Yemin billah etmesi lazımdı zaar inanmaları için.Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş
Edemez, Nasıl etsin ki....Yemin billah etmesi lazımdı zaar inanmaları için.
O değilde konuşmasında bile hala cb onurum,gururum dedi.
Koskoca başbakanlıktan alındın hemde illegal bir biçimde insan iki çift laf eder
Açacaklar bence oda bunun farkında fazla ses çıkarmıyor az hasarla atlatayım diyeEdemez, Nasıl etsin ki....
Başına ne işler açarlar adamın..
Bir anda kendini Fetö den Pyd den, Pdy den, herhangi bir harften yargılanıyor bulabilir
Edemez, Nasıl etsin ki....
Başına ne işler açarlar adamın..
Bir anda kendini Fetö den Pyd den, Pdy den, herhangi bir harften yargılanıyor bulabilir
Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş
Ama hep onlar biliyor, ben bi türlü öğrenemiyombir de bu bir takım olaylar ne kadar gizliyse milletin dilindeben bunların gizlilik anlayışına hayranım yahu
Ama hep onlar biliyor, ben bi türlü öğrenemiyom
Biliyorsan Watsup a gel çabık
Hani oy ile gelen, oy ile giderciler nerede? Bu resmen bir darbe ve millet hicbirsey söylemiyor!!
Cidden neredeler kiHani oy ile gelen, oy ile giderciler nerede? Bu resmen bir darbe ve millet hicbirsey söylemiyor!!
Cidden neredeler ki
Hani Davutoğlunu savunmak bile bize düştü.. İyimi..
Olur mu öyle şey, her şey yolunda. Kimsenin hakkı yenmiyor. Kendi istedi sorun yok yaniCidden neredeler ki
Hani Davutoğlunu savunmak bile bize düştü.. İyimi..
Savunmak durumunda gibiyiz ondan..Sonuçta oy vereni değil, biz sorguluyoruz diyeHahaha valla sen ne yapiyorsun bilmiyorum fakat ben davutoglunu savunmuyorum. Erdoganin kardesi olursan sonun bu olur. Fetö'yada yapti,gül'ede yapti,arinçada...
Valla ne bicim bir dava ise, tüm dava kardesleri çigneniliyor ve halk halen alkiş tutuyor.
Olur mu oyle sey hep paralel devletin işi hep bunlarHahaha valla sen ne yapiyorsun bilmiyorum fakat ben davutoglunu savunmuyorum. Erdoganin kardesi olursan sonun bu olur. Fetö'yada yapti,gül'ede yapti,arinçada...
Valla ne bicim bir dava ise, tüm dava kardesleri çigneniliyor ve halk halen alkiş tutuyor.
Hahaha valla sen ne yapiyorsun bilmiyorum fakat ben davutoglunu savunmuyorum. Erdoganin kardesi olursan sonun bu olur. Fetö'yada yapti,gül'ede yapti,arinçada...
Olur mu oyle sey hep paralel devletin işi hep bunlar
Osmanlıya döneriz yakında merak etmeyinValla bu gidis ile damatlarin yerinde olsam eşlerin etrafinda pervane olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?