- 13 Ocak 2019
- 99
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Yani polis geliyor adrese öyle mi?Darp raporu almadım ama avukatım. Aile içi şiddet şikayete bağlı değildir. Darp raporu almaya gittiğinizde tıbbi personel tarafından hastane polisi bildirilmesi zorunlu prosedürdür. Siz şikayetçi olmasanız dahi soruşturma yürütülür. Umarım söylediklerim darp raporu almanızın önüne geçmez. Boyun eğmeyin.
Hem darp raporu alıp eşiniz hakkında ceza dava olursa bu boşanma davanız açısından daha güçlü bir delil olur.
Geçmiş olsun.
Adam sizi döverken komşulara ses gitmedi mi sanıyorsunuz ?onlar bilmiyor ah vah etmiyor mu sanıyorsunuz ?Ah kızlar ne cok konu açtım bugün..
Hakkınızı helal edin.
Sizden baska kime danışayım..
Ben yarın darp raporu almaya gideceğim ama şikayetçi olmayacagım. Apartmana komsularıma rezil olmak istemiyorum herkes basıma üşüşüp soru sorsun ah vah etsin istemiyorum telefonlarım susmayacak.. kimseye acıklama yapacak gücüm yok.. daha önce darp raporu alıp şikayetçi olmayan var mı? Yani polis kapıya gelmesin ama raporum olsun boşanırken elimde istiyorum?
Yani polis geliyor adrese öyle mi?
Evet. Komşularınız 7/24 kapınızı mı gözlüyor? Ki öyleyse bile yaşadığınızın karşısında ne kadar önemli olabilir? Allah aşkına kendinize bu kötülüğü yapmayın. Uzaklaştırma kararı da alın, mis gibi açım davanızı.
Utanması gereken siz değilsiniz, eş kişisi.
Raporu alıp şikayetçi olmayabilirsiniz. Kanıt için elinizde bulunur, hastaneye acile gidip darp raporu isteyinizAh kızlar ne cok konu açtım bugün..
Hakkınızı helal edin.
Ben yarın darp raporu almaya gideceğim ama şikayetçi olmayacagım. Apartmana komsularıma rezil olmak istemiyorum herkes basıma üşüşüp soru sorsun ah vah etsin istemiyorum telefonlarım susmayacak.. kimseye acıklama yapacak gücüm yok.. daha önce darp raporu alıp şikayetçi olmayan var mı? Yani polis kapıya gelmesin ama raporum olsun boşanırken elimde istiyorum?
Raporu alıp şikayetçi olmayabilirsiniz. Kanıt için elinizde bulunur, hastaneye acile gidip darp raporu isteyiniz
Ben hiç yaşamadım ama 4-5 sene önce alt komşumuz gitmişti, şikayetçi de olmadan sadece kağıtları alıp gelmiştiAile içi şiddet şikayete tabi değil.
Ben hiç yaşamadım ama 4-5 sene önce alt komşumuz gitmişti, şikayetçi de olmadan sadece kağıtları alıp gelmişti
Komşular duymuştur muhtemelen ama polis, şikayet vs işini nereden duyacaklar? Polis kapınıza gelmez. Siz acilden rapor alırsınız karakolda da ifade verip gelirsiniz. Onlar eşinizi telefonla karakola çağırıp ifadesini alıyor. Şikayetçi olmama durumu yok zaten kamu davası açılıyor.uzaklaştırma hemen çıkıyor siz onu istemiyorsanız savcıya dilekçe yazıyorsunuz. Yani eşinizle sizin aranızda olan bir durum istemezseniz kimse haberdar olmaz.Ah kızlar ne cok konu açtım bugün..
Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?