- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi minikyavrutekirkedi
Çok güzel yorumBu konu da bekaret önemli diyen hanımlara beylere gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yorumBu konu da bekaret önemli diyen hanımlara beylere gelsin![]()
Onlar fark etmemiştir bir şeylerin girdiğiniVajinismus Olan bayanlarin sürtünme yoluyla Hamide kaldiklarini defalarca okudum, hatta Biri Tv de Haydar dümene anlatmisti:)
Cok pardonda, o isi yapmayi biliyosun, korunmayi neden bilmiyorsun?
Insallah hamile değilsindir, ama bu korku sana müstehak
Ne bakireler var.Bu konu da bekaret önemli diyen hanımlara beylere gelsin![]()
Çok güzel yorum![]()
Ama olsun onemli olan bekaret
Göster ama elletmenin üstüne paradoks tanımam![]()
Stressdendir.Son adet tarihim 31 Temmuz, 4 Ağustos da üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. İkimiz de ıslanmıştık fakat bir şeylerin içime girmediğinden eminim. Reglim 1 hafta gecikince test yaptım negatif çıktı. Bugün 15 gün oldu yine test yaptım negatif çıktı. Neden regl olamıyorum? Yarın doktora gideceğim çok korkuyorum Tarkusal kullandım o da biteli 4 gün oldu ama hala daha regl olamıyorum. Hamile miyim acaba? Lütfen yardım edin nolursunuz.
demirden korkuyorsun trene niye biniyosunSon adet tarihim 31 Temmuz, 4 Ağustos da üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. İkimiz de ıslanmıştık fakat bir şeylerin içime girmediğinden eminim. Reglim 1 hafta gecikince test yaptım negatif çıktı. Bugün 15 gün oldu yine test yaptım negatif çıktı. Neden regl olamıyorum? Yarın doktora gideceğim çok korkuyorum Tarkusal kullandım o da biteli 4 gün oldu ama hala daha regl olamıyorum. Hamile miyim acaba? Lütfen yardım edin nolursunuz.