- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
bana kalsa butun markalarda tabak canak ne varsa hepsını alırım cok ac gozluyum bu konudaben çok zorlanırım sandım ama çok kolay oldu benim için seçmesi ve çeyiz alışverişi hiç bitmesin istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kalsa butun markalarda tabak canak ne varsa hepsını alırım cok ac gozluyum bu konudaben çok zorlanırım sandım ama çok kolay oldu benim için seçmesi ve çeyiz alışverişi hiç bitmesin istedim
Bende öyle bi defter tuttum aklıma geldikçe eklemeler yapıyorum kıyafet tutkumu unutturdu eksiklerkesinlikle internetten çeyiz listesi aldım aldığımın üzerini pembe kalemle çiziyorum
bende öyleyim az kalsın 2 takım 12 kişilik yemek seti alıyordum annem engel oldubana kalsa butun markalarda tabak canak ne varsa hepsını alırım cok ac gozluyum bu konuda
eksik çok hala yatak örtüleri bardak seti beyaz eşya bitmez gibi geliyor ..Bende öyle bi defter tuttum aklıma geldikçe eklemeler yapıyorum kıyafet tutkumu unutturdu eksikler
Çok detay var gerçekten benimde yatak örtüm filan duruyo misafir yorganı banyo detayları derken bitcek gibi değil 7 aya sıkıştırcam hepsinieksik çok hala yatak örtüleri bardak seti beyaz eşya bitmez gibi geliyor ..
ben porlandın kaya maya askı nı da cok sevıyorum oda cok cıcı bıseybende öyleyim az kalsın 2 takım 12 kişilik yemek seti alıyordum annem engel oldu
7 ay mı az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer daha ben uzunca evdeyim sanırım söz bile yapmadıkÇok detay var gerçekten benimde yatak örtüm filan duruyo misafir yorganı banyo detayları derken bitcek gibi değil 7 aya sıkıştırcam hepsini
evet çok güzelmiş gerçekten baktım netten şimdi ama ben pembe aşığıyım o yüzden keramika aldımben porlandın kaya maya askı nı da cok sevıyorum oda cok cıcı bısey
sende bnm gbı sımdıden bakmaya baslamıssın =)7 ay mı az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer daha ben uzunca evdeyim sanırım söz bile yapmadık
pembe de guzel kırmızıda ıkısınıde almak lazım degıstırıp degıstırıp kullanırız nolcakkı =)evet çok güzelmiş gerçekten baktım netten şimdi ama ben pembe aşığıyım o yüzden keramika aldım
2 takım kahvaltı setim oldu bünyem 3. kaldırmazpembe de guzel kırmızıda ıkısınıde almak lazım degıstırıp degıstırıp kullanırız nolcakkı =)
Zaten nişan olunca o kadar çabuk geçiyorki zaman faredemiyorsun. Ben nişandan sonra başladım çeyize o yüzden çok eksiğim var daha. Sen yükünü hafifletmişsin7 ay mı az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer daha ben uzunca evdeyim sanırım söz bile yapmadık
bu gdısle sen 5. yı alırsın kız2 takım kahvaltı setim oldu bünyem 3. kaldırmaz
şıkmış bende istikbalde beğendim ama bakalım nasıl bi evim olacakhttp://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/venturo-yatak-odasi
ben bu yatak odasını ıstıyorum evlenınce
baslıgın rengı kırmızıda olabılır yda koyu pembe
bıde eslerın fıkrını almak lazım sankı tek basımıza kullancaz =)şıkmış bende istikbalde beğendim ama bakalım nasıl bi evim olacak
avangart istiyorum odalarımı çok güzel şeyler varhttp://www.bellona.com.tr/halilar/diamond-serisi/diamond-yeni-ekol-pudrahalının guzellıgıne bak arkadas ya
çok bekletirse 5. cide alırım 6. cıda alsın artık beni dimi amabu gdısle sen 5. yı alırsın kız
bnm evde bı tane var duz bı renk
2. kaya maya olcak
3.ye Allah kerım hahhahhh
o na aldıklarımı gösteriyorum ne yapsın o da güzel diyo artık mobilya seçiminde daha çok fikir alışverişi yapıcaz sevdiceğimle o günler bi gelsebıde eslerın fıkrını almak lazım sankı tek basımıza kullancaz =)