Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

Gerçekten tebrikler değişim muhteşem ötesi
Bende yıllardır devam eden kısır bir döngü içindeyim yaşım daha 25 bekarım ama gören yılların yükünü sırtına almış çoluk çocuğa karışmış biri sanar :KK59:
Boyum 1.70 kilom 90 benim sorunum devamsızlık,hiçbirşeye başladığım şevkle devam edemem forumda bile düzenli yazdığım bir konu yoktur
Yıllar önce yanlış iğne yüzünden kilo aldım arkasına saklandım nasıl olsa veremiyorum ben zaten az yiyorum ( gerçekten çok az yiyorum ) dedim uğraşmadım derken sınava hazırlanmaya başladım sinirden stresten ne yapıcağımı şaşırdım yemeğe vurdum masanın üstüne cipsleri,bisküvileri sıralar test çözerdim sınav bitti iptaliydi atamanın ertelenmesiydi derken cidden dibe vurdum
4 gündür diyetteyim 1 paket balık kraker dışında firem olmadı :KK37: spor yapmaya vakit ayırmaya çalışıyorum bi kaç gündür işyerinde kimse olmadığı zamanlarda kapıyı gözetleyerek leslie easy yürüyüş
yapıyorum bi video 15 dk fazla yormuyor arada gelen olursada nefes nefese cevap vermemiş oluyorum :KK34:
Bugün öğle yemeğinden dönüştede yolu uzattım biraz yürüyüş yaptım akşam iş çıkışıda dolaşırım biraz
İyi gidiyo bakalım şimdilik
Bugün ki menümü yazayım hatalı olduğum bir yer varmı sizce
Sabah 7.30 1 dilim tost ekmeği yarıya kesip 1 dilim peynirle yağsız tost yaptım :) 3 yeşil zeytin 1 salatalık
Ara 10.30 1 elma
Öğle 8 kaşık sebze yemeği 1 dilim tost ekmeği
Ara yeşilçay
Akşam tavuk salata 1 dilim ekmek
Günde 4 bardak yeşil çay içiyorum bakalım ne kadar işe yarayacak :emir_bebek:

öncelikle çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

menün çok güzel biraz yoğurdu arttır
çok tahıllı ekmeğe geç, inanılmaz tok tutuyor
9-10 gibi bir süt yada meyve arası yapabilirsin ilk aşamada
çünkü bir anda kesersen yemeyi belli bir yerden sonra azaltamıyacağın için kilo veremessin
öncelikle şuna dikkat et
gün içinde bütün besin grupşarından yemelisin
karbonhidrat
protein
meyve
sebze
bolll su
bitki çayları
şunu felsefe edin kendine, yemek yerine iç :KK68::KK68:
bitki çayını çok mu içtin, bir kupaya sıcak su koy onu iç
masa başınd seni oyalamış olur
spor yapma aşknı da çok taktir ettim doğrusu :KK1::KK1::KK1:

başarılar canım, acele etme, bu kiloları 1 ayda almadın
1 ayda hepsini veresin :KK20::KK20::KK20:
yavaş ve emin adımlar en doğrusu buu :KK71::KK71:

mükemmel değişim tebriklerrr
teşekkür ederim canım
saolasın :KK16::KK16::KK16::KK16:

60 mı yok canım nerdeeee

70 oluyum önce hatta 75 kilo

leslinin videosunu googleda bulamadım belli bir link varmı canım

hıımmm :26::26:
olsun yaza daha var canını sıkma tatlım :KK69::KK69::KK69:
leslie ile spor yapanlar topiğinde varmış linkler
bizim kızlar ordan yapıyor :KK8::KK8::KK8::KK8:

canım öncelikle tebrik ederim seni. başarı öykünü okuyunca, sanki kendi hayatımın özetini okuyor gibi oldum. hep kilolu geçen bir hayatım vardı. diyet yaparak 104 ten 77 ye indim. evlenirken de 83 kiloydum. eşimle çayın yanında kek tatlı falan yerken 92 oldum. şimdi diyete başladım. 1 kilo verdim bir haftada.hedefim 70 falan olmak. yaza kadar hedefime ulaşmak istiyorum.eşim de kilo aldı tatlı alışkanlığı yüzünden :KK53: birbirimizde destek olmaya çalışıyoruz. inşallah herkes hedefine ulaşır.

canım öncelikle tebrik ederim seni. başarı öykünü okuyunca, sanki kendi hayatımın özetini okuyor gibi oldum. hep kilolu geçen bir hayatım vardı. diyet yaparak 104 ten 77 ye indim. evlenirken de 83 kiloydum. eşimle çayın yanında kek tatlı falan yerken 92 oldum. şimdi diyete başladım. 1 kilo verdim bir haftada.hedefim 70 falan olmak. yaza kadar hedefime ulaşmak istiyorum.eşim de kilo aldı tatlı alışkanlığı yüzünden :KK53: birbirimizde destek olmaya çalışıyoruz. inşallah herkes hedefine ulaşır.

çok teşekkür ederim çok naziksin tatlım :KK16::KK16:

daha önce vermişsin ne güzel, demekki hatalarını biliyorsun
akşam atıştırmaları en büyük düşman insan öyle bir alışıyor ki o
atıştırmalara, dolabının birini aburcubur dolabı yapıveriyosun ve ağzına kadar dolu oluyor
farkına bile varmadan, bi kez kayınvalidem şok olmuştu dolabı görünce :KK53::KK53:
bu ne diye, bütün marketin şekerleme bisküvi reyonu bizim evde gibiydi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
sonra çeki-düzen verdik kendimize ideal kiloma düşünce haftada 2-3 gece abartmadan gene yapabiliriz
ama hergün değil :KK20::KK20::KK20:
ilk başladığımda eşimde başlamıştı o da 95ten 83e indi kısa zamanda, şimdi 85 olmuş gene
başladı benimle, form çayı yokmu diyor ilgilenmeyince :KK1::KK1::KK1:

inşallah ideal kilona düşersin canım yaa, bak yaz geliyor
elinden ne geliyorsa yap yazın o yağları saklamak çok zor ve çok üzücü
iradeni kaybettiğin anda burdaki öyüleri oku ki sana yardımcı olsun

hoşçakal sonuçtan beni haberdar et :KK61::KK61:

çok teşekkür ederim çok naziksin tatlım :KK16::KK16:

daha önce vermişsin ne güzel, demekki hatalarını biliyorsun
akşam atıştırmaları en büyük düşman insan öyle bir alışıyor ki o
atıştırmalara, dolabının birini aburcubur dolabı yapıveriyosun ve ağzına kadar dolu oluyor
farkına bile varmadan, bi kez kayınvalidem şok olmuştu dolabı görünce :KK53::KK53:
bu ne diye, bütün marketin şekerleme bisküvi reyonu bizim evde gibiydi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
sonra çeki-düzen verdik kendimize ideal kiloma düşünce haftada 2-3 gece abartmadan gene yapabiliriz
ama hergün değil :KK20::KK20::KK20:
ilk başladığımda eşimde başlamıştı o da 95ten 83e indi kısa zamanda, şimdi 85 olmuş gene
başladı benimle, form çayı yokmu diyor ilgilenmeyince :KK1::KK1::KK1:

inşallah ideal kilona düşersin canım yaa, bak yaz geliyor
elinden ne geliyorsa yap yazın o yağları saklamak çok zor ve çok üzücü
iradeni kaybettiğin anda burdaki öyüleri oku ki sana yardımcı olsun

hoşçakal sonuçtan beni haberdar et :KK61::KK61:

cevap yazdığın için teşekkürler darkolive. 3 gündür çok dikkatli olduğum halde gram oynamıyor tartı:KK59: ama senin başarı sırrın geliyor aklıma ve hemen toparlıyorum kendimi. şimdilk 6 sayfa okudum. belki yazmışsındır ama beşi bir arada çayda hangi bitkiler var ve günde kaç kez içiyorsun?
özel mesajla soracaktım ama 100 mesaj olmadan yazamıyormuşum. durumdan seni haberdar ederim mutlaka:KK71:

cevap yazdığın için teşekkürler darkolive. 3 gündür çok dikkatli olduğum halde gram oynamıyor tartı:KK59: ama senin başarı sırrın geliyor aklıma ve hemen toparlıyorum kendimi. şimdilk 6 sayfa okudum. belki yazmışsındır ama beşi bir arada çayda hangi bitkiler var ve günde kaç kez içiyorsun?
özel mesajla soracaktım ama 100 mesaj olmadan yazamıyormuşum. durumdan seni haberdar ederim mutlaka:KK71:

canım ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum
10 dk demliyorum hepsinden 1 çay kaşığı koyup, 1.sayfada demlediğim bardağım da var çok pratik bişiy heryerde bulabilirsin...

mate
funda
biberiye
kekik
yeşil çay

bunları kullanıyorum canım :KK68::KK68:

burdan geçmişe baktım şimdi ne kadar zaman olmus diye subat ayının 7 sinde buraya yazmısım diyete baslıyorum diye ilk 10 gün felan biraz kacamaklarım oldu ama martın basından beri iyi gidiyorum basladığımda 62.100 gr.dı bugün 58.100 toplamda 4 kilo gitti
inşallah yaza 50 kilo ile gircemm:KK64:

burdan geçmişe baktım şimdi ne kadar zaman olmus diye subat ayının 7 sinde buraya yazmısım diyete baslıyorum diye ilk 10 gün felan biraz kacamaklarım oldu ama martın basından beri iyi gidiyorum basladığımda 62.100 gr.dı bugün 58.100 toplamda 4 kilo gitti
inşallah yaza 50 kilo ile gircemm:KK64:

ayyy harikasın yaaa :KK62::KK62::KK62::KK62: bravoo vallahii
çünkü kilo azken vermek zorlaşıyor :84::84::84:

58 hayal gibi benim için :KK31::KK31::KK31::KK31:

inşallah bende yaza 5li rakamlarla girerim :KK66::KK66::KK66:

ayyy harikasın yaaa :KK62::KK62::KK62::KK62: bravoo vallahii
çünkü kilo azken vermek zorlaşıyor :84::84::84:

58 hayal gibi benim için :KK31::KK31::KK31::KK31:

inşallah bende yaza 5li rakamlarla girerim :KK66::KK66::KK66:

neden hayal olsun canım ne kaldı ki sanki cizelgeni göremiyorum ama sanırım 60 civarıydın son 1 kilocuk kaldı 5li rakam görmene

Son düzenleme:
harikasın sadece 5 kilocuk kalmış onlarda senin bu azmin bu kararlılığın karşısında duramaz eminim. darısı benim 7 kilomun başına :)

neden hayal olsun canım ne kaldı ki sanki cizelgeni göremiyorum ama sanırım 60 civarıydın son 1 kilocuk kaldı 5li rakam görmene

evet 61.5 şu anda

ne bileyim verilecek kilo azaldıkça, insanın gözü kara oluyor ve
daha rahat kaçamak yapıyor bu da 1 ileri 1 geri götürüyor insanı
ama 1 hatadır iyi gidiyorum regl de oldum sanırım nisan ayı içinde
ooo çooooooooooooooook özlediğim 5leri görücem :21::21::21::21::KK69::KK69:

harikasiniz. hepinizi tebrik ediyorum.

teşekkür ederimm
çok naziksin :KK71::KK71::KK71:

harikasın sadece 5 kilocuk kalmış onlarda senin bu azmin bu kararlılığın karşısında duramaz eminim. darısı benim 7 kilomun başına :)

ahhhh o 5 kilocuk gidemedi gitti tatlım yaa :KK1::KK1::KK1:
çok teşekkür ederim, mutlu oldun kiloda kalman dileğiylee :92::92::92::92::92:

maşallah ya ne güzell :KK16:
hele ki çocuk doğurmuş bi anne olarak
tebrik ederim cidden :KK16:
çok imrendim sana
ben daha evli bile değilim sen evlenip çocuk yapmışsın hemen hemen aynı kilodayız
tekrar maşallah :KK16:

maşallah ya ne güzell :KK16:
hele ki çocuk doğurmuş bi anne olarak
tebrik ederim cidden :KK16:
çok imrendim sana
ben daha evli bile değilim sen evlenip çocuk yapmışsın hemen hemen aynı kilodayız
tekrar maşallah :KK16:

teşekkür ederim canım...
evet oğlumu elinden tutup gezdirirken bende kendimi çok mutlu hissediyorum
onunla koşup oynayabiliyorum çünkü
nefes nefese kalmıyorum...

mutlu olduğun kiloya sağlıkla ulaşman dileğiyle tatlım... :KK69::KK69:

darkolive ablaa :KK53: Vay Anasini Diyorummm ve baska birsey demiyoruuumm :nazar: :nazar: :nazar:
Yaklasik 3.haftadir seninle ayni topikteyim ama bugün okudum basari öykünü veee
dahada cooook azim yaptim sayende :21:

Kadin Isterse Herseyi Basarir Diye Bosuna Demiyorlar Beyaaaa ..
Resimlerini Annemle Birlikte Baktik , Anne Sence Bende Böyle Olurmuyuuum ? Dedim ..
Bogazini Tutmaya Devam Edersen Olursun Dedi .. ve gercekten Hakli Kadin Dediginde ..
Insanda Azim olunca bide Nefsine Hakim Olmayi Basarinca Gerisi Tikir Tikiiir Geliyor ..

80-89* Topiginin Destegi Sayesinde Bende 2.Haftada 3.kilo Verdim
ve cok daha tecrübe sahibi olmaya basladim ..

Insallah Birgün Bende Senin Gibi Burada Basari Öykümü Paylasirim :KK61:

Sevgilerleeeeeeee :KK71: :KK70:

lutfen bana maılını ver, bazı seyler paylasmak ıstıyorum senınle... Ozel mesaj atamıyorum... Sınır oldum :)

arkadaslar ben 26 yas, ve iki cocuk annesiyim, 174 cm boyum ile her zaman 56kiloydum.... tabii hamilelikten sonra cok kilo aldim... veremedim,, ama neolduysa gecen sene oldu.... artik sinir oluyordum, kendime buyuk beden almaktan. (68kg) ve kosuya basladim, baslamasi cok zor oldu... en once arabami garaja cektim, ve ufakliklar ile sabahtan ciktim yollara, bol bol gezmeye basladim.. ye boyle boyl kendimi kosuya hazirladim... evde spor yapmaya basladim, cunku cocuklardan pek zaman olmadigindan.. el ayak hareketleri, dizi izlerken, super oluyor, insan bos bos oturmuyor..her aksam 7 gibi dislerimi fircaliyordum ki aksam aksam yemek yemegim diye, karnim acikmamasi icinde , erken uyuyordum... ben aslinda bogazima cok dusskunumdur.. evet porsiyonlari kucutttum, migdem kuculmeye basladi. vitamin ilaclari yuttum, ki kilo verirken halsiz kalmayim diye, gunde 3 l su, sabahtan kalkip hemen 2=3 bardak... ve suan hanimlar kac kiloyum 58 :))) ozel masajlara basladim, evet hizli kilo verdim, O 11/12 kiloyu 3 ay icinde verdim, ama geride almadim... her kilo vermek isteyene tavsiyem mutlaka detox masaji yaptirin harika,, vucudunuzdaki butun su, yag gidiyor, valla ben cok memnunum, sporsuz olmuyor... ben bogazima cok duskun oldugumdan ilk haftalar cok kotuydu, resmen olecektim acliktan.. ve hanimlar yagdan ekmekten kacinin, benden tavsiye,, ve tatlida pek yemedim.. canim cok istediginde cok yedigimde oldu... ama bol bol meyva yedim... 14 saatine kadar meyva yiyin, smetabolizma o sekeri yakiyor o saate kadar, kizlar umarim sizde toparlarsiniz kendinizi,, ben artik 30 beden pantolonu 26/27 yaptim, M/L giyim S/M oldu :) cok mutluyum... :nazar:

Seni tanımadığım halde seninle gurur duydum.:KK17:Resmen gözlerim doldu ya.Bende bu zorlu yolun yolcusu olacağım bir iki gün içinde.İnşallah bende senin gibi başarı öykümü,fotograflarımı gögsümü gere gere yayınlayacağım burada..:106::106:

Seni tanımadığım halde seninle gurur duydum.:KK17:Resmen gözlerim doldu ya.Bende bu zorlu yolun yolcusu olacağım bir iki gün içinde.İnşallah bende senin gibi başarı öykümü,fotograflarımı gögsümü gere gere yayınlayacağım burada..:106::106:

Baslangici cok zooooooorrr, ama SIK disini... zamani yen ! ben yendim, ve cok mutluyum,, ya resmen kendime geldim.. kendime guvenim geldi... oh be dunya varmis :))))) suan goren cok zayif diyor.. viz geliyor,, cunku hayla bogazim masaalah cok acik... ondan onume geleni yiyiyorum... ama sonra sporda yakiyorum.. kizlar spora zamanim diyip durmayin, benimde yoktu.. ama eevdede oluyor.. ben mesela sadece yururken bile, popomu cekiyorum ki .. yurume zorlasssin diye :) vallla annem bana acayip gaz verdi.. ister inanin ister inanmayin,, annem cok kiloluydu,, ufak tefek zaten :) 80kilo falan olmustu.. kadin hergun ebru sallinin pilatesini yapti,,, benimde turk kanallarim yok.. bende kafama gore calismaya basladim.. annem suan 64kilo, ve 1 bucuk sene oluyor hergun ebru salli.. tabiii yemek porsiyonunu kuculttu, kadin kuculmeye basladi, banada sisko demeye baslamisti, bende inada bindim, kilo verdim :) bol sans sekerlerim ... hepinize ince guzel fizik dilerim,, valla Allah biliyor kalbim temiz... hepimiz guzel olalim.. bi amin de diyeyim :)

X