• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu zirvesi sona erdi

O değilde ne adammış bee apocanı kullandi basbakan oldu ahmetı kullandi baskan oldu sonra bir ergen mendili gibi buruşturup atti .... Akp de parcalanmalar olur bu saatten sonra ama bu secimlere yansımaz cunku bu halk recebi seciyor akp yi degil ... Eee simdi cekilelim kosemize seyredelim bakalim

Screenshot_2016-05-05-00-43-34.jpg

Olası bir krizi çok iyi çevirdiler.

Yakın tarihte Başbakan ile CB arasındaki krizin nelere maloluluğunu ben iyi hatırlıyorum, üniv. öğrencisiydim o yıllarda.

Adnan menderes'ten önceki gibi, Güçlü Cumhurbaşkanlığı sistemine geri dönülüyor artık,
Eskiyi araştırın bakın, M.Kemal, İnönü, Celal Bayar isimlerini hep duyarız ya, fakat bunlar Cumhurbaşkanlarıydı, yıllarca başbakanlıkları yapanların isimlerini kimler hatırlıyor acaba?

Şimdi de benzer bir durumdur, yarı başkanlık gibi bir sisteme geçiyorlar.
Hayırlısı olur inşallah..

Başbakan veda ediyor, kimsenin umrunda değil burda. Seçim zamanı istikrar istikrar, 6 ay sonra istikrar yerle bir olunca ses yok. Bizi geçtim kendi secmeninin oyuna da saygısı yok bunların. %49 oy alan adamı yolluyorlar. Nerde milli irade? :KK14:

Az önce Davutoğlu'nun veda konuşmasını verdiler tvde.
Benim tercihim değildir dedi sonuna da cb onuru benim onurumdur onun ailesi benim ailemdir dedi :KK14:

Artik yeni türkiye'ye merhaba. Buyrun ak partililer, istediginiz oluyor,sonunda erdogan baskan olacak. :KK14:

Az önce Davutoğlu'nun veda konuşmasını verdiler tvde.
Benim tercihim değildir dedi sonuna da cb onuru benim onurumdur onun ailesi benim ailemdir dedi :KK14:
Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...:confused:
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş:-)

Back