kesinlikle harika şeyler var bi evim olsa sadece aşkımla kendi kafama göre döşesem ne mutlu olucamamın canım ınsallah ama en eglencelısı mutfak bolumu bence
ben ne dersem bnmkı askım cok guzelmıs yaa der hıc alma etme demezkesinlikle harika şeyler var bi evim olsa sadece aşkımla kendi kafama göre döşesem ne mutlu olucam
valentina daha şık bence gerçi zevkine kalmış ama benim çiçek böcekle pek aram yok berjerler yoruyor benim gözümü ama büyük koltuğu şıkhttp://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/valentina-koltuk-takimibuda cok guzel ya ,
sence hangısı daha ıyı
biz pek beraber alış veriş yapmadık yaptıklarımızdada pek uymuyoruz ama ev konusunda fikirlerimiz uyuşacaktır ben şimdiden az çok gösteriyorumben ne dersem bnmkı askım cok guzelmıs yaa der hıc alma etme demez
valentina daha şık bence gerçi zevkine kalmış ama benim çiçek böcekle pek aram yok berjerler yoruyor benim gözümü ama büyük koltuğu şık
bakalım bızı ne maceralar beklıyorbiz pek beraber alış veriş yapmadık yaptıklarımızdada pek uymuyoruz ama ev konusunda fikirlerimiz uyuşacaktır ben şimdiden az çok gösteriyorum
kesinlikle evde daha çok kadınlar zaman geçiriyor erkekler o kadar önemsemiyor mobilya eşya gibi şeyleribakalım bızı ne maceralar beklıyor
valla bn begendıgımı aldırmazsam ıcım rahat etmez
şu an yok geçenlerde bana gelip seni isteyelim dedi bi utandım ki bişi diyemedimSende gule gule kullan
soz nisan var mi canim yada ne zaman dusunuyorsunuz
Çok teşekkür ederimhepsi çok güzel..tencere takımların haika birde kahvaltı takımında..hepsi pembi pembiş..iyi günlerde kullan..
çok teşekkür ederim kullanacağım günler gelsin artıkCanım çeyizlerin çok güzel pembiş pembiş çok beğendimm. Aşkla kullan inşaAllahh
ebugün yeni bi parça daha ekledim çeyizime dayanamadım fiyatı düşünceEki Görüntüle 1310473
çok teşekkür ederim günlük kahvaltı takımı önce 2 kiilik olarak aldım kargoya verdiler samsuna geldiği gün 6 kişilik olanı çıktı keramikanın kendi sayfasında bende evmambo ile görüşüp gelen kargoyu kabul etmedim keramika dan 6 kişilik olanı sipariş verdimBen gibi bir pembe delisi dahaaa :)
Bayıldım hepsine ben ilk mutfağımı kırmızı olarak düşünmüştüm parçaları kırmızı ağırlıklı seçtim şimdi pişman oldum herşeyi pembeye cevirmeye calısıyorum. Misafirlik kahvaltı takımınıza bayıldım.
Günlük kahvaltı takımını nette gördüm bende 2 kişilik yanlış bilmiyorsam değil mi almayı düşünüyorum.
Parçalar cok zevkli misafir yemek takımı cok hoş aşkla kullanın
geçen baktığımda farklı yerlerde denk geldim 27,90 ve 30 Tl idi. bugün Samsun küçük pazarda 27,90 dan 19,90 a düştü gidemediğimden arkadaşımı aradım aldırdıme
Ne kadar olmuş :)