Hepsi çok güzel canım aşkla kullan
Güle güle kullan yemek takımı ve çelik tencerelerimiz aynı :) bende korkmaz tercih ediyorum :)
Mutlu günlerde kullan zevklerimiz nerdeyse aynı kendi çeyizime bakar gibi oldum
Aynen öyle pembeyi görünce aklım gidiyo tost makinesi de vardı korkmazda pembe ona da bak istersen beğeneceğine eminimteşekkür ederimşimdiki kızların zevkleri pek bi uyumlu
çok teşekkür ederimcok guzel seyler secmıssın
gule gule guzel gunlerde kullan
heveslenıyor ınsan bende aradabır esyalara bakınca keyıflenıyorumçok teşekkür ederimbi an önce kullanmak istiyorum daha evime bile gelmedi çeyizciklerim
bunların taksitleri bitince yeniden alıcam birşeyler bi süre bunları ödemeliyim ama pembe vazgeçilmezim :)Aynen öyle pembeyi görünce aklım gidiyo tost makinesi de vardı korkmazda pembe ona da bak istersen beğeneceğine eminim
teşekkür ederim keramika benim için ilk görüşte aşk gibi birşey oldu benimde yuvam olsun artıkKeramika kahvaltı takımı süperSağlıklı, huzurlu, mutlu yuvanızda Aşkla kullanmayı nasip etsin Allah
liste uzun malum daha çok pembiş şeyler alırızbunların taksitleri bitince yeniden alıcam birşeyler bi süre bunları ödemeliyim ama pembe vazgeçilmezim :)
ben çok zorlanırım sandım ama çok kolay oldu benim için seçmesi ve çeyiz alışverişi hiç bitmesin istedimheveslenıyor ınsan bende aradabır esyalara bakınca keyıflenıyorum
kesinlikle internetten çeyiz listesi aldım aldığımın üzerini pembe kalemle çiziyorumliste uzun malum daha çok pembiş şeyler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?