Cirkinlesmedi diyorsun ya birşey sormak istiyorum olayım kesinlikle polemik değildir..Yorumunu içten buldum yazmak istiyorum
Ben olaya siyaset bu diye bakıyorum . Davutoğlu bana gore kaliteli bir akademisyen , yumuşak huylu bir insan
Ama ülke meselesi farklı diye dusunuyorum mesela Kilis olayı daes olayı bir çok konu var ve belli ki mutabık olamadılar ki bu olabilesi bir durum
Ama burda benim ölçüm ' çirkinlesmemeleri'
Yanı yeri gelir bir ailede olduğu gibi sorunlar olur nihayetinde diğer partiler gibi çamur olmamaları beni bağlayan
Ben partinin seviyorum arada çamur olanlar çıktı onlarda elendi nihayetinde .
Davutoğlu da onlar gibi olabilirdi , olmadı
Kendi çıkarlarından üstün gordu bu meseleyi
Hayırlısı olmasini temenni ediyorum
Ne ye göre cirkinledilmedi? Cb eşit olması gerekiyor ken bir parti için miting yaptığı için mi cirkinlesilmedi? Yada Ergenekon diye içeri tikilan askerler yıllarca suclanirken haksız yere içerde yatarken yıllar sonra gelen adalet için mi?
Cemaatle elele gezerken mi cirkinlesilmedi yoksa elele gezen kendileri değilmiş gibi paralel devlet diye suckanirken mi? Tabi ki cirkinlesemezler, cirkinlesince herkes biliyor başına neler gelinecegini. Size asıl sormak istediğim neyin cirkinlesilmemesi için partilerinde kongre yapılıyor?