• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu zirvesi sona erdi

Neler oluyor bir anlayabilsem Davutoğlu çok iyi bir lider di üzüldüm :(

Osmanlıya döneriz yakında merak etmeyin :KK53::KK53:
Birşey demeyeyim diyorum ama Yahu adamın her ters düştüğü suçlanıyor hapse atlıyor kimse sorgulamiyor adam hep hakli nedense. Gerci adaletimiz yillar sonra isliyor ama o zamanda kararlar begenilmiyor, her neyse:110:

Sorgulamak mi ? Kimin haddine. Malum partiyi parti için değil başındaki için seven çok :KK53:

Sorgulamak mi ? Kimin haddine. Malum partiyi parti için değil başındaki için seven çok :KK53:
Doğru, başbakan asla başbakan olamadı, hep gölgesinde ezildi. Cumhurbaşkanı olmuşken bile diğer partilere tutumu ortadaydı. Kesinlikle cumhurbaşkanı olabilecek özellikte bile değilken neden bu kadar yapılıyor anlamıyorum. Kendini bazı olaylarda geri çekmeli ama tam aksi durum izleniyor. Bir cumhurbaşkanı nasıl bir parti lehine oy isteyebilir bu doğrultuda miting yapar yada başka bir partiyi hedef gösterir. Diyecek çok şey varda sayfadan uzaklaştırılmaya degmiyor işte.

Ya hu adamlar hiç bir partide olduğu gibi , birbirine girmedi hakaret etmedi yada en ufak kötü bir söz ima bile etmedi

Baykalı yollarken darbe olmadı simdi mi darbe oluyor

Siyaset bu nihayetinde . evde annenizle babanizla bile yada yeri gelince esinizle kardesinizle bir kavga oluyor da bazen dışarı sizip yansiyor bir suru mesele var ona rağmen bu kadar dostça olmasi takdir edilmeli

Şaşırtıcı şekilde Davutoğlu fan oldu herkes ben c baskanimi da severim Davutoğlunu da.

Birbirlerine düşman değilken kim neyin peşinde

Siyaset bu oalcaktir bu tur değişimler önemli olan onca yıl birlikte olup bir birine cirkinlesmemek

Ya hu adamlar hiç bir partide olduğu gibi , birbirine girmedi hakaret etmedi yada en ufak kötü bir söz ima bile etmedi

Siyaset bu nihayetinde . evde annenizle babanizla bile yada yeri gelince esinizle kardesinizle bir kavga oluyor da bazen dışarı sizip yansiyor bir suru mesele var ona rağmen bu kadar dostça olmasi takdir edilmeli

Şaşırtıcı şekilde Davutoğlu fan oldu herkes ben c baskanimi da severim Davutoğlunu da.

Siyaset bu oalcaktir bu tur değişimler önemli olan onca yıl birlikte olup bir birine cirkinlesmemek
Sana böyle böyle bakıyorum " :110::110::110:"

Doğru, başbakan asla başbakan olamadı, hep gölgesinde ezildi. Cumhurbaşkanı olmuşken bile diğer partilere tutumu ortadaydı. Kesinlikle cumhurbaşkanı olabilecek özellikte bile değilken neden bu kadar yapılıyor anlamıyorum. Kendini bazı olaylarda geri çekmeli ama tam aksi durum izleniyor. Bir cumhurbaşkanı nasıl bir parti lehine oy isteyebilir bu doğrultuda miting yapar yada başka bir partiyi hedef gösterir. Diyecek çok şey varda sayfadan uzaklaştırılmaya degmiyor işte.

Hah işte tam bu nokta kilit. Abdullah Gul bir kere miting vermedi neden çünkü gerek yoktu. Bakıyorum da her yerde var Davutoğlu formalitemiydi acaba. Çünkü cumhurbaşkanı ve Başbakan aynı kişi. (Bana gore) Aklım almıyor ya göklere çıktı. Kim çıkardı ne cikarlari vardı. Salla başı al maaşı işlerine mi geldi

kafan karışmadımı ben üzüldüm şahsen neden dedim bilmiyorum ama içime sinmedi

Yok fan olmaz bizden:kahve:
Heleki Davutoğlu fan hiç olmaz:işsiz:
Huyumuz gereği mağdur olana mağdur demeyi biliyoruz o kadar.
" çirkinleşmemek " yorumuna çok güldüm ama.
Korku imparatorluğundan olmasın o sakinlik:KK50:

Hayır o değil de bu adam niye gitti

Çıkan haberlere inanmıyorum başka birşey var ama ne ??

Hah işte tam bu nokta kilit. Abdullah Gul bir kere miting vermedi neden çünkü gerek yoktu. Bakıyorum da her yerde var Davutoğlu formalitemiydi acaba. Çünkü cumhurbaşkanı ve Başbakan aynı kişi. (Bana gore) Aklım almıyor ya göklere çıktı. Kim çıkardı ne cikarlari vardı. Salla başı al maaşı işlerine mi geldi
Emanetci. Tayyip CB oldugundan beri baskanlik cubbesini giymisti, "fiilen yonetim degisti, anayasayi uydurmak kaldi" demisti. Anayasa cikana kadar Davutoglu tiriskadan orada idi. Ama Davutoglu kendine basbakan havasi vermeye ve cevresine adam toplamaya, Fidan ile birlikte medya olusturmaya basladigi icin Tayyip ile ters dustu. Yerine basbakanlik hevesi olmayan, Tayyip anayasal olarak da tek tabanca olana dek koltukta oturup Tayyip'in emirlerine harfiyen uyacak baska bir emanetci araniyor.

Bunu anlamamak için kör olmak lazım bence, o kadar belli ki başbakanlık piyon gibi oynatıldı, işine gelmeyince de anında oyun dışı bırakıldı. Başbakanlık diye birşey yoktu aslında yani vardı da cumhurbaşkanlığı ile birleştirilmişti. Başbakan sadece obje olarak var gibiydi kendi fikri olmayangillerden...

"Böyle olsun istemedim"
"Kendi istedi"
Böyle bitmişti sanırım. Herşeyi anlatan iki ayrı zıt cevap bence..

Emanetci. Tayyip CB oldugundan beri baskanlik cubbesini giymisti, "fiilen yonetim degisti, anayasayi uydurmak kaldi" demisti. Anayasa cikana kadar Davutoglu tiriskadan orada idi. Ama Davutoglu kendine basbakan havasi vermeye ve cevresine adam toplamaya, Fidan ile birlikte medya olusturmaya basladigi icin Tayyip ile ters dustu. Yerine basbakanlik hevesi olmayan, Tayyip anayasal olarak da tek tabanca olana dek koltukta oturup Tayyip'in emirlerine harfiyen uyacak baska bir emanetci araniyor.

En iyi kim yapar oyumu damat yönünde kullanıyorum neden çünkü işin ucunda eş var. Herşeye kafa sallar. Ama damadida bi anda Başkan yapmaz gibime geliyor. Yapadabilir neler yapmadı ki

Bunu anlamamak için kör olmak lazım bence, o kadar belli ki başbakanlık piyon gibi oynatıldı, işine gelmeyince de anında oyun dışı bırakıldı. Başbakanlık diye birşey yoktu aslında yani vardı da cumhurbaşkanlığı ile birleştirilmişti. Başbakan sadece obje olarak var gibiydi kendi fikri olmayangillerden...

"Böyle olsun istemedim"
"Kendi istedi"
Böyle bitmişti sanırım. Herşeyi anlatan iki ayrı zıt cevap bence..

Bunu anlıyorum da. Neden kimse dur demiyor onu anlamıyorum. Parti içi bile karismiyor sanki hersey sistemli tıkır tıkır işliyor.

kafan karışmadımı ben üzüldüm şahsen neden dedim bilmiyorum ama içime sinmedi

Yorumunu içten buldum yazmak istiyorum

Ben olaya siyaset bu diye bakıyorum . Davutoğlu bana gore kaliteli bir akademisyen , yumuşak huylu bir insan

Ama ülke meselesi farklı diye dusunuyorum mesela Kilis olayı daes olayı bir çok konu var ve belli ki mutabık olamadılar ki bu olabilesi bir durum

Ama burda benim ölçüm ' çirkinlesmemeleri'

Yanı yeri gelir bir ailede olduğu gibi sorunlar olur nihayetinde diğer partiler gibi çamur olmamaları beni bağlayan

Ben partinin seviyorum arada çamur olanlar çıktı onlarda elendi nihayetinde .

Davutoğlu da onlar gibi olabilirdi , olmadı

Kendi çıkarlarından üstün gordu bu meseleyi

Hayırlısı olmasini temenni ediyorum

Ali fethi Okyar refik saydam şükrü Saracoğlu celal bayar vs vs bunlar da başbakandi

Kim biliyor yada kaç kişi biliyor

Bunların ve bunlar gibi isimlerin zamanında da c başkanları on plandaydı öyle değil mi?

Yanı başbakan geri plandaydı ki biz bile onları değil ataturk ismet inönü vs biliyoruz

Bu siyaset işte cumhuriyet tarihinden bu güne böyle süregelen...

Bunu anlıyorum da. Neden kimse dur demiyor onu anlamıyorum. Parti içi bile karismiyor sanki hersey sistemli tıkır tıkır işliyor.
Cunki onun yuzde ellisi var.

cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1n%C4%B1-halk%C4%B1n-se%C3%A7mesi_818976.jpg

Olan budur..

Tıkır tıkır işliyor ki sormuyorlar, bunca yıl oldu ne duruldu ki bu sorulsun? Ha yine çıkar biri sorarsa daha büyük bir olay yaratılıp kapatılır konu bu kadar basit. Hep öyle olmadı mı?

Ali fethi Okyar refik saydam şükrü Saracoğlu celal bayar vs vs bunlar da başbakandi

Kim biliyor yada kaç kişi biliyor

Bunların ve bunlar gibi isimlerin zamanında da c başkanları on plandaydı öyle değil mi?

Yanı başbakan geri plandaydı ki biz bile onları değil ataturk ismet inönü vs biliyoruz

Bu siyaset işte cumhuriyet tarihinden bu güne böyle süregelen...
Madem sadece CB lari biliniyor, neden Celal Bayari sadece basbakanlar arasinda andin? Halbuki kendisi bu ulkede Cumhurbaskanligi da yapmisti, bak, CBligi vasfini hatirlamadin bile..:KK66:
Keza, I. Inonu de bu ulkede hem CB hem basbakan oldu.

Back