Hastanede 1 gün kaldım ben öyle hemen ayağa hop diye kalkılcak kadar kolay bi ameliyat değil 2 ay sonra ödem ancak iniyor ilk sefer hiç girmeyecek gibi oluyor kesinlikle jel kullanın zamanla geçiyor ben şimdii iyiki yaptırmışım diyorum hissizlik oldu diyenlere falan kulak asmayın yok öyle bişiy sadece zamana ihtiyaç var bende korkmuştum ve paniktim ama boşunaymış
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..
- Konu Sahibi Civitbas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ameliyat 1 saat surmus galiba. Kendime gelince eve geldim zaten basta agri oluyor tabiki. Bana fitil vermisti doktor cok rahatlatiyor.simdi iyim iyilestim ama tam deneyince belli olacak nasil oldugu. Cok merak ediyorum gercekten de daraldimi vajinaAmeliyat kaç dk sürdü bçve sonrası nasıldı ben eve gitmeyi istiyorum da ayağamkalkabiliyormusunuz
Hastanede 1 gün kaldım ben öyle hemen ayağa hop diye kalkılcak kadar kolay bi ameliyat değil 2 ay sonra ödem ancak iniyor ilk sefer hiç girmeyecek gibi oluyor kesinlikle jel kullanın zamanla geçiyor ben şimdii iyiki yaptırmışım diyorum hissizlik oldu diyenlere falan kulak asmayın yok öyle bişiy sadece zamana ihtiyaç var bende korkmuştum ve paniktim ama boşunaymış
[/QUOTE
darisi bana insallah iyilesme surecim gecseydi. Aynen bende panik yapiyorumHastanede 1 gün kaldım ben öyle hemen ayağa hop diye kalkılcak kadar kolay bi ameliyat değil 2 ay sonra ödem ancak iniyor ilk sefer hiç girmeyecek gibi oluyor kesinlikle jel kullanın zamanla geçiyor ben şimdii iyiki yaptırmışım diyorum hissizlik oldu diyenlere falan kulak asmayın yok öyle bişiy sadece zamana ihtiyaç var bende korkmuştum ve paniktim ama boşunaymış
- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
Ameliyat 1 saat surmus galiba. Kendime gelince eve geldim zaten basta agri oluyor tabiki. Bana fitil vermisti doktor cok rahatlatiyor.simdi iyim iyilestim ama tam deneyince belli olacak nasil oldugu. Cok merak ediyorum gercekten de daraldimi vajina
darisi bana insallah iyilesme surecim gecseydi. Aynen bende panik yapiyorum
[/QUOTE
Bnmki kaldı ozmn çünkü eşim gelirse olmaz Bi hafta fln kalıp geri gidecek gittiğinde konusur um Dr la olmazsa
- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
arkadaşlar daraltma yaptırıp da çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyen var mı? Ben daraltma ve labioplasti yaptıralı 12 gün oldu hala batmalarım var dikişlerim de düşmedi daha. Doktorum pek bilgi vermedi sadece ne yaptığını söyledi. İyileşme sürecinde neler yapmam yada yapmamam gerekiyo bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen? Sonucunu çok merak ediyorum bu kadar uğraşıp da işe yaramaz diye çok korkuyorum.
kaç tl ödedinz?
Sizin baya gecmis aradan neden bu kadar beklediniz iliski icin14 ay önce yaptırdım daraltma ama ilişkiye 2 haftadır giriyorum memnunum
Ben kızlık zarı dikimi ve labioplasti ile birlikte yaptırmıştım . Evlenmeyi bekledimSizin baya gecmis aradan neden bu kadar beklediniz iliski icin
- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
Diktiirdiğinizde kanama oldu dimi.? Bu da bi risk insan süphe eder kanama olmazsa falan diyeBen kızlık zarı dikimi ve labioplasti ile birlikte yaptırmıştım . Evlenmeyi bekledim
Zaten asıl ameliyat sebebim kızlık zarı idi. Allaha şükür kanadı.Diktiirdiğinizde kanama oldu dimi.? Bu da bi risk insan süphe eder kanama olmazsa falan diye
Ha tamamBen kızlık zarı dikimi ve labioplasti ile birlikte yaptırmıştım . Evlenmeyi bekledim
- 11 Ocak 2009
- 6.168
- 98
- 688
- 39
Merhaba arkadaşlar vajinaplasti ameliyati olmaya karar verdim 1 normal doğum 2 kürtajım var beni çok rahatsız ediyor bu durum ama sadece cinsel ilişki esnasında. Otururken kalkarken ses yok idrar tutamam gibi sorunlar yok lakin ilişki esnasında bence çok bol ama eşim öyle olmadığını gayet iyi olduğunu söylüyor lakin değil bence beni kırmamak için diyor neyse bura da yorum okudukça da korkmaya başladım . İlk ilişki de Acı nasıl bir acı ilk gün acısı gibi mi? Yeterince ıslanmak yeterli olmuyor mu, yağ ihtiyaç duyuluyor? His kaybı oldu mu? Cinsel hayatınız nasıl etkilendi? Tamamen iyileşme süreci ne kadar zaman aldı? Çok soru sordum kusurabakmayin 6 7 senedir düşünüp bir türlü giremedim şu ameliyata. Ankaradayım Dr buldum kesin yapılması lazım dedi ama yaşayan kişilerin tecrübelerine ihtiyacım var.
Canım ben uzun zaman giremedim yanı 2 ay birliktelik olmasın dedi doktor 2 sonu da bir denedik ama acı olunca bıraktık ondan sonra karın germe amelıyatı oldum onun içinde 2 ay beklemem gerekti buda benim işime geldi tabi. O sürede dolunca yıne olmadı çok agrı oldu ve ben zamanla yağ ile çözüm buldum yağlanarak bir süre devam ettik bir süre sonra yağsız olmaya başladı şuanda gayet rahatım zaman lazım yani.Merhaba arkadaşlar vajinaplasti ameliyati olmaya karar verdim 1 normal doğum 2 kürtajım var beni çok rahatsız ediyor bu durum ama sadece cinsel ilişki esnasında. Otururken kalkarken ses yok idrar tutamam gibi sorunlar yok lakin ilişki esnasında bence çok bol ama eşim öyle olmadığını gayet iyi olduğunu söylüyor lakin değil bence beni kırmamak için diyor neyse bura da yorum okudukça da korkmaya başladım . İlk ilişki de Acı nasıl bir acı ilk gün acısı gibi mi? Yeterince ıslanmak yeterli olmuyor mu, yağ ihtiyaç duyuluyor? His kaybı oldu mu? Cinsel hayatınız nasıl etkilendi? Tamamen iyileşme süreci ne kadar zaman aldı? Çok soru sordum kusurabakmayin 6 7 senedir düşünüp bir türlü giremedim şu ameliyata. Ankaradayım Dr buldum kesin yapılması lazım dedi ama yaşayan kişilerin tecrübelerine ihtiyacım var.
- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 32
- 11 Ocak 2009
- 6.168
- 98
- 688
- 39
Karin germe de istiyorum ama önce bunu halletmeliyim sanırım ama korku hat safha da eşim de olma benden yana sorun yok diyor ne karın germe ne vajina.. Karın germe kaç kilosunuz? Baya fark etti mi görünüşünüzCanım ben uzun zaman giremedim yanı 2 ay birliktelik olmasın dedi doktor 2 sonu da bir denedik ama acı olunca bıraktık ondan sonra karın germe amelıyatı oldum onun içinde 2 ay beklemem gerekti buda benim işime geldi tabi. O sürede dolunca yıne olmadı çok agrı oldu ve ben zamanla yağ ile çözüm buldum yağlanarak bir süre devam ettik bir süre sonra yağsız olmaya başladı şuanda gayet rahatım zaman lazım yani.
- 17 Ağustos 2018
- 42
- 13
- 8
- 34
Evet canım benim kg dan çok baya bir sarkık vardı onu problem ediyordum o gitti fakat karnım bağırsakları dan dolayı hep şiş yani bu heliyle bile eskisinden çok çok iyiKarin germe de istiyorum ama önce bunu halletmeliyim sanırım ama korku hat safha da eşim de olma benden yana sorun yok diyor ne karın germe ne vajina.. Karın germe kaç kilosunuz? Baya fark etti mi görünüşünüz
Genislik
Perşembe günü son kontrolüm var. Bu hafta 6 hafta perhizim bitiyo.
İdrar kaçırma ve akıntı sorunlarım geçmedi.
Hala acıyan,azcık azcık kanayan küÇük bi yer var.
Genişlik olayını da denedikten sonra mutlaka yazıcam.
Merak edenler için merhaba ameliyat sonrasi genislemeniz devam ediyormu yoksa duzeldimi acaba
[/Qmeer
Merhaba ameliyat sonrasi datalma oldumu acaba iliskiye girerken acima ne derece oldu lutfen bir cevap berinben de daraltma ameliyatı oldum, 15 gün oldu. ilk bir kaç gün zor geçiyor, ağrı halsizlik, 3gün buz uygulama, size birinin bakması şart. yemeğinizi yapsın, size hazırlasın. ilk 5 gün evden çıkmak istemedim. 6. gün işe gittim. hep bir önceki günden daha iyi hissettim. 10 gün sürekli pansuman yapmak gerekiyor ve her büyük tuvaletten sonra da. öğlen işte pansuman yapmak zor en iyisi evde olmak, hala dışarda büyük tuvaletim gelecek diye ödüm kopuyor. 6000tl ye oldum, doktorum Süleyman bey daha kontrole gitmedim, dikişler düşmedi zaten. 1 ay sonunda giderim sanırım kontrole. güzel oldu dedi ama ben daha nasıl oldu tam anlamadım.