırmış ama belki de adam gitme kızım dedi de konu sahibi geri koştu kocasının kabilesine. Beylik beylik laflar ediyor sevginin gücüne inanmayın vs.vs. 4 senedir beraberler 1 yıllık da evliler. Nikahın ertesi günü yememiştir ilk dayağını, sevgiliyken çoktan belli etmiştir kendini düzenli dayak atan adam.

Bunun başka açıklaması olamaz, kocasına aşık. Hem kabile gibi kalabalık evde yaşamayı kabul et,hem dayağını yiyip yiyip otur aşağı hem de ölür müyüm kalır mıyım demeden hamile kalmaya uğraş. Bu azmin önünde hangi baba durabilir?

Yok zaten de ayy çok sinir oldum şuan. Babası ağlamış boşan falan demiştir belki aşık ya hanımağa ondan kabul etmemiştir ağlayan baba boşan da demiştir bence
Evet, babası bi ağlayınca bile nasıl korkmuş, sabrını taşırmamak için bi daha gık çıkarmayacak, kocadan olur falan maazallah.

Back