çok bekletirse 5. cide alırım 6. cıda alsın artık beni dimi ama
ne kadar oldu konusalı szn ?o na aldıklarımı gösteriyorum ne yapsın o da güzel diyo artık mobilya seçiminde daha çok fikir alışverişi yapıcaz sevdiceğimle o günler bi gelse
o ne kız lınk atsana banada fıkır oluravangart istiyorum odalarımı çok güzel şeyler var
şubatta 2 sene biticek nasipsene kadar oldu konusalı szn ?
masallah canımşubatta 2 sene biticek nasipse
2 seneye kadar ne iş tutturabildim ne aşk bu iş yerine girdim aşkımıda muhasebede buldummasallah canım
aa aynı yerdemı calısıyorsunuz ne guzel canım2 seneye kadar ne iş tutturabildim ne aşk bu iş yerine girdim aşkımıda muhasebede buldum
kız bunlar tam benlık ama ya zevklerımız ne kdr benzıyormesela bunlar avangart grubuna giriyor başka deyişle klasik ağır takımlar
Eki Görüntüle 1309341 Eki Görüntüle 1309342
yok iyiki aynı yerde değiliz ben biraz kıskacımdaaa aynı yerdemı calısıyorsunuz ne guzel canım
hıı ıyı barı canımyok iyiki aynı yerde değiliz ben biraz kıskacımdao mali müşavirde ben ö muhasebede
çok güzeller ya bayılıyorum bunlara 2 odam olursa biri böyle misafir odası bi tanede pofidik mofidik oturma odası istiyorum pembiş tabikikız bunlar tam benlık ama ya zevklerımız ne kdr benzıyor
aynı yerde olsak ya ben birine dalarım ya da o dalar ani çıkışlarımız pek fazla ama güzeliz biz böylehıı ıyı barı canım
aynı yerde olmaz tabı ya
bende buyuk bır evım olsun ıstıyorum salona bu sekılde bı takımçok güzeller ya bayılıyorum bunlara 2 odam olursa biri böyle misafir odası bi tanede pofidik mofidik oturma odası istiyorum pembiş tabiki
goz gormeyınce daha ıı oluyo cnm sonucta evlenceksınız calısmanız lazım para lazım ee yanyana olunca ınsan bıkar bıde ya en ufak davranısı gozune bataraynı yerde olsak ya ben birine dalarım ya da o dalar ani çıkışlarımız pek fazla ama güzeliz biz böyle
ama eger ben bunu alırsam buyuk salonumda kullancam 2. bı takım almam yanıEki Görüntüle 1309379 güzel ama benim favorim bu gerçi daha pofidik bişi istiyorum ya nasip
anladım canım Allah hepimizin gönlüne göre versinama eger ben bunu alırsam buyuk salonumda kullancam 2. bı takım almam yanı
amın canım ınsallah ama en eglencelısı mutfak bolumu benceanladım canım Allah hepimizin gönlüne göre versin