• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer konu sahibi doktor ve söyledikleri gerçekse ve eşi boşanmak istiyorsa darp raporu almalı...
Çünkü böyle pislik bir adam kumar oynadığını mahkemeye de taşır tazminatta alır nafakada alabılır mi bilmiyorum ama
Şöyle bir şey duymuştum maaşı fazla olan tarraftan az olan taraf alabiliyordu evliyken olan hayat standartını koruma gibi bir şey vardı sanırım...

şeyma subasını duşunun sadece çocuğu için almıyor kendi için de alıyor....
Konu sahibini tehtid edebilir...
Ama elinde darp raporu olursa o biraz sıkar...

amann koskoca kadın banane diyesim geliyor nedense bazen

Şiddet hiç kimse için kabul edilemez durumunuza üzüldüm.
Eşinizin kartından avans çekmeniz bir suç değil elbette ama miktarı nedir ne için kullanıldı. Çünkü cebimde sadece harçlığım var demişsiniz. Kumara giden o 5-10 dediğiniz miktarlar daha mı yüksek acaba.
Burada size yüzlerce kez tedavi olmanız önerildi ancak tamamladığınız bir tedavi süreciniz yok gibi görünüyor. Siz kendinize yardım etmezseniz kimse yardım edemez. Bütün konularınızdan eğitimli ve imkanlarına rağmen hayatı kayıp giden bir genç bayan görüyorum. Bağımlılıkla birlikte kaybettiğiniz öz saygınızı geri kazanmak içinde bir tedavi almanız gerekiyor gibi görünüyor.
Ve son olarak aklı duyguları hayatı karışık dikkati dağınık bir nöbetçi hekimin işini doğru yapıp yapamaması konusu da endişe verici.

doktor musun?
yapma ya
bilemiyorum ama durum iyi değil
boş kaldığın için mi
uzman misin
değilsen uzmanlığa çalış
uzmansan doç için doç isen profesör ol
anladığım kadarı ile kimsenin sana güvenize saygısına kalmamış
bu şiddeti haklı çıkarmaz
lakin durum iyi değil
Hakkındaki bilgide öğrenci yazıyo eğitimkide lisans çelişkiiii

Eğer konu sahibi doktor ve söyledikleri gerçekse ve eşi boşanmak istiyorsa darp raporu almalı...
Çünkü böyle pislik bir adam kumar oynadığını mahkemeye de taşır tazminatta alır nafakada alabılır mi bilmiyorum ama
Şöyle bir şey duymuştum maaşı fazla olan tarraftan az olan taraf alabiliyordu evliyken olan hayat standartını koruma gibi bir şey vardı sanırım...

şeyma subasını duşunun sadece çocuğu için almıyor kendi için de alıyor....
Konu sahibini tehtid edebilir...
Ama elinde darp raporu olursa o biraz sıkar...

amann koskoca kadın banane diyesim geliyor nedense bazen
Hakkındaki bölümde öğrenci yazıyo meslek olarak eğitimse lisans

Doktorsun nasil gidecek yerim yok dersin.. millet asgari ücretle kac tane coxukla yine geciniyo sende çocuk da yok.. mesleğin olmasa çocukların vardır kimsen sahip çıkanın yoktur tamam derim katlan bi yere kadar ama ozaman bile bi yere kadar.. gül gibi mesleğin varken kimseye sahibe ihtiyacın yok ailem dersen evlâydın bir süre sonra affederler şımdı boşanma dediklerine bakma sen.. Bi boşan affedince dönersin ailenin yanına.. bu kocayla kumardan kurtulmak işte sende kurtulamazsin

hayretler icindeokudum konuyu! tip kazan oku goreve basla ama kendi iradeni kontrol edemeyip kumar oyna, yetmesin adamin birinin siddetlerine bile sus, babamin seni hice saymasina goz yum... olacak sey degil.

arkadasim sen simdi oncelikle bankaya gidiyosun, kartlarini yeniliyosun, sonra kendine bir ev tutuyorsun, bosanma davani da aciyorsun mis....

İçten içe kendini hala çok suçlu hissettiğin için bunları hakettiğini düşünüyorsun,o yüzden eşinin ailenin hakaretlerine dayağına ses çıkarmıyorsun.Suçlu ceza ister.Bak bırakmışsın kumarı,mesleğin elinde,ülkenin neresinde istersen dört dörtlük yaşarsın,önünde çok güzel bir gelecek var.
Ama önce kendini affet.Lütfen.

Şiddeti asla onaylamıyorum hem de asla. Fakat kumar, uyuşturucu vs. tarzı bağımlılıkların aileye ve yakınlara verdiği zararı nasıl psikoloji bozduğunu çok çok iyi biliyorum.

Eşinizin şiddetini asla onaylanıyorum, daha öncesinde neler yaşadınız bilmiyorum. Bildiğim şey kumarın nasıl bir illet olduğu.

Kartınızın babanızda olması bile tanıdık geldi. İyi üniversitenin iyi bir bölümünden mezun olmuş abim de kumar bağımlısı. Yakınları için milyarlarca borca giren evlat, kardeş ile mücadele etmek hiç ama hiç kolay değil. Abimin yaşattıklarından dolayı psikolojisi bozulmuş bir annem var çünkü. Eş için de bu durum hiç kolay değildir.

Az oynuyorum diye kendinizi kandırmayın,bu işin acı çoğu olmuyor çünkü. Tedavi olun muhakkak, inşallah işe yarar.

hayretler icindeokudum konuyu! tip kazan oku goreve basla ama kendi iradeni kontrol edemeyip kumar oyna,

Tıp okuyanlar da insan farkındasınız değil mi?Doktorlar da iradelerini kontrol edemeyebilir,kötü alışkanlıklar edinebilir.Bırakması kolay olmayabilir,çok defa deneyip başarısız olmuş olabilir,psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir

Burda doktor hanımın eşi ailesi karşısında bu kadar basiretinin bağlanıp kendini ezdirmesinin nedeni de temelde kendini suçlu hissedip her türlü cezayı kabul etmesi.Hatta içi bir nebze rahatlar bile,kendini suçlu hisseden insan farkında olsun ya da olmasın ceza çekmesi gerektiğini hisseder.

Burda yapılması gereken çok iyi bir psikiyatrist bulmak bence.Doktor Hanım madem Ankaradasın Madalyon Kliniği araştırabilirsin,Gülseren Budayıcıoğlu’nu duymuşsunuzdur mutlaka

Kartin icin kayip ilani cikar yenisini cikar. Hic babandan vs vs birsey isteme bile
Ne onu isteyip bunu isteyip seni kumar batagina atan ailene
Ne de Senin paranla tatile giden , asalak gibi senden gecinip bir de seni doven herife ihtiyacin var

Bende sana guvenemiyorum, adam iyi degıl okey tamam siz hala kumar oynuyorsunuz kucuk meblaglar bu bosanma dan sonra acaba nasıl azıtacaksınız tedavi olmadan nereye kadar gidecek hayatınız

Keske dediginiz gibi doktor olmasaydim basima bunlar gelmeseydi. Kimseyi kekleyecek halde degilim inanin

Bakin ister doktor olun ister olmayin bu sizin sorununuz. Yukarida bir arkadas da sormus baska bir bagimliliginiz var mi diye cevap vermemissiniz. Saglikli dusunemiyorsunuz ve bir uzmandan destek almaniz sart. Kumar bagimliligi saglikli dusunceye engel olmasa gerek. Gercekten doktorsaniz ve aktif gorev yapiyorsaniz hastalariniza uzuldum. Bu durumda muhtemelen isinizde de saglikli dusunemiyorsunuz demektir.

Bakin ister doktor olun ister olmayin bu sizin sorununuz. Yukarida bir arkadas da sormus baska bir bagimliliginiz var mi diye cevap vermemissiniz. Saglikli dusunemiyorsunuz ve bir uzmandan destek almaniz sart. Kumar bagimliligi saglikli dusunceye engel olmasa gerek. Gercekten doktorsaniz ve aktif gorev yapiyorsaniz hastalariniza uzuldum. Bu durumda muhtemelen isinizde de saglikli dusunemiyorsunuz demektir.
Kumar bağımlılığı başlı başına sağlıklı düşünceyi engeller.Kişi hırsızlık yapar, yalanı çok rahat söyler. O kumarı oynamak için hangi engel varsa çok güzel oynar. Uyuşturucu ile aynı.

Cevap alamıyorum ama yine de yazacağım.
Ne yaptınız, nerede kaldınız bugün ?
Eşinizin engelini kaç dakika sonra kaldırdınız ?

Son olarak rapor almadığınızı ve kendinizi affettirmeye çalıştığınızı düşünüyorum.

burda care bulmaniz cok sacma kimse size yardim edemez.bi psikologla gorusup tedavi olun tabi gercekten istiyorsaniz.tedavi sonrasi ne yapacaginiza hemen karar vermis olacaksinzi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back