- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- Konu Sahibi minikyavrutekirkedi
Çok güzel yorumBu konu da bekaret önemli diyen hanımlara beylere gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel yorumBu konu da bekaret önemli diyen hanımlara beylere gelsin
Onlar fark etmemiştir bir şeylerin girdiğiniVajinismus Olan bayanlarin sürtünme yoluyla Hamide kaldiklarini defalarca okudum, hatta Biri Tv de Haydar dümene anlatmisti:)
Cok pardonda, o isi yapmayi biliyosun, korunmayi neden bilmiyorsun?
Insallah hamile değilsindir, ama bu korku sana müstehak
Ne bakireler var.Bu konu da bekaret önemli diyen hanımlara beylere gelsin
Çok güzel yorum
Ama olsun onemli olan bekaret insanlarımızin zihniyeti ne zaman düzelecek acaba
Göster ama elletmenin üstüne paradoks tanımam
Stressdendir.Son adet tarihim 31 Temmuz, 4 Ağustos da üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. İkimiz de ıslanmıştık fakat bir şeylerin içime girmediğinden eminim. Reglim 1 hafta gecikince test yaptım negatif çıktı. Bugün 15 gün oldu yine test yaptım negatif çıktı. Neden regl olamıyorum? Yarın doktora gideceğim çok korkuyorum Tarkusal kullandım o da biteli 4 gün oldu ama hala daha regl olamıyorum. Hamile miyim acaba? Lütfen yardım edin nolursunuz.
demirden korkuyorsun trene niye biniyosun ,inşaallah hamile kalırsın da tıp tarihine arada engel olduğu halde sürtünerek gebe kalan ilk kadın diye girersinSon adet tarihim 31 Temmuz, 4 Ağustos da üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. İkimiz de ıslanmıştık fakat bir şeylerin içime girmediğinden eminim. Reglim 1 hafta gecikince test yaptım negatif çıktı. Bugün 15 gün oldu yine test yaptım negatif çıktı. Neden regl olamıyorum? Yarın doktora gideceğim çok korkuyorum Tarkusal kullandım o da biteli 4 gün oldu ama hala daha regl olamıyorum. Hamile miyim acaba? Lütfen yardım edin nolursunuz.