• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetiye adedi için yardım!

fasulye9185

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
13
0
16
İstanbul
750 kişilik bir salon için aileler 500 kart bastırmayı düşünüyor. ama ben çok olacak, kalabalıktan bi şey anlamicam diye çok endişeliyim. sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizler ne kadar bir salon için ne kadar davetiye bastırdınız?

davetiye başlı başına bi masraf zaten herkese davetiye vermeye gerek yok ki
bence bi liste hazırla ailenle oturup kimler çağrılcak kimler çağrılmıcak her önüne gelene de söylemeye gerek yok tabii bu benim fikrim
biz 200 tane bastırdık zaten 1kişiye verince o evden 2 kişi gelcek bende açıkçası pek kalabalık istemiyorum
aile aile dostları ve yakın arkadaşlar yeterli

Selam,
davetiye firmasında çalıştığım için bilirim bu durumları :) her gelende aynı endişe vardır. 750 kısılık bır salon ıse max sığabılecek kısı sayısı 850-900 kısıdır. sızın 350 adet davetıye en fazla 400 adet davetıye yaptırmanız yeterlıdır. En az ıkı kısı gelecegını dusunursenız eğer 800 kısı yapar 400 adet davetıye.kaldı kı 2 kısıden fazla gelebıleceklerde goz onunde bulundurulmalıdır :) az bastırıp yetmeme durumunu goz onunde bulundurun derım ozellıkle.her zaman ıcın 50 adet her ıhtımale karsı fazla bastırmanızı onerırım. Cunku daha sonra yetmeme durumunda 50 adet ıcın baskı malıyetı denılen ucret yansıtılır.bızım fırmada bu sekılde bayanlar ;) umarım yardımcı olabılmısımdır;)

Back