- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Senin gibi zihniyetin yaşaması NEDENDayağı değil ama güzel bir ayarı haketmişsiniz.
Hemen annesini olaya katmak neden, satın aldığın mantıyla yemeklerim çok lezzetli demek neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gibi zihniyetin yaşaması NEDENDayağı değil ama güzel bir ayarı haketmişsiniz.
Hemen annesini olaya katmak neden, satın aldığın mantıyla yemeklerim çok lezzetli demek neden?
Hazmedip oturdugumu nerden çıkarsınız ilginç
Hazmedip oturdugumu nerden çıkarsınız ilginç
Söylediklerinize genel olarak katılıyorum yani boşanma fikrine.Ama olaya yaklaşımımız farklı,konu sahibinin sağlıklı düşünebildiğini sanmıyorum ben.O yüzden bazı yorumları çok acımasızca buldum.Konu sahibi bastırılmış baya,hala eşini haklı çıkarma peşinde.Ama değil işte,buraya kalkıp da sen de az değilsin yazmak konu sahibinin bu isteğine yardımcı oluyor.Dayak yemeyi kimse hak etmez ama sen de az değilsin kıvamındaki yorumlar da bana doğru gelmiyor bu yüzden kusura bakmayın.Burayı bir tek konu sahibi de okumuyor üstelik,şiddet gören ve belki de benzer psikolojide olan diğer kadınlar da okuyor.
Dilerim konu sahibi kendine gelir de suçlunun kendisi ya da olayın içinde bile olmayan kv si olmadığını fark eder.Suçlunun kim olduğu bariz belli çünkü.
Ben ilk defa dayak yedim arkadaşım 1 senedir 100 tane iğne vurula vurula ve sonu boşa çıkınca hersey boşa gidip yine kucagim boş kalınca bende pskolojimi kaldı sanıyorsunValla ben ne dersem diyeyim zaten ona göre haksızım.
Ben dedim diye boşanan var mı ?
Yok.
Anasını niye karıştırdın diyoruz, bu çok yerinde bir soru.
Adam yemegi begenmiyorsa yemesin kalksı hatta zıkkımın kökünü yesin.
Adamın açık mantı yemedigi halde tutup ama mantı açık mantıydı ehehe demesi ne kadar mantıklı soruyorum ?
Kocasını bizden iyi tanıyor degil mi ?
Demek ki anasına laf etmesi o durum içeresinde çoooook yersiz olmuş.
Ayrıca tüp bebek denemesi yapıyorlar demek ki konu sahibesi gayet mutlu mesut.
Şimdi bize söyle kadına nasıl yardım edecegiz ?
Haketmedin diyorlar ama anasını karıştırmasaydın iyiydi diyorlar.
Bu lafın neresini anlamayacak kapasitede ?
Boşan diyoruz misal, uygulayacak mı ? Hayır.
Kocan tam bir öküz desek, boşanacak mı ? Hayır.
Ona göre kilit nokta kaynanası.
Kadının haberi bile yok bu konu yüzünden gelininin dayak yediğinden.
Tamam sen dolu dolu konuş.Ben ilk defa dayak yedim arkadaşım 1 senedir 100 tane iğne vurula vurula ve sonu boşa çıkınca hersey boşa gidip yine kucagim boş kalınca bende pskolojimi kaldı sanıyorsun
herseyi siz bilin boş boş konuşun anca
Kocan niye yasiyorsa o da o sebebten.Senin gibi zihniyetin yaşaması NEDEN
İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi
Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel
sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği
Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar
Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Ne varmış zihniyetimde.Senin gibi zihniyetin yaşaması NEDEN
Amaaan zırt vallahi.Kocan niye yasiyorsa o da o sebebten.
Ben ilk defa dayak yedim arkadaşım 1 senedir 100 tane iğne vurula vurula ve sonu boşa çıkınca hersey boşa gidip yine kucagim boş kalınca bende pskolojimi kaldı sanıyorsun
herseyi siz bilin boş boş konuşun anca
Lafa bakSenin gibi zihniyetin yaşaması NEDEN