Aynen noldu ben de uyuyodum. Herkes dolar fırlar falan diyo hayırdır bibi öğrenince beni de görYa kızlar hiç siyaset ne okuyorum ne izliyorum nerdeyse ne oldu bu kankilerein vino veritas marilyn monroe siz bilirsiniz beni aydınlatsanız
Tamam öğrenince senide etiketlerimAynen noldu ben de uyuyodum. Herkes dolar fırlar falan diyo hayırdır bibi öğrenince beni de gör
Ya kızlar hiç siyaset ne okuyorum ne izliyorum nerdeyse ne oldu bu kankilerein vino veritas marilyn monroe siz bilirsiniz beni aydınlatsanız
Aynen noldu ben de uyuyodum. Herkes dolar fırlar falan diyo hayırdır bibi öğrenince beni de gör
Dağmat candır kıskançlarDavutoğlunu göndermek niyetindeler. Erdoğanla ters düşüyor son zamanlarda.
Yerine de damat gelecek muhtemelen.
Gidiyor bakalım kim gelecek yerine..
şimdi cb açıklama yapıyorAz önce Davutoğlu'nun veda konuşmasını verdiler tvde.
Benim tercihim değildir dedi sonuna da cb onuru benim onurumdur onun ailesi benim ailemdir dedi
Üstelik bırakan da değil "bıraktırılan"Guzel bi tespit vardi twitter da.
Chp de cayci istifa etse CHP DE DEPREMMM.Genel baskani gorevi birakan akp de "iste beklenen gelisme".Ulkenin hali iste tam da bu..Herkes nasil da bulundugu kabin seklini aldi hemen.
Davutoğlu " benim tercihim değildir"..Az önce Davutoğlu'nun veda konuşmasını verdiler tvde.
Benim tercihim değildir dedi sonuna da cb onuru benim onurumdur onun ailesi benim ailemdir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?