davanın açıldığı gün hamile olduğumu öğrendim

çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilmiyorum. Ettiğini bulur inşallah. Kendi gibi birine sarar da kendisine de anasına da kan kusturur inşallah.

oda ettiğini bulur inş. her akşam içip içip komaya giriyorum üzüntümden dio adam birde yüzsüz ya bu herif dengesiz
olan bebeğime oldu 3 gün yaşadım o hissi ama ayrılmak çok zor geldi ya

ne biliyim artık çok bunaldım ben ya psikolojimi bozdular ne yapcağımı bilmiyorum sanki boynuma ip takmış beni gezdiriyolar gibi geliyo bana..

İçim acıdı ya gece gece...
Valla mideme ağrı girdi sinirimden.
Hayatım boyunca hep "anne" olmak istemişimdir ve o günü iple çekiyorum.
Allah hayırlı eş ve hayırlı evlat versin.
Çok kötü bir durum. Nasıl hissettin kimbilir ?
Ah keşke aldır dediğinde ..
Sana ihtiyacımız yok. Sensiz de olur deseydin ve biraz düşünseydin.
Ya da oyun havaları çalınırken nasıl atmadın kendini o arabadan valla ?
Ben olsam demiycem ama demek lazımdı aslında "durdur şu arabayı inicem filan"
Kürtajdan sonra dalgınlığına geldi tabi.
Çok üzüldüm küçük yavrucak için ama nasip ... Dünyaya gelmemesi gerekiyormuş...

ne kadar vicdansız, ne kadar merhametsizlik bu yaptığı
o bebek allahın ona bir şeyleri anlaması için verdiği şanstı bence de
ne denir bilmiyorum, ondan kurtulacağına şanslısın ama.. gerçekten çok üzüldüm
dilerim ki bundan sonraki yaşamında hep mutlu ol

yeni okudum yazını sinir oldum. inşallah bu yaşadıklarını unutturacak bir hayat seni bekliyodur. o adamdan kurtulduğun çok iyi olmuş keşke bebek olayı da olmasaydı hiç ama insanın başına herşey gelebiliyo. hayatı dört dörtlük olan kimse yok inan.geçmiş olsun

belkıde bu daha ıyı oldu be canım
boşver napalım
Çok üzüldüm durumuna
benım bı oglum var bende eger hamıleyken ogrenseydım aldırırdım
ayrılcanı bıle bıle cocuk dunyaya getırmeyı dogru bulmuyorum

O kadar anlaşmazlığa rağmen çocuk için bu kadar uğraşmış olmanız kötü olmuş.Bebek sizin için bi şans olmuş ama eşiniz insanlıktan nasibini almadığı için bunu anlayamamış.
Biz kadınlar anne olmak uğruna böyle adamlarla yaşamayı bile göze alabiliyoruz.
Annelik böyle bişey heralde.

Olan olmuş, geömiş olsun..İnşaallah bundan sonra sıkıntılarınız biter mutlu olursunuz .

Leonela'ya katılıyorum ; keşkeler işe yaramıyor ama ah keşke istemiyorum dediğinde eşiniz ben istiyorum, buna tek başına karar veremezsin deseydiniz.

Ya off diyecek söz bulamıyor insan..

onuda dedim sen istemiyorsan ben istiyorum dedim ama o doğduktan sonra benim çocuğum demiyeceksin dedim o da o zaman onu doğurup bana vereceksin sende aradan çıkacaksın dedi beni böyle tehtit edip geriye döndüremezsin dedi senin karşında eski kocan yok artık dedi bundan sonra böyle dedi
birde cocugu doğurupta onunla hayatımın sonuna kadar yüzyüze gelmeyi de göze alamadım cocugum hayata 1 0 yenik başlayacaktı zaten onun hayatını mahfettiğim gibi birde onun bana artık mecbur gibi düsünmesi beni deli etti

Çok sevinin bu adamdan kurtulduğunuza.
Bebeğiniz için çok üzüldüm.
Size düşünme payı bile bırakmamış.
Size olduğu gibi bebeğe de şans vermemiş.
İşin en üzücü tarafı bu.
İnşallah bu acılarınızın hepsini unutursunuz..

benimde hatta eşiminde ööyleydi tek istediğimiz bi çocuğumuz olsundu doktorlara bile gittik bu yüzden ama allah bu zamana nasıp etti
arabada da senden de ondan da kurtulduk üzülmüyoruz izlenimi vermeye çalıştılar bende onu kaldıramadım açıkçsı sanki bende umursamıyormusum gibi yaptım senin cocugunu zaten istemiyorum dedim hayatımın sonuna kadar seninle yüzyüze gelmek istemiyorum dedim eğer bir gün çocugum olacaksa o bu adamdan olmamalı die düşündüm onun bu hallerini düşününce bun doğru karar olduğunu düşünüp aldırmaz gibi yaptım ama içim yandı tabi ama ona belli etmedim

en dogru kararı vermissin. o cocugu dogursaydın hem mutsuz bi bebek buyutecektin, hem de kendin mutsuz olacaktın..gunahı da o pis..lik herifin boynuna olsun.sen icini ferah tut

en dogru kararı vermissin. o cocugu dogursaydın hem mutsuz bi bebek buyutecektin, hem de kendin mutsuz olacaktın..gunahı da o pis..lik herifin boynuna olsun.sen icini ferah tut

ya nasıl bir insan ya senin yaptıklarının farkında ama nerde olumsuz birşeyvarsa onu kendine doğru kabül etmiş canım seninde allah yardımcın olsun tez zamanda kendini toparlarsın inşallah ,allah bizi eşleremize bir emanet olarak belirmiş bu adam sana da çocuğuna da bu gözle bakmamış gönül gözü kör olmuş ,alah onu ıslah etsin

Canımmm şimdi gördüm yaşadıklarını..

Sen kürtaja gittiğinde tek miydin senden kimse yok muydu? eşin kimle gelmiş?

Sen yapman gerekeni yapmışsın barışmaya yönelik Rabbim bir şans daha verin birbirinize diye bebeği vermiş ama o kocan olacak adam kıymetini değerini bilememiş..

Bu nasıl bir kin, nasıl bir vicdansızlıktır ya.. Kim ne derse desin etrafına kulak astığı kadar seni anlasa dinlese bu netice olmazdı..

Yaşadığın acıyı tatmadım anlıyorum desem de senin kadar derinden hissedemem..Ama Mevlam görelim ne eyler. Ne eylerse güzel eyler..

Sen dilinde duada etsen beddua da etsen Allah senin gözyaşının hesabını sorar..Adaletinden hiç şüphem yok..

Sabır dile başka hiç bir şeye ihtiyacın yok şuan..Sadece sabır..

benim yanımda ablam vardı onun yanında da erkek kardesi gelmiş o ayarlamış zaten doktoruda
anlamadı işte göremedi onun bunun lafına baktı inş. pişmanlığınıda yaşar
artık kaybettiği sadece bende değilim birde bebeğim vardı onuda kaybetti allah acısını ikiye katlar inş.

insan deil ki o allahın gücüne gitmesin ama insan görünümlü yaratık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…