AK PARTİ KONGREYE GİDİYOR
Ciddi mi sordun şaka mı?Arkadaşlar tam anlamadım, cumhurbaşkanımızın Ak Parti kongresiyle ne alakası var ki? :s
Ben de anlamadım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim okuyuncaArkadaşlar tam anlamadım, cumhurbaşkanımızın Ak Parti kongresiyle ne alakası var ki? :s
Normal olmayan şey bunun hala garipsenebilmesi :/Meydanlarda AKP için açık açık oy istediği için ben şaşırmıyorum böyle haberlere..
Gayet normal geliyor artık
İroni yapıyor.Ciddi mi sordun şaka mı?
Burda öyle şakacı :) insanlar gördüm ki gözleri kör kulakları sağır.. Artık ciddiye alıyorum herşeyi ..İroni yapıyor.
Yok cogni böyledir :) bir de ciddi ciddi yazar, tarzını bilmiyorsan sahi sanırsınBurda öyle şakacı :) insanlar gördüm ki gözleri kör kulakları sağır.. Artık ciddiye alıyorum herşeyi ..
Tanımıyorum kendisiniYok cogni böyledir :) bir de ciddi ciddi yazar, tarzını bilmiyorsan sahi sanırsın
Yok cogni böyledir :) bir de ciddi ciddi yazar, tarzını bilmiyorsan sahi sanırsın
Don't cry for me Argentina
Don't cry for me Argentina
offf fena
Çok şey yaptığımızdan değil de işte... İnsan bir hüzünleniyor, biliyon mu?Bir Evita gider diğeri gelir çok şey yapmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?