davanın açıldığı gün hamile olduğumu öğrendim

Canim cok uzuldum bebegin icin biz de esimle zor gunler gecirdik tam bosanma karari almistik hamle oldugumu ogrendim ne hissettigini cok iyi anliyorum ben bebegime kiyamadim esimle baristim. Allah yardimcin olsun cok aci gercekten esin nasil bu kadar insafsiz olabildi anlamiyorum Bundan sonra cok mutlu olursun ins

bende bebeğime kıymayım barışalım diye çağırdım ama bana bağırdı çağırdı hakaret etti senin .... kaldırdımben dedi indirmesinide bilirim dedi ailemin yaına taşınacaksın yada onu aldıracaksın dedi
banada yapacak bişi bırakmadı

1 haftada değişmek?

2 şubatta konu açmışsınız
eşiniz ailesine hizmetçilik etmediğiniz için sizden boşanmak istiyor
ailelere sizin pazar günü yemek açmadığınızdan tutun, faceine bakmanıza kadar şikayet ediyor

olaylar bu raddeye gelmeden önceki dönemde ise
cinsel sorunları olan
kendi cinsel sorunlarınının sinirini sizi döverek çıkartan bir adam var
cinsel sorunlarının kaynağı olarak ailesine hizmetçilik etmemenizi gösterecek kadar da suçlayıcı

şimdi sizce bu adam 1 haftada mı değişmiş?

neden ağladı bilmiyorum.. olsa olsa hasta kişiliğinden ötürüdür
ama sizi sevmediğine ve size zerre değer vermediğine eminim
Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki bu adamdan kurtuluyorsunuz

biz en son cuma tartışmıştık cinsel sorunları yüzünden cumartesi ben sesnsiz yapamam die ağladı
aksamına bu bahaneleri göstererek evden gitti salı günü aradı seni çok seviyorum ama sen bunları bunları yapmıosun dedi işte pazar günü bana yemek yapmadın facmie baktın temizlik yapmadın falan filan
1 hafta deilde 10 gün olmuş işte

biz en son cuma tartışmıştık cinsel sorunları yüzünden cumartesi ben sesnsiz yapamam die ağladı
aksamına bu bahaneleri göstererek evden gitti salı günü aradı seni çok seviyorum ama sen bunları bunları yapmıosun dedi işte pazar günü bana yemek yapmadın facmie baktın temizlik yapmadın falan filan
1 hafta deilde 10 gün olmuş işte

eli ayağı yok mu beraber yapsaymışsınız kim mükkemmel evlilik paylaşmaktır,hizmetçimi almış

yazıklar olsunn o adamaa ALLAH iki yakasını bir araya getirmesinnn pislik yazıklar olsun kurtulmuşsun keşke bebek olmasaymış o kadar beklemişsinn insan şaşırıyor dimi nasılsevimişim evlenmişimm diyeee rabbim içine huzur versinn inş bu günlerini unuturr mutluluğu bulur sağlıklı evlatlara nasip edersinnn sana namazımdan sonra dua edeceğimmm ALLAHA emanet ol .bence şükret böylesinden kurtulduğunaa kurslara yazıl işe gir varsa imkanın alışveriş yap arkadaşlarınla sinemaya git

allah sizden razı olsun hergün dua ediyorum allahım bana yol göster die alında üzülüordum boşanıorum die ama bu bebek olayları ortaya çıkınca ne kadar vicdansız olduğunu anladım şimdi ondan nefret ediyorum
çalııyorum ben zaten ama 3 gündür gitmiyorum işe bu durumlardan dolayı işte
ne alışveriş yapasım var ne sinemaya gidesim sürekli uyumak istiyorum

bende bebeğime kıymayım barışalım diye çağırdım ama bana bağırdı çağırdı hakaret etti senin .... kaldırdımben dedi indirmesinide bilirim dedi ailemin yaına taşınacaksın yada onu aldıracaksın dedi
banada yapacak bişi bırakmadı

AnLadim canim benim de hic kolay olmadi bu bebegi Allah verdiyse bunda da bi hayir vardir dedim alttan aldim ama senin esin nasil bi insanmis ya o nasil konusmalar terbiyesiz ahlaksiz sen elinden geleni yapmissin bebegin icin onunla tekrar yasamayi goze almissin gunahi onun boynuna Uzulme ne olur kurtuldun o pislikten

Eşine insan demeye dilim varmıyor kendisi hangi alemin yaratığı karar vermiyorum, hayvanlar aleminde yaşayan bir canlı bile kendi yavrusu için didinecek kapasiteye sahip..

Yazıklar olsun..!

Bebeğiniz için çok üzüldüm, günahsız masum bir yavrunun babasının onu istemediğinden bile haberi olmayarak ayrıldı sizden, ALLAH sabır versin.

o oturduğumuz yerde mutlu değilmiş bebeği napsınmış annesinin oraya taşınırsak istermiş bebeği
adam bencil ya

allah sizden razı olsun hergün dua ediyorum allahım bana yol göster die alında üzülüordum boşanıorum die ama bu bebek olayları ortaya çıkınca ne kadar vicdansız olduğunu anladım şimdi ondan nefret ediyorum
çalııyorum ben zaten ama 3 gündür gitmiyorum işe bu durumlardan dolayı işte
ne alışveriş yapasım var ne sinemaya gidesim sürekli uyumak istiyorum

cnm zor bir durumn ama böyle yapma iyice depresyona girersinn zorlada osla birşey yap yürü vitrin bak çalışmanda iyi ama kapatma kenidini

AnLadim canim benim de hic kolay olmadi bu bebegi Allah verdiyse bunda da bi hayir vardir dedim alttan aldim ama senin esin nasil bi insanmis ya o nasil konusmalar terbiyesiz ahlaksiz sen elinden geleni yapmissin bebegin icin onunla tekrar yasamayi goze almissin gunahi onun boynuna Uzulme ne olur kurtuldun o pislikten

evet tam bir pislik vicdansızmış ama pisman olucak eminim
daha dün aksam aradı beni yarın için doktor ayarladım dio bi yandan da sabaha kadar kendinize ii bakın dio bi isteğiniz var mı dio ağlıcaktı nerdeyse mal ya bugünde tam bi ruhsuz kardeşide yanındaydı oda aynıydı eve dönerken oyun havaları dinledik sayelerinde

konularımı okuyanlar hatırlarlar eşimle aramdaki problemleri
pazartesi boşanma davası açıldı ama içime bir kurt düştü o gün gidip gebelik testi yaptırdım
vee hamileyim2.5 sene bekledim olmadı tam boşancaz ALLAH ın bildiği vardır dedim
eşimi aradım hamileyim dedim geldi yanıma hastaneye ordan eve gittik çocuğu aldıracaksın dedi ben istemiorum dedi yada annemlerin oraya tasınacaz kendine cekidüzen vericeksin dedi
bende o zaman aldıralım dedim ve
bugün bebeğimden ayrıdım daha 6 haftalıkmış ama çok koydu bana
15 şubatta da mahkememiz var
hayırlısı ile şu iş bi bitse ya

Allah tüm evlat hasretiyle yananlaraa içindede bana hayırlıı evlatlar nasip etsin inşallahhh...Aynı durumm benim arkadaşımın başına geldi yıllarca evlat hasretiyle yandılar sorun eşindeydi ve birgün eşi arkadaşımı aldatmışş arkadaş ailesine gittiğinde yatak odasına bile getirmiş o kadını bunları öğrendikten sonra ayrılmaya karar verdilerr çocuk için ne paralar döktüler ayrılırken hamile olduğunu öğrenmiş ve zorlaa kürtaj ettirmiş kadınıı..Yazık günahhh böyle erkeklere babalık falan yakışmaz zatennn...Rabbime havale ediyorumm milyonlarca spermden bir tanesi tutunsun diye yalvarıyoruz içimiz yanıyor ne işlemlerden geçiyoruz ama adamın yaptıklarına bak.Allah sabır versin canım hayırlııısı olsun hakkında....

allahım beni bi an önce düze çıkarır inş

inşallah canım dualrım seninlee çok üzülüyorummm böyle olaylara tam bir vicdansızlık annesi uğruna karısı ve çocuğunu hiçe sayan adamdan hiçbişey beklenmez sen kendine mukayyet ol güçlü ol yıkılmayacağını ona hep belli ett asıl pişmanlığı o duysunnn vee vursun kafasını duvarlaraaa...İnsafsızzz adiiiii heriff.....(özürdilerim amaa tutamıyorum kendimi)

öyle bir durum olmuskii yasadıgın sürece hiçbir zaman pişman olmazsın o adamdan ayrıldıgına durum üzücü ama günahı adamın boynuna sana da sabır diliyorum canım zor bi seyy

canım boşanma sürecinde içinde bir nebze olsun suçluluk acabalar kalabilirdi.bu durum ile onun ne iğrenç bir adam olduğunun anladın gönül rahatlığıyla vur tekmeyi, arkana bile bakma.kendini kuşlar gibi hafiflemiş hissedeceksin boşanınca

evet açıkçası ben bugün o masadan kalkana kadar acaba diordum acaba vazgeçer mi anlarmı
ben mi yanlış yaptım şunu mu yapsaydım die
hatta ilacın etkisiyle doktora ben aldırmak istemiyorum belki düzeliriz falan demişim
adamda muallakta kalmıs alsammı almasammı die ablam da vardı yanımda o anlattı
sonrada ne doğuracam onun çocuğunu falan demişim yok ona çocuk falan demişim
onu çağırın gelsin görsün halımı demişim ama çağırmamıslar tabi
oda içerde oturuo adam vicdansız

evet tam bir pislik vicdansızmış ama pisman olucak eminim
daha dün aksam aradı beni yarın için doktor ayarladım dio bi yandan da sabaha kadar kendinize ii bakın dio bi isteğiniz var mı dio ağlıcaktı nerdeyse mal ya bugünde tam bi ruhsuz kardeşide yanındaydı oda aynıydı eve dönerken oyun havaları dinledik sayelerinde

Dengesiz davranislari var keske aceleetmeseydin diyecegim ama Bu adama guvenip bebegin yasamasina izin verseydin ne yapacagi belirsiz istemiyor tek basina buyutmek zorunda kalacaktin buyuk olasilikla boyle olmasi gerekiyormus demekki pisman olup uzulecegi kesin o cok guvendigi ailesinden fayda olmadigini asil ailesinin sen ve bebegin oldugunu anladiginda onu bi es bi baba yapmistin haketmedigi halde sonunda anlayacak ama is isten gectikten sonra neye yarar

canım ben de gebeyim. tahmin edebiliyorum ne zordur... o kocan için içime bir şey doğuyor ama demeyeyim şimdi bu gebe halimle. Allah çoluğu çocuğu benzetmesin...

şu halimde dilerim Allahtan o içime doğan şey doğruysa bir an önce su yüzüne çıksın ele güne rezil olsun... sen de bebeğini doğurmadığın için hiç pişmanlık yaşamayasın...

daha güzel bir evliliğe layıksın... boşver o erkek müsveddesini...

Bebeği aldırman hayatın için ciddi bir dönüm noktası olmuş. Üzüldüm tabii ki ama eğer böyle bir adamdan çocuk sahibi olsaydın, eminim ki sen de evladın da huzurlu ve mutlu olamazdınız. Diğer arkadaşların da dediği gibi günahı o şeref ve ahlak yoksunu herifin boynuna olsun. Diliyorum Allah'tan harika bir hayat sürersin...

ahhh canım çok geçmiş olsun üzme kendini güçlü ol derim aynı problem bendede var çok çocuk istiyoruz 6 aylık evliyiz daha çok yenisiniz diyo doktorlar bi kerede kimyasal gebelik geçirdim annesi ayın hergünü soruyo varmı bişey diye deli olcam ben yakında bunalımada girdim sürekli eşimi dolduruyo bana karşı sürekli kavga gürültü patırtı eşim göreve gitcekti emri vaki yaptı evde yalnız kalma diye sanki beni düşünür gibi kocama öyle demiş biletleri almış gelmişler çarşıdan çıldırcaktım hiç huzurum kalmadı bnm ben ne yapcam şaşırdım herkes herşeyimize karışıyo delirmek üzereym boşanmaya karar verdim ve eşimin haberi yok daha görevden dönsün bahsedicem :(

ahhh canım çok geçmiş olsun üzme kendini güçlü ol derim aynı problem bendede var çok çocuk istiyoruz 6 aylık evliyiz daha çok yenisiniz diyo doktorlar bi kerede kimyasal gebelik geçirdim annesi ayın hergünü soruyo varmı bişey diye deli olcam ben yakında bunalımada girdim sürekli eşimi dolduruyo bana karşı sürekli kavga gürültü patırtı eşim göreve gitcekti emri vaki yaptı evde yalnız kalma diye sanki beni düşünür gibi kocama öyle demiş biletleri almış gelmişler çarşıdan çıldırcaktım hiç huzurum kalmadı bnm ben ne yapcam şaşırdım herkes herşeyimize karışıyo delirmek üzereym boşanmaya karar verdim ve eşimin haberi yok daha görevden dönsün bahsedicem :(

canım fevri olma eşinle konuş. evlilikte ilk zaman aileler çok karışıyor. 2 yıllık evliyim dinle sözümü. eşine göster herkesin gerçek yüxünü ama kötülemeden ailesini asla... bu stresle çocuk olmaz tabi... ne zamanki hamileliği düşünmezsim sevgiyle birlikte olursun o zaman hamile kalırsın...

Back