• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu zirvesi sona erdi

Yorumunu içten buldum yazmak istiyorum

Ben olaya siyaset bu diye bakıyorum . Davutoğlu bana gore kaliteli bir akademisyen , yumuşak huylu bir insan

Ama ülke meselesi farklı diye dusunuyorum mesela Kilis olayı daes olayı bir çok konu var ve belli ki mutabık olamadılar ki bu olabilesi bir durum

Ama burda benim ölçüm ' çirkinlesmemeleri'

Yanı yeri gelir bir ailede olduğu gibi sorunlar olur nihayetinde diğer partiler gibi çamur olmamaları beni bağlayan

Ben partinin seviyorum arada çamur olanlar çıktı onlarda elendi nihayetinde .

Davutoğlu da onlar gibi olabilirdi , olmadı

Kendi çıkarlarından üstün gordu bu meseleyi

Hayırlısı olmasini temenni ediyorum
Cirkinlesmedi diyorsun ya birşey sormak istiyorum olayım kesinlikle polemik değildir..
Ne ye göre cirkinledilmedi? Cb eşit olması gerekiyor ken bir parti için miting yaptığı için mi cirkinlesilmedi? Yada Ergenekon diye içeri tikilan askerler yıllarca suclanirken haksız yere içerde yatarken yıllar sonra gelen adalet için mi?
Cemaatle elele gezerken mi cirkinlesilmedi yoksa elele gezen kendileri değilmiş gibi paralel devlet diye suckanirken mi? Tabi ki cirkinlesemezler, cirkinlesince herkes biliyor başına neler gelinecegini. Size asıl sormak istediğim neyin cirkinlesilmemesi için partilerinde kongre yapılıyor?

Madem sadece CB lari biliniyor, neden Celal Bayari sadece basbakanlar arasinda andin? Halbuki kendisi bu ulkede Cumhurbaskanligi da yapmisti, bak, CBligi vasfini hatirlamadin bile..:KK66:
Keza, I. Inonu de bu ulkede hem CB hem basbakan oldu.

He he bunun geleceğini biliyordum

Bakın, buradaki cümle bütünlüğünü anlamadiniz siz

Celal bayar i c b olarak biliyorsunuz hanımefendi başbakan olarak değil

Ve ben BURSALİYİM ekstra ordan biliyorum

Velhasıl burada demek istediğim zaten aslında sizin dediğiniz , yanı bu isimleri c b olarak anımsıyor insanlar yanı cb olunca böyle bilindik oldu

Umarım anlamışsınızdır :hamarat:

Cirkinlesmedi diyorsun ya birşey sormak istiyorum olayım kesinlikle polemik değildir..
Ne ye göre cirkinledilmedi? Cb eşit olması gerekiyor ken bir parti için miting yaptığı için mi cirkinlesilmedi? Yada Ergenekon diye içeri tikilan askerler yıllarca suclanirken haksız yere içerde yatarken yıllar sonra gelen adalet için mi?
Cemaatle elele gezerken mi cirkinlesilmedi yoksa elele gezen kendileri değilmiş gibi paralel devlet diye suckanirken mi? Tabi ki cirkinlesemezler, cirkinlesince herkes biliyor başına neler gelinecegini. Size asıl sormak istediğim neyin cirkinlesilmemesi için partilerinde kongre yapılıyor?

Sevgili Bursalı hemşehrim,

Buradaki konumuz Davutoğlu ve Erdoğan , ben ikisine istinaden bu sözü kullanıyorum

Diğer verdiğiniz örnekleri isterseniz ayriyeten konuşalım zira burada onları çok konuştum

Ayrıca polemik için yazmadiginizi anladın tesekkur ederim

Ali fethi Okyar refik saydam şükrü Saracoğlu celal bayar vs vs bunlar da başbakandi

Kim biliyor yada kaç kişi biliyor

Bunların ve bunlar gibi isimlerin zamanında da c başkanları on plandaydı öyle değil mi?

Yanı başbakan geri plandaydı ki biz bile onları değil ataturk ismet inönü vs biliyoruz

Bu siyaset işte cumhuriyet tarihinden bu güne böyle süregelen...
Bu dönem hariç, hangi dönemde cb ninin diğer partilere karıştığını gordunuz ya da bir partiyi tutmak adına bir miting yada başka bir partiyi yediğini, birde böyle düşünmek lazım..

He he bunun geleceğini biliyordum

Bakın, buradaki cümle bütünlüğünü anlamadiniz siz

Celal bayar i c b olarak biliyorsunuz hanımefendi başbakan olarak değil

Ve ben BURSALİYİM ekstra ordan biliyorum

Velhasıl burada demek istediğim zaten aslında sizin dediğiniz , yanı bu isimleri c b olarak anımsıyor insanlar yanı cb olunca böyle bilindik oldu

Umarım anlamışsınızdır :hamarat:
Gene de yazdiklarinda bir dogruluk payi yok. Bu ulkede herkes Ecevit'i bilir, Ciller'i bilir, Mesut Yilmaz'i bilir, Demirel'i bildikleri kadar.. Halbuki Ecevit, Ciller, M. Yilmaz ve hatta Erbakan, Turkes, bunlar hic bir zaman Cumhurbaskani olmadilar. Tanimayan var mi?

Sevgili Bursalı hemşehrim,

Buradaki konumuz Davutoğlu ve Erdoğan , ben ikisine istinaden bu sözü kullanıyorum

Diğer verdiğiniz örnekleri isterseniz ayriyeten konuşalım zira burada onları çok konuştum

Ayrıca polemik için yazmadiginizi anladın tesekkur ederim
Zaten olayım aynı olayların tekrar tekrar konuşulması değildi, sonuçta herkesin düşüncesi kendine gore bana gore adir doğru sana gore b.. Sadece neden cirkinlesilmedigini sormak istedim ve kendi dusuncemi söyledim sadece.

Gene de yazdiklarinda bir dogruluk payi yok. Bu ulkede herkes Ecevit'i bilir, Ciller'i bilir, Mesut Yilmaz'i bilir, Demirel'i bildikleri kadar.. Halbuki Ecevit, Ciller, M. Yilmaz ve hatta Erbakan, Turkes, bunlar hic bir zaman Cumhurbaskani olmadilar. Tanimayan var mi?

Uzgunum ki verdiğim ornek çok dogru ama siz olayı tamamen farklı boyuta cektiniz brn kendi ornegimin sağlamasını yaptım yakın tarih ayrı ama benim söylediklerim tamamen doğru yalanlayarak bir durum değil daha bir çok bb var ve biz cb biliyoruz ..

Uzgunum ki verdiğim ornek çok dogru ama siz olayı tamamen farklı boyuta cektiniz brn kendi ornegimin sağlamasını yaptım yakın tarih ayrı ama benim söylediklerim tamamen doğru yalanlayarak bir durum değil daha bir çok bb var ve biz cb biliyoruz ..
Senin bildigin uc Cumhurbaskani var, Ataturk, Inonu ve Erdogan. Geri kalanlardan hangisini saydin ki? Ben de halkin iyi bildigi Kenan Evren'i ekleyivereyim yanina. Bunlarin hepsinin taninma sebebi farkli, ama once akla gelen dort isim bunlar. Geri kalanlari hatirlamak icin wiki-pedi ye muracaat..

Basbakan denilince akla gelen sadece uc kisi bes kisi degil maalesef.. Oncekilere ilaveten daha Ozal'in 8 yillik basbakanlik donemini, Menderes'i saymadim, 80 yil oncesine hic gitmeden bile.. O yuzden senin: "Halk CBlarini bilir, basbakanlar taninmiyor, hatirlanmiyor bile" tezin yanlis canimcim..

Senin bildigin uc Cumhurbaskani var, Ataturk, Inonu ve Erdogan. Geri kalanlardan hangisini saydin ki? Ben de halkin iyi bildigi Kenan Evren'i ekleyivereyim yanina. Bunlarin hepsinin taninma sebebi farkli, ama once akla gelen dort isim bunlar. Geri kalanlari hatirlamak icin wiki-pedi ye muracaat..

Basbakan denilince akla gelen sadece uc kisi bes kisi degil maalesef.. Oncekilere ilaveten daha Ozal'in 8 yillik basbakanlik donemini, Menderes'i saymadim, 80 yil oncesine hic gitmeden bile.. O yuzden senin: "Halk CBlarini bilir, basbakanlar taninmiyor, hatirlanmiyor bile" tezin yanlis canimcim..

Burda zaten yaptığımiz googldan yazıp kopyalamak değil ki, o sebeple tek tek zaten ne cb yazdık ne bb

Burada örnekler veriyoruz uzun paragraf doldurmuyoruz , onca bb var bir yada iki tanesi bile neden parlamaz peki ?

Hadi coktu bahaneniz var hepsi olmasın bir kaçı bile on planda değil

Sistem aynı sistem ama kabul etmek istemiyorsunuz ne yazık ki halbuki karşıt gorus de olsa dogruya dogru demek , ayni gorus de olsa yanlışa yanlış demek bir erdemdir hanımefendi

Şimdi bizde karşılıklı fikirlerimizi yazdık sonuç olarak herkes kendi fikrinde sabit kaldığına gore uzatip polemiğe çevirmemek en temizi

Hayırlı geceler

Burda zaten yaptığımiz googldan yazıp kopyalamak değil ki, o sebeple tek tek zaten ne cb yazdık ne bb

Burada örnekler veriyoruz uzun paragraf doldurmuyoruz , onca bb var bir yada iki tanesi bile neden parlamaz peki ?

Hadi coktu bahaneniz var hepsi olmasın bir kaçı bile on planda değil

Sistem aynı sistem ama kabul etmek istemiyorsunuz ne yazık ki halbuki karşıt gorus de olsa dogruya dogru demek , ayni gorus de olsa yanlışa yanlış demek bir erdemdir hanımefendi

Şimdi bizde karşılıklı fikirlerimizi yazdık sonuç olarak herkes kendi fikrinde sabit kaldığına gore uzatip polemiğe çevirmemek en temizi

Hayırlı geceler
Hepsi kendi devrini yasadi, kendi devrinde parladi, gitti.. Tayyip'e de olacak olan o, o da miyadini doldurdugunda gidecek. Ama bu ulkede o saydigin Ataturk ve Inonu her zaman hatirlanacak, bu ulkeye kattiklari ile.. Digerlerini hatirlamayip yarim asirdan fazla bir sure sonra yine onlari hatirladigin gibi.

Hepsi kendi devrini yasadi, kendi devrinde parladi, gitti.. Tayyip'e de olacak olan o, o da miyadini doldurdugunda gidecek. Ama bu ulkede o saydigin Ataturk ve Inonu her zaman hatirlanacak, bu ulkeye kattiklari ile.. Digerlerini hatirlamayip yarim asirdan fazla bir sure sonra yine onlari hatirladigin gibi.

Tayyip erdoganin hatirlanmamasi sadece sizin temenniniz , hayal gücünüz

Uzun yıllar sonra ne olacağını on gorecek kadar müneccim olamazsınız herhalde , kaldı ki onu seven buuyukkk bir kitle varken bu yazdığınız yorum sadece olayı fazlasıyla kişiselleştirmek oluyor çünkü siz toplumun tamamını temsil etmiyorsunuz

Nasıl ki sizin hatırladığınız isimleri herks sevmiyorsa,.. Yanı sizin sevdiğinizi hatirlayacak , sevmediginizi hatitlamayacak ..öyle bir dünya yok hanımefendi ne yazık ki

Ayrıca şu son yorumunuza cidden güldüm konuştuğumuz konu ile tamamen alakasız , tayyip erdoğan hatirlamayacak falan , torununun torununu falan hatırlar umarım da tayyip erdoganci olur

Beddua değil bu arada temenni temenni :KK49:

Tayyip erdoganin hatirlanmamasi sadece sizin temenniniz , hayal gücünüz

Uzun yıllar sonra ne olacağını on gorecek kadar müneccim olamazsınız herhalde , kaldı ki onu seven buuyukkk bir kitle varken bu yazdığınız yorum sadece olayı fazlasıyla kişiselleştirmek oluyor çünkü siz toplumun tamamını temsil etmiyorsunuz

Nasıl ki sizin hatırladığınız isimleri herks sevmiyorsa,.. Yanı sizin sevdiğinizi hatirlayacak , sevmediginizi hatitlamayacak ..öyle bir dünya yok hanımefendi ne yazık ki

Ayrıca şu son yorumunuza cidden güldüm konuştuğumuz konu ile tamamen alakasız , tayyip erdoğan hatirlamayacak falan , torununun torununu falan hatırlar umarım da tayyip erdoganci olur

Beddua değil bu arada temenni temenni :KK49:
:KK70::KK70:Temennin beni yerlere yatirdi.. Tam adamina cattin..:KK70:
Onu da hatirlatacak seyler var elbette.. bir yuzuguyle gelip ogullarina milyon dolarlik on tane gemi alan basbakan kimdi? diye soru cikarsa tarih kitaplarinda hemen hatirlayacagimizdan emin olabilirsin. Ormanlar kimin zamaninda imara acilip yapilan ihalelerle kim mutahitleri zengin etti milli servetleri satarak? diye soru cikarsa da.. Kimin zamaninda 17-25 aralik pandomimasi koptu, bakanlar gorevden alindiysa da haklarinda fezleke cikartilmasina engel olundu, kim savcilari emniyeti surdu, yolsuzluk operasyonlarini durdurdu, yakalanan paralari faiziyle iade ettirtti diye soru gelirse de hemen hatirlayacagiz. Kim halkina biber gazlari, kimyasal katilmis sular siktirttip, plastik mermilerle gozlerini cikarttiktan sonra "polisim destan yazdi" demisti diye soru cikarsa sip diye hatirlayacagiz, bundan da emin olabilirsin. Kim Turkiyeyi tarim, hayvancilik, turizm ulkesi olmaktan cikartti, bir avuc saman icin bile disa bagimli hale getirdi diye soru cikarsa da hatirlayacagiz.. Kim bu ulkeyi sinir kapilarini sonuna dek acip ISID, DEAs, El Kaide ve bilumum teroristlerin orgut yuvasi haline getirdi diye soran olursa da aklimiza ilk o gelecektir, hic suphen olmasin.. Daha sayayim mi?:KK68: Sayarim guzel hatrin icin ama sayfa yetmez.. Onu hatirlatacak o kadar cok sey var ki..

:KK70::KK70:Temennin beni yerlere yatirdi.. Tam adamina cattin..:KK70:
Onu da hatirlatacak seyler var elbette.. bir yuzuguyle gelip ogullarina milyon dolarlik on tane gemi alan basbakan kimdi? diye soru cikarsa tarih kitaplarinda hemen hatirlayacagimizdan emin olabilirsin. Ormanlar kimin zamaninda imara acilip yapilan ihalelerle kim mutahitleri zengin etti milli servetleri satarak diye soru cikarsa da.. Kimin zamaninda 17-25 aralik pandomimasi koptu, bakanlar gorevden alindiysa da haklarinda fezleke cikartilmasina engel olundu, kim savcilari emniyeti surdu, yolsuzluk operasyonlarini durdurdu diye soru gelirse de hemen hatirlayacagiz. Kim halkina biber gazlari, kimyasal katilmis sular siktirttip, plastik mermilerle gozlerini cikarttiktan sonra "polisim destan yazdi" demisti diye soru cikarsa sip diye hatirlayacagiz, bundan da emin olabilirsin. Kim Turkiyeyi tarim, hayvancilik, turizm ulkesi olmaktan sicartti, bir avuc saman icin bile disa bagimli hale getirdi diye soru cikarsa da hatirlayacagiz.. Kim bu ulkeyi sinir kapilarini sonuna dek acip ISID, DEAs, El Kaide ve bilumum teroristlerin orgut yuvasi haline getirdi diye soran olursa da aklimiza ilk o gelecektir, hic suphen olmasin.. Daha sayayim mi?:KK68: Sayarim guzel hatrin icin ama sayfa yetmez.. Onu hatirlatacak o kadar cok sey var ki..

:kusmuk:geldi artık

Yerlerde kalmaya devam edin

:mapus: ahanda bende buraya yazıyorum ne de olsa temenni bedava :halay:

Şimdi size en son mesajı yazma arzunuzu veriyorum yazın çünkü bu bir cıvık liga döndü

Umarım sizden gelen bıdıklar tayyip erdoğan delisi olur , zalimden alim olur alimden zalim olur:halay:

Hadi ben gittim siz istediğiniz gibi altta kalmamak :KK76: adına son yorumu buyrun yapın

:kusmuk:geldi artık

Yerlerde kalmaya devam edin

:mapus: ahanda bende buraya yazıyorum ne de olsa temenni bedava :halay:

Şimdi size en son mesajı yazma arzunuzu veriyorum yazın çünkü bu bir cıvık liga döndü

Umarım sizden gelen bıdıklar tayyip erdoğan delisi olur , zalimden alim olur alimden zalim olur:halay:

Hadi ben gittim siz istediğiniz gibi altta kalmamak :KK76: adına son yorumu buyrun yapın
Valla bize de :kusmuk:geldi de duyan yok... 14 yildir yerlerdeyiz, artik yerin de altina gecmeye basladik, her gun her yerden sehit haberleri, PKK yetmedi ISID'imiz da oldu sayenizde.. Sonunda ayaga kalkacaz ama, sen hic merak etme..

Back