Darp raporu alanlar bir bakabilir mi?

Smrblksr10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
99
66
3
32
Ah kızlar ne cok konu açtım bugün..
Hakkınızı helal edin.
Sizden baska kime danışayım..
Ben yarın darp raporu almaya gideceğim ama şikayetçi olmayacagım. Apartmana komsularıma rezil olmak istemiyorum herkes basıma üşüşüp soru sorsun ah vah etsin istemiyorum telefonlarım susmayacak.. kimseye acıklama yapacak gücüm yok.. daha önce darp raporu alıp şikayetçi olmayan var mı? Yani polis kapıya gelmesin ama raporum olsun boşanırken elimde istiyorum?

Darp raporu almadım ama avukatım. Aile içi şiddet şikayete bağlı değildir. Darp raporu almaya gittiğinizde tıbbi personel tarafından hastane polisine bildirilmesi zorunlu prosedürdür. Siz şikayetçi olmasanız dahi soruşturma yürütülür. Umarım söylediklerim darp raporu almanızın önüne geçmez. Boyun eğmeyin.

Hem darp raporu alıp eşiniz hakkında ceza davası açılırsa bu boşanma davanız açısından daha güçlü bir delil olur.

Geçmiş olsun.

Yani polis geliyor adrese öyle mi?

Ben sorunuzun cevabını bilmiyorum ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir siz şikayetçi olmazsanız affetmiş sayılırsınız. Bu da bir süre sonra boşanma gibi bir düşüncenizi hayata geçirdiğinizde aa darp raporu var şiddet görüyor olarak değil affedilmiş olarak ele alınır. Tabii yanlış biliyor da olabilirim. Kaldı ki şikayetçi olunmadan verirler mi bence hayır. İnşallah şu mübarek günlerde huzura ulaşırsınız içiniz ferahlar

Benim bir tanıdığım Fethiye'de eşinden şiddet gördü boşanmak için rappr aldı ama kadın istemese bile şikayet gerçekleşti.

Adam sizi döverken komşulara ses gitmedi mi sanıyorsunuz ?onlar bilmiyor ah vah etmiyor mu sanıyorsunuz ?

Yani polis geliyor adrese öyle mi?

Evet. Komşularınız 7/24 kapınızı mı gözlüyor? Ki öyleyse bile yaşadığınızın karşısında ne kadar önemli olabilir? Allah aşkına kendinize bu kötülüğü yapmayın. Uzaklaştırma kararı da alın, mis gibi açım davanızı.

Utanması gereken siz değilsiniz, eş kişisi.

Ki yarını beklemeyin. Kendinizi bir odaya kilitleyin arayın polisi, polis eşliğinde gidin.

Bu arada sizin şiddet olayınızı bilmiyorum ama adam kadını içip içip şişeyle darp ediyormuş kadın olmak istemedim çocuklarımız var dese de yine şikayetçi olunmuş uzaklaştırma aldı ihlal ederse direk hapis yiyecek.Yani yine polislerle muhattap olacaksınız.Hem komşularınıza ne siz şiddet görürken biri de tepki gösterdi mi?Otursunlar sussunlar.

Raporu alıp şikayetçi olmayabilirsiniz. Kanıt için elinizde bulunur, hastaneye acile gidip darp raporu isteyiniz

Ben hiç yaşamadım ama 4-5 sene önce alt komşumuz gitmişti, şikayetçi de olmadan sadece kağıtları alıp gelmişti

Kendi şikayetçi olmayabilir fakat soruşturma yetkililerce kendiliğinden yürütülür. Sonraki sürece şahit olmamış olabilirsiniz/size yansıtılmamış olabilir.

Komşularınız zaten duymuştur olani biteni merak etmeyin gidin alın raporunuzu, bilmiyorum ben apartmanda kime kim gelir.herkes kapi gözlemez yanina bırakmayın

Adam müsveddesi size şiddet uygularken komşular duymadı mi sanki.hem niye şikayetçi olmayacaksınız bu mantıkla bosanmazsiniz da.elalem ne der boşanmış kadına ne gözle bakarlar falan.kendiniz ve çocuklarınızı düşünün elalemi değil.onlar yaşamıyor sizin yaşadıklarınızı.

Gelsin ,görsünler de o pislik rezil olsun.
Elleri kırılsın inşallah.
Sakın ha sakın davanızdan vazgeçmeyin. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz.

Komşular duymuştur muhtemelen ama polis, şikayet vs işini nereden duyacaklar? Polis kapınıza gelmez. Siz acilden rapor alırsınız karakolda da ifade verip gelirsiniz. Onlar eşinizi telefonla karakola çağırıp ifadesini alıyor. Şikayetçi olmama durumu yok zaten kamu davası açılıyor.uzaklaştırma hemen çıkıyor siz onu istemiyorsanız savcıya dilekçe yazıyorsunuz. Yani eşinizle sizin aranızda olan bir durum istemezseniz kimse haberdar olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…