• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrica kumar bir durtu kontrol bozuklugudur. Takinti yada okb degildir :KK12:
K
Doktorluguma laf ettirmem meslegimi asla ihmal etmedim hastalarim da beni cok sever benim zararim.kendime ne katilim ne ugursuz ne de sizofren
Evet degılsınız .Şizofren-katil-ugursuz...Ama kumar bagımlsı bırıyle yasamak eşi;cocukları;anne;babayı şizofren-hasta-psıkopat yapıyor..Çunkı sen kumar oynuyorsun ve sonucundaki kayıba hazırsın..Kazansanız ne olurki kaybedene kadar oynayacaksınız..Ama onlar anlayamıyor..Bu kadar yalanı ,kumara tercıh edılmeyi,para için feda edılenlerı.Hayatlarını ve kendılerını guvende hıssetmıyorlar....Ve kumarı dustu bozuklugu oldugunu dusunuluyor..Ama agır kısılık bozuklugu yapıyor..İstenırsede tedavı olunabılr...İstenırse.!!Ama genelde tedavı olmak ıstemıyorlar..Çocugunun süt parasına kumar oynayıp ac bırakan babalar var yaa....Sizi tanımıyoruz ben patolojık kumar bagımlılarının genel yapılarına atıfta bulunuyorum...

Son düzenleme:
Her bağımlı gibi kumar bağımlıları da artık yalanlarında ustalaşmış oluyor.
Düşünüyorum böyle bir hayatta kendi yalanlarının devamını getirmek de eziyet olmalıdır.

Konu sahibi ne yaptın ailenle veya eşinle tekrar konuşma fırsatın oldu mu ?

Dürtüsel bir bozukluk var bence ortada..Bu bozukluğun sebebi sanırım çocukluk yıllarından geliyor.Birinin bütçenizi kontrol etmesi mantıklı.Eşiniz yanlışa yanlış desin okey ama vurma hakkı yok.Kendinize acımayı bırakın,bir de böyle bir yanınızı keşfettim,nedeni ne bu kendinizi aciz görmek neden hoşunuza gidiyor acaba? Kınamak için söylemiyorum kesinlikle. Çocuklukta ciddi sorunlar var sanırım.:(

Konunuz artik giderek inandiriciliktan uzaklasmis durumda. Doktor oldugunuza bile inanmiyorum artik.

Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔

Cahilsiniz desem, olmamanız lazım ama kumar konunuza da yazmıştım, Allah akıl fikir versin.

Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔
Ya arkadaşım ben senin konularına inanamıyorum
Bu kafa yapısıyla nasıl doktor oldun gerçekten bir muamma
Kendini kullandırmadığın ezdirmediğin kimse yok
Senden 10 kat aşağıda ipsiz sapsız kocanın dayağını hakaretini çekip pıs pıs oturuyorsun ya helal sana (!)

Psikoloğa git canım ya
Eşin sana ne olursa olsun vuramaz
Buna hakkı yok

Kizlae ayrildik 5 gundur ayriyiz yarin aileler gelecek bitecek bu is huzura kavustum beladan illetten uzagim Rabbime bin sukur bana moral verin ne olur cogu zaman sizin sayenizde ayaga kalktim
Eşinizle mi ayrildiniz ? Eşiniz zaten evi terk etmemiş miydi?
Şu an o evde kalacak misiniz yoksa başka eve mi geçeceksiniz ?
Ailenizin, özellikle babanızın tavrı değişti mi ?
Kredi kartı hala babanizda mı ?

Kizlae ayrildik 5 gundur ayriyiz yarin aileler gelecek bitecek bu is huzura kavustum beladan illetten uzagim Rabbime bin sukur bana moral verin ne olur cogu zaman sizin sayenizde ayaga kalktim
Ne demek biz sadece buradan destek verdik
Hakkınızda ne hayırlıysa o olur bundan sonra inşallah
Bırakın her şeyi
Kariyerinize geleceğinize yönelin

Konu gerçekse,inşallah gönlünüzce olur.
Mma şu dürtüyü,yani kumar bağımlılığını kendiniz için,yeni hayatınız için yenin.
mutlaka yenin.
amcam yendi.
senelerini,tüm mal varlığını verdi ama yendi.
şuan çok mutlu ve huzurlu.
simsiyah bir dünyadan karanlıktan sonra,güneşi gördüm. Der hep. Darısı size.

İnsanların güveni kırılmış maaalesef size karşı güvenlerini kazanmayı deneyin ama bu yine de şiddeti haklı çıkarmaz siz ki senelerce zor bir okulu bitirmiş insansınız kumara mı karşı koyamayacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back