- 5 Temmuz 2023
- 342
- 670
- 23
- Konu Sahibi YazYagmuru12
Bu konu gerçek olamaz dimi? Gerçekse evlenirken ayrıntılı muayene ile akıl sağlığı raporu şartı getirilmeli. Bi de bebek diyo yaa nasıl kafalar bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten de ayy çok sinir oldum şuan. Babası ağlamış boşan falan demiştir belki aşık ya hanımağa ondan kabul etmemiştir ağlayan baba boşan da demiştir bence
Burada kendimizi her gün yırtmaktan biz kadınlar olarak delirdik! Ne demek ne yapardınız? Boşamak diye bir seçenek var ? Darp raporu alın boşayın süründürün köpeği. Umarım bu adamdan çocuğunuz da olmaz. Kusura bakmayın ama.Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Aynı şeyleri düşündüm bende büyük ihtimalle kocasını çocukla yola getirecek. Veya bir daha evlenmem bir tane doğurayım sonra çocukla birlikte kaçarım diye düşünüyor. Ama hayat okadar kolay değil malesef ki.Kadin istedigi kadar boyun egsin dayak yesin. Kendi hür kararidir. Ama cocuklari yapip onlari da bu hasta ortamlara mahkum etmeleri bile isteye verilmis bir karar ve bu o cocuklara yapilmis en büyük haksizliktir. Saniyor ki kendine bir mahkum arkadasi edinse yükü hafifler, saygi görür, halbuki daha cok üstüne gelecekler ve dayak yiyecek
İleri görüşlülüğünüz, beş cm bile ileriyi görmediğinizi gösteriyor.Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum
Bebek çok iyi fikir, dayağı paylaşırsınız, kocanız için dövecek biri daha olur. Toplamda 4 senedir berabersiniz ve dayak evlenir evlenmez ortaya çıktı değil mi? Korkma falan yok, siz kocasız yaşayamayan tiplerdensiniz. Adam ağzınızı burnunuzu kırsa ama kocamm dersiniz.Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Aynı şeyleri düşündüm bende büyük ihtimalle kocasını çocukla yola getirecek. Veya bir daha evlenmem bir tane doğurayım sonra çocukla birlikte kaçarım diye düşünüyor. Ama hayat okadar kolay değil malesef ki.
Tabii ki de çocuk olması için bir yerlerimi yırtardım. Tüp bebek yaptırın bence. Bu harika evliliğin tek eksiği bebek.siz olsaydınız ne yapardınız?
biraz sert olmus ama cok dogru.. iste erkeklere (ister baban ister kocan) asla guvenmemel gerektigini gosteren bir ornek daha. kocasi dovuyor, babasi ah vah diyip gormezden geliyor - sizin adiniza cok uzuldum, hangi sehirde yasiyorsunuz, ekonomik ozgurlugunuz ya da mesleginiz var mi? size nasil yardim edebiliriz?Baban ağladı mı sadece bu mu? Bir şey yapmadı mı? Bu tepki karşısında babana üzülüp bir daha kimseye anlatmayacağım demek yerine allah belanı versin ne biçim babasın diye isyan etmen gerekirdi ama bence ruh sağlığın zaten iyi değil. Baban da tıpkı kocan gibi seni manipüle etmiş gelip başına kalma diye.
Boşanıp kendine bir hayat kurmak yerine bu boktan hayatına seninle birlikte sürünmesi için bir çocuk yapmak istemen zaten ruh sağlığının ne kadar kötü olduğunu açıklıyor. Yardım alman lazım çok üzüldüm babana da yazıklar olsun