Darp raporu alanlar bir bakabilir mi?

Ah kızlar ne cok konu açtım bugün..
Hakkınızı helal edin.
Sizden baska kime danışayım..
Ben yarın darp raporu almaya gideceğim ama şikayetçi olmayacagım. Apartmana komsularıma rezil olmak istemiyorum herkes basıma üşüşüp soru sorsun ah vah etsin istemiyorum telefonlarım susmayacak.. kimseye acıklama yapacak gücüm yok.. daha önce darp raporu alıp şikayetçi olmayan var mı? Yani polis kapıya gelmesin ama raporum olsun boşanırken elimde istiyorum?

Oyle olmaz. Darp raporu aldiginiz anda sikayetci oluyorsunuz. Darp eden kisi ifadeye cagriliyor. Sonra vay efendim yanlis anlamisim vurmadi bana desenizde ise yaramiyor. Kamu davasi aciliyor. Darp eden kiside mutlaka cezasini aliyor.

Aile içi şiddet siz şikayetci olmasanız da kamu davası olarak yürütülecek . Darp raporu aldığınız an sizin şikayetçi olmamniızın bir önemi olmayacak.

O sebeple alın darp raporu. Anlasın ki karısını dövmeye kendi vicdani izin verebilir ama devlet izin vermiyor.

Komsuyu mu dusunuyorsunuz. Caninizi kurtarin. Bu adamdan kurtulmak icin darp raporu almaniz sart. Sonra savciliga gidin ve uzaklastirma karari cikarin ki size yaklasamasin.

Kızlar konuyu yanlıs anlamıssınız. Ben darp raporu alayım ama sessiz sedasız alayım diye soruyorum? Eve polis geldiğinde başıma bir sürü insan toplanıp ah vah etmesin diye söyluyorum komşuları düşünmüyorum kendi psikolojimi düşünüyorum

Kızlar konuyu yanlıs anlamıssınız. Ben darp raporu alayım ama sessiz sedasız alayım diye soruyorum? Eve polis geldiğinde başıma bir sürü insan toplanıp ah vah etmesin diye söyluyorum komşuları düşünmüyorum kendi psikolojimi düşünüyorum

İyi de bu sebeple darp raporunu sessiz sedasız alamayacaksanız almayacak mısınız yani? Psikolojiniz daha çok bozulmayacak mı? O insan müsveddesi nasılsa boyun eğiyor diyip her canı istediğinde sizi darp etmeyecek mi? Kendi psikolojinizi geçelim, insan ne ederse kendine eder ama o çocukları böyle bir ortamda büyütmeye hakkınız yok.

Elalem ne der, psikolojim bozulur diye boşanmayın da o zaman. Herkes kendine baksın.

Darp raporu almam yine de boşanma davası açarım diyorsanız deliliniz nerde? Soyut beyanlarla boşanamazsanız. Sonuçta şahidiniz de yok. Komşularınız da duymamıştır.

Ha şunu da söyleyeyim, bu olaya rağmen evlilik birliğini devam ettirirseniz affetmiş sayılıyorsunuz. Bir daha bu sebebe dayanamazsanız boşanma davası açarken, yeni vakıalara dayanabilirsiniz. Gerçi boşanmazsanız yeni vakıalar her halükarda vuku bulacaktır zaten.

Boşver şimdi dusunme bunlari....hemen gidip darp raporu al ki sana bunları yaşatan adam boşanma sürecinde ve sonrasında çocukların velayetini isteyemesin.

İyi de bu sebeple darp raporunu sessiz sedasız alamayacaksanız almayacak mısınız yani? Psikolojiniz daha çok bozulmayacak mı? O insan müsveddesi nasılsa boyun eğiyor diyip her canı istediğinde sizi darp etmeyecek mi? Kendi psikolojinizi geçelim, insan ne ederse kendine eder ama o çocukları böyle bir ortamda büyütmeye hakkınız yok.

Elalem ne der, psikolojim bozulur diye boşanmayın da o zaman. Herkes kendine baksın.

Darp raporu almam yine de boşanma davası açarım diyorsanız deliliniz nerde? Soyut beyanlarla boşanamazsanız. Sonuçta şahidiniz de yok. Komşularınız da duymamıştır.

Ha şunu da söyleyeyim, bu olaya rağmen evlilik birliğini devam ettirirseniz affetmiş sayılıyorsunuz. Bir daha bu sebebe dayanamazsanız boşanma davası açarken, yeni vakıalara dayanabilirsiniz. Gerçi boşanmazsanız yeni vakıalar her halükarda vuku bulacaktır zaten.
Hanımefendi ben elalem ne der demiyorum !
Kimseye açıklama yapmak istemiyorum telefonlarım susmayacak insanlara tek tek anlatacak gücüm yok diyorum! Darp raporu alıcam sadece böyle bişey mümkün müdür böyle bir hakkım var mıdır diyorum. Zaten canım burnumda hala istediğiniz gibi yorumluyosunuz kim dedi size rapor almıycam

Hanımefendi ben elalem ne der demiyorum !
Kimseye açıklama yapmak istemiyorum telefonlarım susmayacak insanlara tek tek anlatacak gücüm yok diyorum! Darp raporu alıcam sadece böyle bişey mümkün müdür böyle bir hakkım var mıdır diyorum. Zaten canım burnumda hala istediğiniz gibi yorumluyosunuz kim dedi size rapor almıycam

Ben size öyleyse almayacak mısınız diye sordum bu bir.

İkincisi böyle bir düşünceniz varsa diye boşanma açısından hukuki olarak açıklama yaptım, ki yapmak zorunda değilim, bulunduğunuz durum itibariyle aklıselim düşünemezsiniz diye yaptım. Ben normalde bu bilgilerle para kazanıyorum.

Elalem konusunda da bahsettiklerimiz çok farklı şeyler değil. En fazla annenizin evine gider telefonunuzu kapatırsınız sorun çözülür, bu üç.

Evet, söyledikleriniz yoruma açık olduğu için istediğim gibi yorumlarım bu da dört.

Ben size öyleyse almayacak mısınız diye sordum bu bir.

İkincisi böyle bir düşünceniz varsa diye boşanma açısından hukuki olarak açıklama yaptım, ki yapmak zorunda değilim, bulunduğunuz durum itibariyle aklıselim düşünemezsiniz diye yaptım. Ben normalde bu bilgilerle para kazanıyorum.

Elalem konusunda da bahsettiklerimiz çok farklı şeyler değil. En fazla annenizin evine gider telefonunuzu kapatırsınız sorun çözülür, bu üç.

Evet, söyledikleriniz yoruma açık olduğu için istediğim gibi yorumlarım bu da dört.
İstediğiniz gibi yorumlarsınız tabiki, burdaki bütün insanlar kalpleriyle yanımda olduklarını hissettirirken siz iğneliyorsunuz. Ben darp raporu almayım ozaman demiyorum öyle bir şansım varsa onu kullanayım diyorum. Bu biir bu ikiii bu üçç bu nedir ya ne güzel yazmıssınız zorunda değilim diye yoruma acık diye yazmak zorunda değilsiniz bu beş

İstediğiniz gibi yorumlarsınız tabiki, burdaki bütün insanlar kalpleriyle yanımda olduklarını hissettirirken siz iğneliyorsunuz. Ben darp raporu almayım ozaman demiyorum öyle bir şansım varsa onu kullanayım diyorum. Bu biir bu ikiii bu üçç bu nedir ya ne güzel yazmıssınız zorunda değilim diye yoruma acık diye yazmak zorunda değilsiniz bu beş

Siz bana ünlemle cevap verirseniz ben de sıralarım, bir iki üç diye. Siz o şekilde cevap verene kadar amacım iğnelemek de değildi zaten, tarzım bu, ihtimalleri anlatıyorum.

Ha bu arada ilk mesajınızdaki “Apartmana komsularıma rezil olmak istemiyorum” bu elalem ne der oluyor aynı zamanda.

Neyse size çok geçmiş olsun.

Evde şimdi hazırlanıyor. Evden cıktıgı gibi valizimi toplayıp rapor almaya gideceğim. Ordanda baba evine...
Yerinde olsam hemen gidip raporu alır aynı gün eşe uzaklaştırma kararı cikarttirirdim.Sonra ev kira evi ise genişş vakitte hazirlardim valizimi...yok eşimin aldığı bir evse cikmazdim bile...

Canım darp raporu almaya gittiginde sikayetci olmasan bile o kisiyle ilgili kamu davası açılıyor.
Ama bu seni tedirgin etmesin.
Bazen gozumuzde cok buyuttugumuzde seyler oyoe tahmin ettigimiz gibi olmuyor.
Esinde gidip ifade vermek zorunda.

Akrabalarimdan birisinde olmuştu 6-7 yıl önce .Hastaneye birlikte gittik kadınla .Acilde başına darbe aldığını soykedim ve adlı olay mi kaza mı dediler adlı olay dedim direk ve hemen müdahale için alındı mr vs sonra hastane polisi geldi birlikte karakola gittik .İfadesi alındı ve kadın şikayetçi olmayacağım demiş .Vs eve gidip almayın diye rica etmiş aramışlar eşini karakola çağırmışlar polis gitmemiş eve.Ve kamu davası acilmis .3000 TL para cezası ve bir daha bir suça karışması halinde bir süre ceza almış onu Hatırlamıyorum .O para cezasını ödedi devlete ve şuan süt dökmüş kedi gibi .Ağzını açsa bile fiziksel temas gösteremiyor .Uzaklaştırma olmadı ama kadın istemediği için mi yoksa şimdi yasalar daha mı katı bilmiyorum .Ama inanın en ufak birseyde itip kakan bir mikrop şuan o kadar temkinli .Sırf bu yüzden bile gözünü korkutun.

He bu arada ben şikayetçi oldurdugum için ailecek benimle konuşmuyor o kadın dahil .Yuva yıkıcı oldum ,kötü niyetli oldum .Çocuğum olmayacağı için çocuklarıni kisksniyo oldum (rahatsızlığım vardı ),o dönem nişanı atmıştım düğüne 1 ay vardı psikolojim bozuoldugu için ,kendi dugunum iptal olduğu için onların yuvasını kıskanıyor oldum ...Haketti mi yaptığımı hayır ,ama pişman mıyım ?değilim tabiki

Acile git ve darp raporu almak istiyorum de ve nerelerinde ne olduğunu söyle bir kaç tetkik yapıyor. Darp raporu hazırlanıyor hastane polisine raporu gösteriyorsun o da şikayetçi olmak istiyorsan mahalle karakoluna git diyor bu. Bende aldim. Öyle eve felan gelmiyorlar.kimsede bilmiyor söylemediğin sürece ayrica şikayetçi olmadığın sürece dava felan da açılmıyor

Ah kızlar ne cok konu açtım bugün..
Hakkınızı helal edin.
Sizden baska kime danışayım..
Ben yarın darp raporu almaya gideceğim ama şikayetçi olmayacagım. Apartmana komsularıma rezil olmak istemiyorum herkes basıma üşüşüp soru sorsun ah vah etsin istemiyorum telefonlarım susmayacak.. kimseye acıklama yapacak gücüm yok.. daha önce darp raporu alıp şikayetçi olmayan var mı? Yani polis kapıya gelmesin ama raporum olsun boşanırken elimde istiyorum?
Bırakın gelsin zaten gitmeyecekmsinzn siz o evden öyle yazmıştınız rezil olacak biri varsa oda siz değil insan musvettesi kocanız bır hafta konuşulur en fazla hastaneye gittiğinizde eşinizin darp ettiğini söyleyeceksiniz polisler dahil olacak rapora öyle geçecek çünkü kamu davasi gibi düşünün artık kadinlar şikayetçi olmaynca devlet ne yapsn kendisi düşüyor peşine .

Akşamdan bu yana 3 konunuzu gordum. Belliki zor durumdasiniz. Allah yardimciniZ olsun. Saçlarımı sokecek sandım demeniz ve çocuğunuzun tepkileri aklımdan çıkmadı 😥 ailesine söyleyeceğim demiştiniz geldiler mi? Konuştular mi oğullarıyla?

Back
X