- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi elifelif12
-
Geçen gün denk düştü, bir program var kadına baştan aşağı bakım yapıp giydiriyor falan. Kadın 38 yaşında ayrılmış, sunucu soruyor
- çocuk var mı
- yok
- aman çok sevindim isabet olmuş
- evet bende öyle düşünüyorum.
Ah dedim ne kaybettiğini biliyor musun sen, gelmişsin 38 yaşına. Evlilik her yaşta ama ya çocuk ? Keşke çocuğun olupta ayrılmış olsaydın.
Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum ama karnına düştüğü andan itibaren senin (sen, konu sahibi değil tüm kadınlar hepimiz ) bir hayatın yok, hayat onun hayatı. Daha iyi bir gelecek, daha mutlu bir yaşam için onun canını yok sayamazsın.
Aslında her kadın bir gün anlayacak aşk, sevgi, kariyer vs hikaye boş, bomboş. Tek gerçek sevgi evlat sevgisi. Hiçbir gelecek için, hiçbir hayal için evlat feda edilmemeli.
Yakın olmasa da eski bir arkadaşım var şu an Türkiyenin sayılı Üniversitelerinden birinde Doçent, yurtdışı görevi sırasında hamile kaldı, geldi doğurdu. Tek lafı var herşey boş o olmasaydı ben dağılırdım.
Tabi ki herkes aynı değil. Tabi ki çocuksuz bir yaşamı bilinçli olarak tercih edenlerde var. Ama bir şekilde çocuk aşkınız varsa, herşeyi göze alın ve ondan asla vazgeçmeyin.
Valla ceza verirlerse de versinler ama tam bir hayvanmış senin eşin. Nasıl senin adına karar verebildi, kimse zorla bebeğini aldıramazdı hiçbir hakkı yok çokkk üzüldüm inan.
İnşallah elifelif12 hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel bir yaşamın olur.
konularımı okuyanlar hatırlarlar eşimle aramdaki problemleri
pazartesi boşanma davası açıldı ama içime bir kurt düştü o gün gidip gebelik testi yaptırdım
vee hamileyim2.5 sene bekledim olmadı tam boşancaz ALLAH ın bildiği vardır dedim
eşimi aradım hamileyim dedim geldi yanıma hastaneye ordan eve gittik çocuğu aldıracaksın dedi ben istemiorum dedi yada annemlerin oraya tasınacaz kendine cekidüzen vericeksin dedi
bende o zaman aldıralım dedim ve
bugün bebeğimden ayrıdım daha 6 haftalıkmış ama çok koydu bana
15 şubatta da mahkememiz var
hayırlısı ile şu iş bi bitse ya
Seni darlamak istemiyorum, boşanma aşamasındasın... zaten yeterince sıkkınsındır.
Bence de keşke o cana kıymasaydın.
Bende boşanma aşamasındayım ve şu an bebeğimin sağlığından başka hiçbirşey istemiyorum hayattan.
Bana bu süreçte güç veren tek şey bebeğim.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
neden aldırdın yaaa(((((((((((( eşine muhtaçmısınki o istmezse istemesin ne hali varsa görsün bi cana kıymak bu kadar kolaymı (((((( ben iki bebegimide 1 hafta karnımda taşıdım hemde doktorlar kalbi atmıyo demesine ragmen ((((((((( bi umut yazık o cana
Kendimi senin yerine koydum bi an...
Eski konularını okumadım ama çok çok kötü değilse ben çocuk için eşimle barışırdım çünkü ayrılıp yanına sığındığın aileninde eşinden farkı yok çocuğu aldırmadan gelme demişler hemde sende benim gibi 2,5 yıl beklemişsin o bebeği ve belkide çoğu sorunun bu psikoloji yüzünden olmuştur çünkü bende hamile kalamadığım ayları günleri sürekli bi depresyon kavga halinde geçirdim eşimden resmen nefret ettim sonra çok şükür rabbim yavrumu verdi ve şimdi ufak tefek şeyler dışında daha 1 gün küsmedik aileler bile daha anlayışlı oldular herşey yoluna girdi dediğin gibi bence allahın bir bildiği vardı bi mucizeye asla kıyamazdım...
Sen eşinin istememesinden değilde daha yaşım genç başkasını bulurum bu çocuk bana anca ayak bağı olur diye düşünüp aldırmışsındır bence ama madem boşanma aşamasındasın o zaman neden adamla ilişkiye girip bide korunmuyosun onuda anlayamadım. Ben allah korusun eşime bişe olsa asla bidaha evlenmem çünkü çocuğum bana yeter kocayı napim çok dayanılmazsa kesin ayrılcaksam aileme hamile olduğumu söylemez 4 aydan sonra yeni farkettim üstüne gördüm falan der doğururdum ayrılık değilde ölümde olabilirdi siz yine gidip aldırırdınız heralde bu kafadakiler 4-5 aylık çocuklarını bile parçalatıp aldırıyolar kurtulmak için bakalım bidaha allah size çocuk verecekmi yada iyi bi eş kısmet edicekmi? Babasız çocuk büyütmek kolaymı tabiki değil ama milyonlarca böyle çocuk var hiçte eksik bişeyleri yok bizim yan komşumuz kundakta bebeğiyle dönmüş gelmiş kocası ölmüş napsın cami avlusuna bırakcak değil ya evde itildi kakıldı yinede katlandı şimdi kızı hemşire annesinide aldı yanına gül gibi geçiniyolar benden daha rahat yaşadı ben babamın yüzünden hep kısıtlandım olmasa daha iyi olurdu hatta:S
Aslında bu ara biraz bu konuda hassasım en yakın arkadaşımda aldırdı bebeğini öncesinde yıllarca kalmamıştı bu yanlışlıkla kaçan 1 damladan oldu neler neler söyledim yalvardım ama ben bu adamı sevmiyorum ilerde ayrılcam ailemde bana çok kızar dedi gidip aldırdı madem sevmiyosun koynunada girme o zaman yada önlemini al ilerde ayrılcam diye beklemekte ayrı bi saçma zaten ve o gün bu gündür ne aramak geliyo onu içimden ne sormak resmen soğudum rabbim böyle kıymet bilmezlere değil çocuk için yanıp tutuşanlara versin inşallah...
Artık olan olmuş pişmanlığında fayda etmez bence konuyu kilitle başka yoruma gerek yok ayrılmışsın bitmiş gitmiş zaten sen konuyu aldırmadan önce açıcaktınki bizde akıl verelim boşanıyorum çocuğuda aldırdım nasıl iyi mi etmişim diye konu açmakta saçma yani...
eşime muhtaç olmaycaksam aileme olurum aileme olmazsam eşime olurum hayat bu kadar toz pembe değil ne yazıkki kımseye bakmadan dul ve çocuklu olmak ve etrafında bunu destekleyen kımsenın olmaması hiç kolay değil ben ıkı taraftan bir tanesinden bı umut sezseydim zaten yapmazdım bunu yaparken benım içim çok acıdı hala acıyor. hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değil ne yazkkı cocugum onceden olupta boşansaydım ona tamam ama
adam hem vicdansız hem odunmuş ayrıcada seni sevmemiş sevse ne yapar eder seni bırakmazdı,bu insan değil ya başka bir yaratık!
günahı onun boynuna ne acı bi durum ...yazık olmş şans tanınabilcek gbi deilmiydiyaaa çok üzüldm Allah başa vermsn
kürtaja çok sinirleniyorum hatta hep söylerim ha karnındayken öldürmüşsün onu ha 20 yaşına getirdikten sonra boğazını sıkıp öldürmüşsün sizin yerinizde olsam eşiniz ne kadar istemezse istemesin doğurur büyütürdüm çocuğumu belki hayattaki en büyük destekçiniz o olacaktı şöylede düşünelim çocuk olduktan sonra boşansaydınız çocuğumu öldürecektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?