• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yiyorum

Yok zaten de ayy çok sinir oldum şuan. Babası ağlamış boşan falan demiştir belki aşık ya hanımağa ondan kabul etmemiştir ağlayan baba boşan da demiştir bence

Kadin istedigi kadar boyun egsin dayak yesin. Kendi hür kararidir. Ama cocuklari yapip onlari da bu hasta ortamlara mahkum etmeleri bile isteye verilmis bir karar ve bu o cocuklara yapilmis en büyük haksizliktir. Saniyor ki kendine bir mahkum arkadasi edinse yükü hafifler, saygi görür, halbuki daha cok üstüne gelecekler ve dayak yiyecek

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Burada kendimizi her gün yırtmaktan biz kadınlar olarak delirdik! Ne demek ne yapardınız? Boşamak diye bir seçenek var ? Darp raporu alın boşayın süründürün köpeği. Umarım bu adamdan çocuğunuz da olmaz. Kusura bakmayın ama.

Bebeğinin olmaması çok büyük bir şans baban neden ağlamak yerine sana kol kanat olmuyor onu da anlayamadım kocan Allah'ın teröristi elleri kırılsın ana mı gücü yetiyormuş bunların karşısına çıkaracaksın izmandut gibi bir adam evire çevire dayak yiyecekler görecekler o zaman lütfen kaç kurtul bu adamdan ve çocuğun olması için uğraşma

Bu sözümü yanlış anlama ve düşün ; sen iyi bir anne olamazsın neden biliyor musun sürekli dayak yediğin kişiden çocuğun olsun istiyorsun.
Onu da mı dövsün minicik yavruda mı işkence çeksin bu mu annelik sırf sen annelik egonu tatmin et diye bu hayata işkence çekecek bir bebek getireceksin öyle mi!!!!

Kardeşim ayrıl git iyi ki bu pislikten çocuğun olmuyor.
Boşan karşına doğru insan çıksın yap çocuğu.

Kadin istedigi kadar boyun egsin dayak yesin. Kendi hür kararidir. Ama cocuklari yapip onlari da bu hasta ortamlara mahkum etmeleri bile isteye verilmis bir karar ve bu o cocuklara yapilmis en büyük haksizliktir. Saniyor ki kendine bir mahkum arkadasi edinse yükü hafifler, saygi görür, halbuki daha cok üstüne gelecekler ve dayak yiyecek
Aynı şeyleri düşündüm bende büyük ihtimalle kocasını çocukla yola getirecek. Veya bir daha evlenmem bir tane doğurayım sonra çocukla birlikte kaçarım diye düşünüyor. Ama hayat okadar kolay değil malesef ki.

Aileniz de arkanızdan sizi dayakçı kocanızın yanında tutan şey tam olarak ne? Sanırım bazı kadınlar gibi sizde sevdiği erkek tarafında dayak yemeyi, domine edilmeyi seviyorsunuz. Bunun başka açıklaması asla yok.
Birde hamile kalmaya çalışıyor gerçekten insanın aklı duruyor.

Sabah akşam dayak yiyen, saygısız sevgisiz evliliğini kurtarmak için çocuk diye çırpınan, dayak yiyen kızı için ağlamaktan fazlasını yapmayan babaya sahip , kayınvalidesi bile üzerine saldırmış. Babası ağlamasın diye artık ölse de yediği dayakları kimseye söylemeyecek. Çünkü bunun sınavı olduğunu düşünen bu kadın bize hayat dersi veriyor.
Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum
İleri görüşlülüğünüz, beş cm bile ileriyi görmediğinizi gösteriyor.
Siz delirdiniz mi ya!!!

Ne yiyip içiyorsunuz. Elinizde internet var buraya yaziyorsunuz. Polisi arayıp kadın sığınma evine gidemiyorsunuz. 200 yıl önce bunu yasasaniz kadıya gidip hak arardiniz. Şimdi kadın sığınma evine gidip bosanacaksiniz.Durma sebebi ne. Muhafazakarlıksa ki muhafazar değilim ama İslamiyette de böyle birşey yok. Pcosluyum diye dusunme çevremde kaç pcoslu Cat diye hamile kaldı. Bu çaresizlik niye?

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Bebek çok iyi fikir, dayağı paylaşırsınız, kocanız için dövecek biri daha olur. Toplamda 4 senedir berabersiniz ve dayak evlenir evlenmez ortaya çıktı değil mi? Korkma falan yok, siz kocasız yaşayamayan tiplerdensiniz. Adam ağzınızı burnunuzu kırsa ama kocamm dersiniz.

Babanız ağlamış ee sonra?

Aynı şeyleri düşündüm bende büyük ihtimalle kocasını çocukla yola getirecek. Veya bir daha evlenmem bir tane doğurayım sonra çocukla birlikte kaçarım diye düşünüyor. Ama hayat okadar kolay değil malesef ki.

Cocuk olduktan sonra hic de gitmez simdi gidemiyorsa. Dogumu lohusaligi sonra cocugum BABAsiz kalmasin bühühüü. Öyle herifler sanki süper baba modelleri de oluyorda. Sonra cocuk annenin dayak yedigi ortamda büyüyör psikolojisi zaten gidik, kendi de dayak yer. Oh ne ala memleket. Tamam siddet gören kadinlarin psikolojisi de farkli oluyor. Ama kendini kurtarmak yerine baskasini da ayni kadere mahkum etmek bencilligin dibi, cünkü tek bu konuda bencil olabiliyorlar. Allah akil fikir versin ne diyim

Arkadaslar sakin olun, haksiz degilsiniz ama belliki hanimefendi saglikli dusunemiyor.

Muhtemelen benzer bir evden cikip, bu eve gelin girdi. Insanin sizin sandiginiz kadar akli basinda olmasi icin ideal olani dogru olani da gormus olmasi gerekiyor.

Sevgili konu sahibi arkadasim Y YazYagmuru12 , en yakin aile hekimligine gidip durumunu anlatip spiral taktirmali ve bir an once bebek yapma isteginden vazgecmelisin.

Su an bu aileye bebek vermek, alin bir de bu cocugu ziyan edin demek. Yazik degil mi o gunahsiza?

Sanirim kendi ailende dayak yemek bosanma sebebi olarak gorulmediginden baban aglamak disinda tepki vermedi.

En yakin polis karakoluna gidip durumunu anlat, devlete sigin. Kadin siginma evleri var, zor durumdaki kadinlara kol kanat geren.

Kendini bu kadere mahkum etmek zorunda degilsin.

Kimse sana elini kaldiramaz, degerlisin, kendi degerinin farkina var.

Seven erkek elini kaldirmaz, seni seven bir aile ogullari bu hayvanligi yaparken izlemez, durdurur ve o ogul bozuntusunu evden atip seni korumaya alir.

Titre ve kendine gel, kendine deger verip devlete sigin.

Cok gecmis olsun

Kıskanç mı,yok degil hasta demelisin kıskanç falan degil kandırma kendini.
Bugun sığınma evine gitsen sana iş bulurlar ne iş yaparım dersen kadının yapamayacağı iş yoktur.zaten o evde de çalışıyorsun ücretsiz işçisin işte.
Bebek kısmına geleyim kendine yetemiyorsun çocuğa nasıl annelik babalık yapacaksın babası mı var o fizyolojik baba olabilir

Baban ağladı mı sadece bu mu? Bir şey yapmadı mı? Bu tepki karşısında babana üzülüp bir daha kimseye anlatmayacağım demek yerine allah belanı versin ne biçim babasın diye isyan etmen gerekirdi ama bence ruh sağlığın zaten iyi değil. Baban da tıpkı kocan gibi seni manipüle etmiş gelip başına kalma diye.
Boşanıp kendine bir hayat kurmak yerine bu boktan hayatına seninle birlikte sürünmesi için bir çocuk yapmak istemen zaten ruh sağlığının ne kadar kötü olduğunu açıklıyor. Yardım alman lazım çok üzüldüm babana da yazıklar olsun
biraz sert olmus ama cok dogru.. iste erkeklere (ister baban ister kocan) asla guvenmemel gerektigini gosteren bir ornek daha. kocasi dovuyor, babasi ah vah diyip gormezden geliyor - sizin adiniza cok uzuldum, hangi sehirde yasiyorsunuz, ekonomik ozgurlugunuz ya da mesleginiz var mi? size nasil yardim edebiliriz?

lutfen bu noktadan sonra "evliligimi kurtarmak icin ne yapmaliyim" kafasindan cikin. Yeni amaciniz "bu istismardan nasil kurtulabilirim" olmali.

gecmis olsun, hala saglikli ve hayattasiniz, iyi ki cocugunuz da yok, simdi plan yapma zamani.

iyi sanslar.

Back