C
ccerence
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ccerence
-
davul fırın böreklerde,çöreklerde ve yemeklerde mükemmel çabuk ısınır daima başinda durman gerek,bir de sıcakken oynatmayacaksın davul fırını telleri kırılır
bak onların renklileri de var resmini ekliyorum buradaya canım gri olana benziyor bizimkisi de
bizim ki bunun gibi işte yerimseniben
benimde var davulum sırnaşık şey ama kek pişiremiyorum malesef kabartmıyo çünki börek poğaça tarzı şeylerde güzel
kızlar bugün gittik davul aldık eşimle aslında fiyat bakmaya gitmiştik hani yazmıştım ya her eve lazım 53ytl diye bi arkadaş da dükkanlara da bak demişti ya Allah razı olsun iyi ki bakmışızaynısını (bordo gibi bi renk) 35ytl'ye aldık...2tepsili 40ytl idi tek tepsili 35 idi...ulusta itfaiye meydanı var bilirsiniz Ankaralılar...orda spot magazalar falan da vardır ordan aldık...
bakalım yarın işim olmazsa bi siftah yapıcam
hepinize tek tek teşkkür ederim...bıyırın börek yiyelim
bak onların renklileri de var resmini ekliyorum buradaya canım gri olana benziyor bizimkisi de
bizim ki bunun gibi işte yerimseniben
cvplarınız için teşekkür ederim...
o zaman şöyle yapayım mı...kek pasta türü için bu evdeki turbo mu kullanıyım...hamur işleri için de davul alayım mı..
cvplarınız için teşekkür ederim...
o zaman şöyle yapayım mı...kek pasta türü için bu evdeki turbo mu kullanıyım...hamur işleri için de davul alayım mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?