Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Burda burnu kırılan o diil ki yanlış alıntı mı yaptınız

Anneler hakkında rencide edici konuşulmamalı, tamam. Ama verdiğiniz örnek alakasız. Annenize laf eden eşiniz, dönüp size şiddet uygulayan yine eşiniz. Önermenizle örneğiniz arasında bağlantı yok.

Hoş bağlantı olsa bile şiddetin mazur görülecek yanı yok.

Bazen yorumlara hayret ediyorum.

Burda burnu kırılan o diil ki yanlış alıntı mı yaptınız
Yok hayır bu başka bir savunucu önceki sayfalar bakin gorursunuz eşi annesine hakaret etmiş kendisi vurmuş rabi kocasıda vurmuş burnunu kırmış düşünün ama milyarlar verip yaptırmış yani o kadar da nazik bende inanamadım tabi ama hadsiz oldumkonu sahibine şöyle salık vermiş dırdır yapma

Aaaa lütfen ama olur mu öyle hiç burnu estetik yaptırmış adam hemi de milyarlar akıtmış yaaa inanılır gibi değil demi eskisinden daha bağlı imiş hatun kişi çünkü bütün zenginliği bırakıp gelmiş burnunu kırdığı karısı için çelişkiyi bulunuz

Tamam canım hatirlattigin için teşekkür ederim unutmuşum kusura bakma

Sen anne misin kardeşim eğer öyleyse sana vadedilmemis mi cennet eğer degilsen de anne olacaksın eee cennet vadedildi sana otur dayağı ye ....yapmayın Allah rızasi için.

Burası çok hareketli biraz müşteri çalıyım benim topiğime gelmek isteyenler adresi veriyorum
Bugün neler yaptınız konusu benim aratın link atamadım

Link vermiyoruz, başka konuya davet etmiyoruz, konu dışına çıkmıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendime inanamıyorum tüm sayfaları "ohaaa,yuuhhh" diye diye okudum. sonunda barıştığınızı ve buradaki kadınlara salladığınızı okudum. kendimden nefret ettim zamanımı boşa harcadım diye.

kimse dayağı hak etmez ama siz vurana "oyhhh eline kurrrbannnn olurum bi daha vur" derseniz,üzgünüm hak etmiş oluyorsunuz. şikayetçi değilsiniz bence ve bu son değildi haberiniz olsun. eyyorlamam bu kadar.

Hanımlar polemikten veya üsluptan gitmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz ?

Dayak hak edilen bir şey değildir. aciz insanların aşağılık bir davranış biçimidir. Dayak yiyip bir de o adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz size de pes yani..

Dayak hak edilen bir şey değildir. aciz insanların aşağılık bir davranış biçimidir. Dayak yiyip bir de o adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz size de pes yani..

Tatlım konu sahibi kocişiyle barıştı, başka dayak konularında bana da boşan demişlerdi şimdi süperiz maşallah dinleme kimseyi modunda takılıyor. Hiç bozma keyfini eski konuları gündeme getirip

Tatlım konu sahibi kocişiyle barıştı, başka dayak konularında bana da boşan demişlerdi şimdi süperiz maşallah dinleme kimseyi modunda takılıyor. Hiç bozma keyfini eski konuları gündeme getirip
yok artık ya. Adam yoruluncaya kadar dövmüş ve konu sahibi bu adamla barışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…