• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

Benimde vajina girişinden makata kadar dikişim var bugün 13.günüm dikişleriniz kaç günde iyileşti şu an ipleri görebiliyorum bu görüntü 40ım çıktığında değişecak mi birde bana estriol isminde bir krem önerildi dikişlere sürmem için sizde kullanmışmıydınız vajina içine de uygula dedi ama orayı bulamıyorum🙈😂😂 ve de korkuyorum
Bende ameliyat oldum 14.gunum simdi nSilsiniz

Onceden ameliyat olanlar yazssin😊 simdi hepiniz memnunmusunuz aradan baya zaman gecmis. Sizlerin. Darisi bizim gibi yeni ameliyat olanlara

Onceden ameliyat olanlar yazssin😊 simdi hepiniz memnunmusunuz aradan baya zaman gecmis. Sizlerin. Darisi bizim gibi yeni ameliyat olanlara
Kişiyebgorr değişiyor sanırım bu. Bazısında çok mudehale gerekmeyebiliyor. Bazisini toplamak için bayağı ugrastigindan bahsetmişti doktor hanım. Sonra benim sürecim güzel geçti ve şimdi sorun yaşamıyorum ve gayet mutluyum. Ama bu süreçte size destek olacak ve her sorunuza cevap verecek samimi birini bulmak önemli. Ben tercihimde mutluydum ve hala daha diğer başlıklar için zamanla devam edeceğim aynı kişiye gitmeye. Sizler de bence kendiniz için kendinizi rahat hissedeceğiniz ve guvenebileceginiz birini bulmanız en doğru başlangıç olacaktır.
Iyi bayramlar herkese

Siz ameliyat olali ne kdar oldu.ilk birlikteliginiz nezamndi.surekli yorumlari okuyorum.ameliyat olali 15 gun oldu. Merakla sonucumu bekliyorum

Benim kilitoris bölgesindeki bir dikişim tutmamış doktor kremler verdi hala ilişki yasak,bu yüzden darlığı için birşey diyemeyeceğim ama dış görünüşü iyi anlamda eskisinden çok farklı.Siz küme oldunuz bu ameliyatı kaç dikişiniz varmış

Benim kilitoris bölgesindeki bir dikişim tutmamış doktor kremler verdi hala ilişki yasak,bu yüzden darlığı için birşey diyemeyeceğim ama dış görünüşü iyi anlamda eskisinden çok farklı.Siz küme oldunuz bu ameliyatı kaç dikişiniz varmış
Ben izmirde dr hasan yildiz’a ameliyat oldum. Dikis ne kadar bakamiyorum.ameliyat oldum 1 hafta sonra adet oldum. Yarin bitecek hastaligim. Git gide iyi gibi ama burda okudugum kadariyla ilk baslarda sorun ysaniyor.inslalah deger cektigimiz skintilara. 1 til falan gecenler yada daha fazla olanlar yassa hala darlik devam ediyormu. Insallah tekrar gevsemem olmaz. Benim ic daraltma ic dudaklari kesti.

Hanımlar ben cerrahi ameliyatla vajina daraltma yaptırdım 2 ay oldu cinsellik ilk günkü gibi oldu

Dar olduğunu kastettim. Ama ilk seferde çok acıdo girmedi krem sürdüm öyle oldu

Yesım yercok ısınıın ehlı bayan dogum uzman dalında uzman amalıyatsız lazer yontemı ıle de daraltma yapıyor

Femilift Pixel CO2 Lazerle vajinal sıkılaştırma ücreti 2500 TL dir, 6 hafta sonra 2.seans yapılır 2000 TL. İki seansın ödemesini birlikte nakit yaparsanız 4000 TL dir.

Bugün 00:08Şikayet EtFavori
+ Çoklu Alınt
Lazeri asla tavsiye etmiyolar. Hem uzun vaadede ise yaramiyirmus hemde vajinanin icini yakaniliyormus

Peki ki memnun mu iki tarafta. Zor Bi ameliyatmı. Ücretleri ne Kadardı 3000 TL dediler bsna birde ben hastanede kalmıcam eve gitmek istiyorum 2 bebeğim var birde hmn ayağa kalktınız mı

Ameliyat kaç dk sürdü bçve sonrası nasıldı ben eve gitmeyi istiyorum da ayağamkalkabiliyormusunuz

Back