- Konu Sahibi elifelif12
çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilmiyorum. Ettiğini bulur inşallah. Kendi gibi birine sarar da kendisine de anasına da kan kusturur inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fevri olma eşinle konuş. evlilikte ilk zaman aileler çok karışıyor. 2 yıllık evliyim dinle sözümü. eşine göster herkesin gerçek yüxünü ama kötülemeden ailesini asla... bu stresle çocuk olmaz tabi... ne zamanki hamileliği düşünmezsim sevgiyle birlikte olursun o zaman hamile kalırsın...
İçim acıdı ya gece gece...
Valla mideme ağrı girdi sinirimden.
Hayatım boyunca hep "anne" olmak istemişimdir ve o günü iple çekiyorum.
Allah hayırlı eş ve hayırlı evlat versin.
Çok kötü bir durum. Nasıl hissettin kimbilir ?
Ah keşke aldır dediğinde ..
Sana ihtiyacımız yok. Sensiz de olur deseydin ve biraz düşünseydin.
Ya da oyun havaları çalınırken nasıl atmadın kendini o arabadan valla ?
Ben olsam demiycem ama demek lazımdı aslında "durdur şu arabayı inicem filan"
Kürtajdan sonra dalgınlığına geldi tabi.
Çok üzüldüm küçük yavrucak için ama nasip ... Dünyaya gelmemesi gerekiyormuş...
Olan olmuş, geömiş olsun..İnşaallah bundan sonra sıkıntılarınız biter mutlu olursunuz .
Leonela'ya katılıyorum ; keşkeler işe yaramıyor ama ah keşke istemiyorum dediğinde eşiniz ben istiyorum, buna tek başına karar veremezsin deseydiniz.
Ya off diyecek söz bulamıyor insan..
İçim acıdı ya gece gece...
Valla mideme ağrı girdi sinirimden.
Hayatım boyunca hep "anne" olmak istemişimdir ve o günü iple çekiyorum.
Allah hayırlı eş ve hayırlı evlat versin.
Çok kötü bir durum. Nasıl hissettin kimbilir ?
Ah keşke aldır dediğinde ..
Sana ihtiyacımız yok. Sensiz de olur deseydin ve biraz düşünseydin.
Ya da oyun havaları çalınırken nasıl atmadın kendini o arabadan valla ?
Ben olsam demiycem ama demek lazımdı aslında "durdur şu arabayı inicem filan"
Kürtajdan sonra dalgınlığına geldi tabi.
Çok üzüldüm küçük yavrucak için ama nasip ... Dünyaya gelmemesi gerekiyormuş...
en dogru kararı vermissin. o cocugu dogursaydın hem mutsuz bi bebek buyutecektin, hem de kendin mutsuz olacaktın..gunahı da o pis..lik herifin boynuna olsun.sen icini ferah tut
Canımmm şimdi gördüm yaşadıklarını..
Sen kürtaja gittiğinde tek miydin senden kimse yok muydu? eşin kimle gelmiş?
Sen yapman gerekeni yapmışsın barışmaya yönelik Rabbim bir şans daha verin birbirinize diye bebeği vermiş ama o kocan olacak adam kıymetini değerini bilememiş..
Bu nasıl bir kin, nasıl bir vicdansızlıktır ya.. Kim ne derse desin etrafına kulak astığı kadar seni anlasa dinlese bu netice olmazdı..
Yaşadığın acıyı tatmadım anlıyorum desem de senin kadar derinden hissedemem..Ama Mevlam görelim ne eyler. Ne eylerse güzel eyler..
Sen dilinde duada etsen beddua da etsen Allah senin gözyaşının hesabını sorar..Adaletinden hiç şüphem yok..
Sabır dile başka hiç bir şeye ihtiyacın yok şuan..Sadece sabır..
ya nasıl bir insan ya senin yaptıklarının farkında ama nerde olumsuz birşeyvarsa onu kendine doğru kabül etmiş canım seninde allah yardımcın olsun tez zamanda kendini toparlarsın inşallah ,allah bizi eşleremize bir emanet olarak belirmiş bu adam sana da çocuğuna da bu gözle bakmamış gönül gözü kör olmuş ,alah onu ıslah etsin