• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Bakın eşinin huyunu bildiği halde adama anasını anarak saldırmak bir kadının yapması gereken en son hamle.
Boşamayacaksa, adama agzına geleni saymayacak, iki kere iki dört.
Adamın adam olmadığı bariz belli iken sen tutup anasından ayar vermeye kalkarsan, o dayagı yer sonra da konu açarsın hakettim mi ? diye.
Ne diyor konu sahibi ?
''Anası yüzünden oldu, boşanmayı düşünmüyorum.''
Yani anası yüzünden olduguna inandırmış kendini, boşanma blöfü yapmış adam da tamam demiş.. Eee gerisi ?
fıs fıs..
Eh burada tutup ne denilmesini bekliyorsunuz ?
Eşim bana dese ki ananın yemekleri bulaşık suyu gibi, zıkkımın kökünü ye derim.
Azıcık duruma bu taraftan da bakın.
Adama kimse ellerine saglık ulan ne de iyi dövmüşsün demedi.
Millet anasını niye karıştırdın, adam zaten ayı ve üzerinde de tatbik etmiş, en azından demeseydin iyiydi diyor.

Bazı yorumlardan alt metin olarak ben de aldım o mesajı. Ama birebir "sen de annesine laf edip adamı kızdırmasaydın" diyememiş de yumuşatmış çekecekleri tepkiyi düşünerek..

Ben de en çok konu sahibini haksız gördüm ama sebebi adamı kışkırtması değil. Kendine yapılanı "kv için kocamdan boşanmak istemiyorum

Konu sahibi bana nedense çok bastırılmış gibi geldi.
Yani dayaktan sonra bile geçip konuşmaya çalışması,hala kendini savunması falan...Ben kadının gerçekten psikolojik şiddet de gördüğünü düşünüyorum,normal değil çünkü bunlar,insan dayaktan sonra hak ettim mi,ama ben daha güzel yemek yapıyorum der mi ya ?

Çünkü benim çocuklarım vardı dayak için çocuklarımı annesiz babasizzmı biraksaydim ve sonunu okuyabildiysen hayatımız çok değişti her konuda bilmem anlatabildimmi ama.konu sahibinin eğer çocuğu yok ise hiç dusunmesin
Boşanınca çocuklar annesiz babasız kalmıyor ki.Eşten boşanıyorsunuz çocuklardan değil.Ayrıca ayrıldık diye babalık annelik vazifesini bitti sanan insanları zaten hayatınızda barındırmayın.Dayak işini de hafife almayın.Küçümser gibi bir tabir olmuş o.Şiddetin küçümsenecek azımsanacak yanı yoktur.

Bakın eşinin huyunu bildiği halde adama anasını anarak saldırmak bir kadının yapması gereken en son hamle.
Boşamayacaksa, adama agzına geleni saymayacak, iki kere iki dört.
Adamın adam olmadığı bariz belli iken sen tutup anasından ayar vermeye kalkarsan, o dayagı yer sonra da konu açarsın hakettim mi ? diye.
Ne diyor konu sahibi ?
''Anası yüzünden oldu, boşanmayı düşünmüyorum.''
Yani anası yüzünden olduguna inandırmış kendini, boşanma blöfü yapmış adam da tamam demiş.. Eee gerisi ?
fıs fıs..
Eh burada tutup ne denilmesini bekliyorsunuz ?

İyi de kadın normal bir psikolojide değil ki.
Kendinde suç arıyor hala eşinin yaptığına karşın,eşinin suçunu hafifletme peşinde farkında mısınız bilmiyorum ama.
Sizin o ama lı cümleleriniz kadının beynine direk ''demek ki benim suçummuş'' olarak gidiyor,bu şekilde nasıl yardımcı oluyorsunuz bana bir açıklar mısınız ?

Dayağımı yedim???
Hak ettim mi???
Siz durumu çoktan sahiplenmiş kanıkasamışsınız.
Durun tahmin edeyim: Elbette darp raporu almadınız.

İyi de kadın normal bir psikolojide değil ki.
Kendinde suç arıyor hala eşinin yaptığına karşın,eşinin suçunu hafifletme peşinde farkında mısınız bilmiyorum ama.
Sizin o ama lı cümleleriniz kadının beynine direk ''demek ki benim suçummuş'' olarak gidiyor,bu şekilde nasıl yardımcı oluyorsunuz bana bir açıklar mısınız ?
Valla ben ne dersem diyeyim zaten ona göre haksızım.
Ben dedim diye boşanan var mı ?
Yok.
Anasını niye karıştırdın diyoruz, bu çok yerinde bir soru.
Adam yemegi begenmiyorsa yemesin kalksı hatta zıkkımın kökünü yesin.
Adamın açık mantı yemedigi halde tutup ama mantı açık mantıydı ehehe demesi ne kadar mantıklı soruyorum ?
Kocasını bizden iyi tanıyor degil mi ?
Demek ki anasına laf etmesi o durum içeresinde çoooook yersiz olmuş.
Ayrıca tüp bebek denemesi yapıyorlar demek ki konu sahibesi gayet mutlu mesut.
Şimdi bize söyle kadına nasıl yardım edecegiz ?
Haketmedin diyorlar ama anasını karıştırmasaydın iyiydi diyorlar.
Bu lafın neresini anlamayacak kapasitede ?
Boşan diyoruz misal, uygulayacak mı ? Hayır.
Kocan tam bir öküz desek, boşanacak mı ? Hayır.
Ona göre kilit nokta kaynanası.
Kadının haberi bile yok bu konu yüzünden gelininin dayak yediğinden.

Eşiniz durduk yere bahane aramis benimkide öyle asla güzel bi yemek yapinca kokuyor yok tuzlu fazla vs kisacasi bende 3 yilik evliyim sanki 2p yildir yasiyorum bu adamla bence eger ailen destekse hic düşünme bosan belki ilerde daha mutlu olursunuz

2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Son kezde size cevap vericem
Ne kadar güzel yazmışsın etmişsin herşeyi biliyormuş gibi Tebrikler
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Gün geldiğinde ben nerde hata yaptım dersin
Kimse kınadigini yaşamadan ölmez unutma
hemen de beddua yaşınız 20 falan sanırım

Boşanınca çocuklar annesiz babasız kalmıyor ki.Eşten boşanıyorsunuz çocuklardan değil.Ayrıca ayrıldık diye babalık annelik vazifesini bitti sanan insanları zaten hayatınızda barındırmayın.Dayak işini de hafife almayın.Küçümser gibi bir tabir olmuş o.Şiddetin küçümsenecek azımsanacak yanı yoktur.
Düzgün bir aile ortamlarida olmuyor ben yaşadım annesizligi babasizligi ayrılığı hep buruk bir yanimdi o yüzden anlamazsiniz siz dayak işini tabikide hafife almıyorum yasadiklarimi tastiklemiyorum ama çocuk oluncada zor diyorum

Dayak derken oldurucu darbeden bahsetmiyorum herhalde benim anne babam ayrı mesela ne çektiğim bir ben bilirim davulun sesi uzaktan hoş gelir
Dayak ille öldürücü darbe alınca mı ölüme sebebiyet veriyor hanım efendi.
Sizi döverken ayagınız kaydı diyelim düştünüz ve basınızı sert bir yere çarptınız.
Eeee ?
Game over.
Bitti yani, bak işte bu kadar.

Dayak ille öldürücü darbe alınca mı ölüme sebebiyet veriyor hanım efendi.
Sizi döverken ayagınız kaydı diyelim düştünüz ve basınızı sert bir yere çarptınız.
Eeee ?
Game over.
Bitti yani, bak işte bu kadar.
Demekki öyle bir darbe vurmuski ayağım kaymış tamda bu noktadan bahsediyorum aslında ama anlamak istemiyorsunuz sanirim

Düzgün bir aile ortamlarida olmuyor ben yaşadım annesizligi babasizligi ayrılığı hep buruk bir yanimdi o yüzden anlamazsiniz siz dayak işini tabikide hafife almıyorum yasadiklarimi tastiklemiyorum ama çocuk oluncada zor diyorum
Yaşamadığımı nereden biliyorsunuz:)Hem aile yaşantımda hem de ilk evliliğimde yaşadım.Gayet anlıyorum.Dediklerimin arkasındayım anladığım için de.Size saygı duyuyorum yanlış anlamayın.Ben de kendi bakış açımdan fikrimi beyan ediyorum.

Demekki öyle bir darbe vurmuski ayağım kaymış tamda bu noktadan bahsediyorum aslında ama anlamak istemiyorsunuz sanirim
Nasıl bir darbe vurmuş ki ayagınız kaymış mesela ?
Anlatın, anlayalım.
Babam annemi dövdüğünde duvar diplerinde kardeşlerimle sarılır aglardım, ne yani babam annemi dövdü ulan yuvam dagılmasın diye kocamı sineye mi çekeyim ?

Haketmissin diyemem ammaaaa sartlari cok zorlamissin be panpa

- Adam guzel guzel yerken comak sokmussun, acik manti aldim demissin. Agzini tutsaydin ne olurdu

- Adamin anasini isin icine karistirmissin, mahalle karisi gibi elini beline dayayip ananin bulasik suyu yemekleri cart kabakagit demissin. Yani direkt belalti vurmussun. Kenarda bir yerde adamin anasina laf etmek icin pusuda bekliyormussun sen de

- Sen belalti vurunca adam da gercekten vurmus?!!??

- Dayagi yiyip oturmussun, ustune adama gidip yanasmissin buraya hala ama annesi de yemek yapmayi bilmiyor yazmissin??!?

- Adam zaten bir psikopat buraya hic deginmiyorum bile. Bogazina sarilmak nedir yahu:KK57: Gerci burda adama durduk yere dovdu susu veremem. Konu sahibesi camurlasmaya bu kadar musaitse kimbilir adama neler dedi, yani bunun bir oncesi de vardir. Adam da contayi atip girtlaklama aktivitelerine boylece giristi belli ki.

Arkadas, coluk cocuk evlenmesin. 25 yasin altina belediye nikah kiymasin rica ediyorum!

Nasıl bir darbe vurmuş ki ayagınız kaymış mesela ?
Anlatın, anlayalım.
Babam annemi dövdüğünde duvar diplerinde kardeşlerimle sarılır aglardım, ne yani babam annemi dövdü ulan yuvam dagılmasın diye kocamı sineye mi çekeyim ?
Dayağı tabikide tastiklemiyrum ama hergün her an varsa ve değişmiyor tabikide kimse canını sokakta bulmadi hersey biter olur biter

Düzelteyim klavye hatası öyle bir darbe vurmamiski ayağım kaysin olacakti
Yahu hanım efendi eşiniz tokat atmış olsa olayın üzüntüsü ile kalp krizi bile geçirip ölebilir bir insan.
Dayagın incitmeyen versiyonunu mu yiyordunuz ben sizi anlamadım ?
İki tokat mı yani bu kadarcık mı ?

Konu sahibi bana nedense çok bastırılmış gibi geldi.
Yani dayaktan sonra bile geçip konuşmaya çalışması,hala kendini savunması falan...Ben kadının gerçekten psikolojik şiddet de gördüğünü düşünüyorum,normal değil çünkü bunlar,insan dayaktan sonra hak ettim mi,ama ben daha güzel yemek yapıyorum der mi ya ?

Psikolojik baskı bariz zaten. Bakın adamın tuhaf takıntıları da varmış onu da belirtti. Demek ki başka şeylerde de üzerinde baskı hissederek hareket ediyor..

Normal şartlarda bir insan (kadın veya erkek) afiyetle yediği yemeği bir anda "ben bunu yemem bıdı bıdı" derse "yemezsen yeme bence gayet güzel" der oturur kendim yerim.
"yumurta yap" derse de "dolap orada olan yemeği yemeyen sensin" diye de eklerim. Sağlıklı düşünen herkes bu tepkiyi verir bana göre..

Konu sahibi zaten eşi dışında herkeste hata arıyor. Kendisi, kv si..
Farkında olmadığı kendini konuşarak ifade edemeyen, annesine kredi çekerken kendisine danışma gereği bile görmeyen, şiddet meraklısı vicdansız bir zavallı ile evli olması..

Back