- 21 Şubat 2015
- 775
- 546
- 103
- 46
- Konu Sahibi drbeauty123
-
KAyrica kumar bir durtu kontrol bozuklugudur. Takinti yada okb degildir
Evet degılsınız .Şizofren-katil-ugursuz...Ama kumar bagımlsı bırıyle yasamak eşi;cocukları;anne;babayı şizofren-hasta-psıkopat yapıyor..Çunkı sen kumar oynuyorsun ve sonucundaki kayıba hazırsın..Kazansanız ne olurki kaybedene kadar oynayacaksınız..Ama onlar anlayamıyor..Bu kadar yalanı ,kumara tercıh edılmeyi,para için feda edılenlerı.Hayatlarını ve kendılerını guvende hıssetmıyorlar....Ve kumarı dustu bozuklugu oldugunu dusunuluyor..Ama agır kısılık bozuklugu yapıyor..İstenırsede tedavı olunabılr...İstenırse.!!Ama genelde tedavı olmak ıstemıyorlar..Çocugunun süt parasına kumar oynayıp ac bırakan babalar var yaa....Sizi tanımıyoruz ben patolojık kumar bagımlılarının genel yapılarına atıfta bulunuyorum...Doktorluguma laf ettirmem meslegimi asla ihmal etmedim hastalarim da beni cok sever benim zararim.kendime ne katilim ne ugursuz ne de sizofren
Aynisini bende dusunuyorum nedenseBu konu zerre kadar inandırıcı degil. Napyın dudagına murekkepmı sürdun. Amacın ne?
Bana aft gibi geldiAynisini bende dusunuyorum nedense
Amac neyse artık bılemıyorumAynisini bende dusunuyorum nedense
Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim
Rabbim fazlasiyla yasatsin.Bu konu zerre kadar inandırıcı degil. Napyın dudagına murekkepmı sürdun. Amacın ne?
Nasılsınız bir gelişme var mı hayatınızda?Rabbim fazlasiyla yasatsin.
Ya arkadaşım ben senin konularına inanamıyorumMerhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim
Yazabilir ne var bunda? Ben de hakkımda kısmını doğru bilgilerle doldurmadim.Hakkındaki bölümde öğrenci yazıyo meslek olarak eğitimse lisans
PekiYazabilir ne var bunda? Ben de hakkımda kısmını doğru bilgilerle doldurmadim.
Eşinizle mi ayrildiniz ? Eşiniz zaten evi terk etmemiş miydi?Kizlae ayrildik 5 gundur ayriyiz yarin aileler gelecek bitecek bu is huzura kavustum beladan illetten uzagim Rabbime bin sukur bana moral verin ne olur cogu zaman sizin sayenizde ayaga kalktim
Ne demek biz sadece buradan destek verdikKizlae ayrildik 5 gundur ayriyiz yarin aileler gelecek bitecek bu is huzura kavustum beladan illetten uzagim Rabbime bin sukur bana moral verin ne olur cogu zaman sizin sayenizde ayaga kalktim
Konu gerçekse,inşallah gönlünüzce olur.Kizlae ayrildik 5 gundur ayriyiz yarin aileler gelecek bitecek bu is huzura kavustum beladan illetten uzagim Rabbime bin sukur bana moral verin ne olur cogu zaman sizin sayenizde ayaga kalktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?