Bende ameliyat oldum 14.gunum simdi nSilsinizBenimde vajina girişinden makata kadar dikişim var bugün 13.günüm dikişleriniz kaç günde iyileşti şu an ipleri görebiliyorum bu görüntü 40ım çıktığında değişecak mi birde bana estriol isminde bir krem önerildi dikişlere sürmem için sizde kullanmışmıydınız vajina içine de uygula dedi ama orayı bulamıyorum ve de korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..
- Konu Sahibi Civitbas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2018
- 116
- 19
- 13
- 31
Kişiyebgorr değişiyor sanırım bu. Bazısında çok mudehale gerekmeyebiliyor. Bazisini toplamak için bayağı ugrastigindan bahsetmişti doktor hanım. Sonra benim sürecim güzel geçti ve şimdi sorun yaşamıyorum ve gayet mutluyum. Ama bu süreçte size destek olacak ve her sorunuza cevap verecek samimi birini bulmak önemli. Ben tercihimde mutluydum ve hala daha diğer başlıklar için zamanla devam edeceğim aynı kişiye gitmeye. Sizler de bence kendiniz için kendinizi rahat hissedeceğiniz ve guvenebileceginiz birini bulmanız en doğru başlangıç olacaktır.Onceden ameliyat olanlar yazssin simdi hepiniz memnunmusunuz aradan baya zaman gecmis. Sizlerin. Darisi bizim gibi yeni ameliyat olanlara
Iyi bayramlar herkese
Ben izmirde dr hasan yildiz’a ameliyat oldum. Dikis ne kadar bakamiyorum.ameliyat oldum 1 hafta sonra adet oldum. Yarin bitecek hastaligim. Git gide iyi gibi ama burda okudugum kadariyla ilk baslarda sorun ysaniyor.inslalah deger cektigimiz skintilara. 1 til falan gecenler yada daha fazla olanlar yassa hala darlik devam ediyormu. Insallah tekrar gevsemem olmaz. Benim ic daraltma ic dudaklari kesti.Benim kilitoris bölgesindeki bir dikişim tutmamış doktor kremler verdi hala ilişki yasak,bu yüzden darlığı için birşey diyemeyeceğim ama dış görünüşü iyi anlamda eskisinden çok farklı.Siz küme oldunuz bu ameliyatı kaç dikişiniz varmış
- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
Benim 1 ayi gecti. Deneyelim dedik olmadiVajina daraltmadan kaç gün sonra birlikte oldunuz hanımlar
- 27 Ağustos 2019
- 29
- 15
- 3
- 38
Demek istediginiz agrimi oldu.iyimi gectiHanımlar ben cerrahi ameliyatla vajina daraltma yaptırdım 2 ay oldu cinsellik ilk günkü gibi oldu
- 27 Ağustos 2019
- 29
- 15
- 3
- 38
Evet ya cok zor oluyor. Benimde okadar acidiki kanadi. Denemeyi buraktik. Bizimde 2 ayi gecmeden olmayacak galiba. Bide adet olunca deneyim diyorlar ozamn fazla acimiyormus.Dar olduğunu kastettim. Ama ilk seferde çok acıdo girmedi krem sürdüm öyle oldu
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Lazeri asla tavsiye etmiyolar. Hem uzun vaadede ise yaramiyirmus hemde vajinanin icini yakaniliyormusYesım yercok ısınıın ehlı bayan dogum uzman dalında uzman amalıyatsız lazer yontemı ıle de daraltma yapıyor
Femilift Pixel CO2 Lazerle vajinal sıkılaştırma ücreti 2500 TL dir, 6 hafta sonra 2.seans yapılır 2000 TL. İki seansın ödemesini birlikte nakit yaparsanız 4000 TL dir.
Bugün 00:08Şikayet EtFavori
+ Çoklu Alınt
- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
Gerçekten mi yaa bnm aradan 15 gün sonra eşim gelicek ve 2 aydır görüşemiyoruz biz nasıl olacak bilmiyorumBenim 1 ayi gecti. Deneyelim dedik olmadi
- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
Hastanede kalmiyorsun zaten 2 saat sonra falan eve gidebiliyorsunPeki ki memnun mu iki tarafta. Zor Bi ameliyatmı. Ücretleri ne Kadardı 3000 TL dediler bsna birde ben hastanede kalmıcam eve gitmek istiyorum 2 bebeğim var birde hmn ayağa kalktınız mı
Evet malesef biz denedik 2 defa cok agridi kanadi bu gudisle 2ci ayda anca olacak. Benim esimde kiziyor.Gerçekten mi yaa bnm aradan 15 gün sonra eşim gelicek ve 2 aydır görüşemiyoruz biz nasıl olacak bilmiyorum