- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
- Konu Sahibi elifelif12
-
Olan olmuş, geömiş olsun..İnşaallah bundan sonra sıkıntılarınız biter mutlu olursunuz .
Leonela'ya katılıyorum ; keşkeler işe yaramıyor ama ah keşke istemiyorum dediğinde eşiniz ben istiyorum, buna tek başına karar veremezsin deseydiniz.
Ya off diyecek söz bulamıyor insan..
o oturduğumuz yerde mutlu değilmiş bebeği napsınmış annesinin oraya taşınırsak istermiş bebeği
adam bencil ya
EvetKeşkeler işe yaramıyor maalesef.. Hatta bu kelimeyi Türkçeden çıkartmalı
Aslında, dediğimiz gibi diyip düşünme süresi yaratabilirdi ama o an öyle olduysa bir anda, demek ki öyle olması daha hayırlıymış.
Bir yandan düşününce, çocuk için. Doğursaydı , büyütürken çok zor olacaktı.
Böyle sorumsuz bir babanın çocuğu olmak hem çocuk için hem de anne için sorumsuz bir eşin çocuğunu büyütmek zor olacaktı.
Yaparken 2 kişi, büyütürken tek kişi gerçekten ağır bir yük.
Kendi halamdan biliyorum. Ve benim kuzenim şuan 18 yaşında ve özel ilgi istiyor hep. İster istemez içinde bulunduğu durumu kullanıyor mesela.
Babasız ve ya annesiz çocuk büyütmek çok zor.
O bebişin doğmaması daha iyiydi sanırım.
Ama insan hep içnden geçiriyor; keşke kocam biraz adam olsaydı da bebeğimi kucağıma alabilseydim diye...
Biz de diyoruz; keşke adam olsaydı !
Ama deeğil... Napılacak o zaman ?
Kabullenecek ... Çünkü başka hiçbir seçenek yok ....
Ne acı ...
ya arkadaşım boşanacağın adamla neden yatarsın pardon ama yattın madem neden korunmazsın 15 gün önce olan bi ilişki oluyo aşağı yukarı ..pes
konularımı okuyanlar hatırlarlar eşimle aramdaki problemleri
pazartesi boşanma davası açıldı ama içime bir kurt düştü o gün gidip gebelik testi yaptırdım
vee hamileyim2.5 sene bekledim olmadı tam boşancaz ALLAH ın bildiği vardır dedim
eşimi aradım hamileyim dedim geldi yanıma hastaneye ordan eve gittik çocuğu aldıracaksın dedi ben istemiorum dedi yada annemlerin oraya tasınacaz kendine cekidüzen vericeksin dedi
bende o zaman aldıralım dedim ve
bugün bebeğimden ayrıdım daha 6 haftalıkmış ama çok koydu bana
15 şubatta da mahkememiz var
hayırlısı ile şu iş bi bitse ya
pazartesi boşanma davası açıldı ama içime bir kurt düştü o gün gidip gebelik testi yaptırdım
vee hamileyim2.5 sene bekledim olmadı tam boşancaz ALLAH ın bildiği vardır dedim
eşimi aradım hamileyim dedim geldi yanıma hastaneye ordan eve gittik çocuğu aldıracaksın dedi ben istemiorum dedi yada annemlerin oraya tasınacaz kendine cekidüzen vericeksin dedi
Bebeği aldırnakla çok doğru bir karar vermişsin(iz), bu kadar vicdansız bir baba yarın o çocuğu da döver, bir damla sevgi vermezdi. Böylesi kötü şartlarda hırpalanacağına cennette otursun bebecik..
Y a allah askina masum bir cana kiymak masum bir canin hayatina son vermek hayirmi olur ya hepimizin bir sinavi var aci dolu icindemasum bebek olan bir evlilik ne kadar yurecekki??????? kusura bakma yanlista anlama ama boyle adami cocugumun sacinin teline kurban ederdimBebginizden ayrilmaniz cok feci ama hayirlisi olmus. Cunku babasi onu bastan istememis. Kimse zaten sizinle niye aldirdin aldirmadin tartismasina giremez bir siz bilirsiniz yasadiklarinizi.
Etrafimizda ne kadar cok sorunlu yetiskin cocuk var. Cunku baba sevgisi gormemis cunku babalari onlari istememis, gorusmemis. Onlarda intikamlarini ya kendine yada baskalarina eziyet ederek aliyorlar.
Zor bir sinav atlatmissiniz. Rabbim size mutlu bir yasam, esin ve evlatlarin hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?