Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

Kesinlikle psikolojik olarakta ekstra bi çöküş yaşıyorsunuz yani denildigi gibi aynı gün normal hayatınıza işinize devam edemiyorsunuz hala batmalarım var yürürken bi anda o dikişlerin acısından yüreyemşyorum ve çok kötü bi görüntü pişik olmuş gibi yürümek zorunda kalıyorsunuz .teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun.. hayretler içinde okudum yazınızı... kesinlikle hepsi hakkında yazmıyorum ama kadın dr lara hiç bir konuda güvenmiyorum.. herşey paranızı alıp masaya yatırıncaya kadar..en basit operasyondan tutunda en ağırına kadar..

Teşekkür ederim.bende ilk kez konu açtım ben yandım başkaları yanmasın düşmesin bu hataya

Arkadaşlar daraltma ve idrar torbasi ameliyatını plastik cerraha mi yaptırmak daha mantıklı yoksa kadın doğum doktoruna yaptırmak mi ?
Bunu tek bir hekim yapmaz zaten. Genel cerrah ve op kadin dogum uzmn yapar.onu da yine alt dali bu alan olan cerrah yapabilir. Plastik cerrahla alakan yok.

Bahsettigin iki konu icin altwrnatif olarak plastik cerraha mi gitsem demissin ya o yuzden dedim. Vajinal daraltmayi yapamaz anlami cikmis. Ben iki islemi birden yapamaz anlaminda yazmak istemistim. Benim tercihim kadin dogumcu olacak ama sen bilirsin tabi

Buradaki cogu arkadaslar daraltma işlemini plastik cerraha yaptırdıklarını yazmışlar
Gunaydin.simdi yargitay kararini radyoda dinledim.izmirde genel cerrah burun estetigi ameliyati yapmis ve hasta magduriyetini yerel mahkeme reddetmis fakat yargitay gen cer i alan disi uygulama yapti doyw haksiz bulmus.vajinal estetik icin kadin dogum uzmanlaei alan icinde yurt disinda kabul goruyor cunku kurslar workshoplar yapiliyor.estetik cerrah bu alanda midir bilmiyorum gercekten.

Çok teşekkür ederim ilginize, evet kadın doğum daha yakın ve mantıklı geliyor

Ben 2014 yılında yaptırdım en az 3 ay ilişki olmayacağını eşlerinize bildirin sonrası daraltma için memnuniyettir dış dudaklarını küçülten varsa eskisi gibi haz alamayacaksınız benimkini kadın doğum doktoru yaptı

daraltma ameliyatından tam 51 gün sonra ilk ilişki denememiz oldu, çok acıyacak diye çok korktum doktor zaten ilki çok yavaş olsun, kayganlaştırıcı kullanın demişti. çok yavaş yaptık ve çok ıslaktı, sonuçta benim çok acımadı ilk girişte az acıdı. bence tamamen dokular iyileşince daha iyi olacak. ben çok hızlı iyileştiğim için biraz erken denedik. önerim 2 ay bitmeden denemeyin, bir başka önerim dikişler düştükten sonra (hatta 1 ayın sonunda) dışardaki her yere ozon yağı sürün iyileştirmeyi hızlandırıyor. ozon yağı kötü kokuyor normalde sürülmez ama zaten ilişkiye girilmediği için sürdüm ben. ve son önerim hangi doktor olursa olsun bu ameliyatları çok yapan birine olun, hem deneyimli hem de eli yatkın olur, sonuç düzgün olur.

Arkadasim bu ameliyati olmak istiyorum ama benim yasadigim problem hissislik,bi doktor 4 5 kez dikise maruz kaldigin icin daraltma yaptirsanda hissislik yine yasiycaksin dedi.eger hissislik devam edicekse bu ameliyati olmaya gerek barmi

Arkadasim bu ameliyati olmak istiyorum ama benim yasadigim problem hissislik,bi doktor 4 5 kez dikise maruz kaldigin icin daraltma yaptirsanda hissislik yine yasiycaksin dedi.eger hissislik devam edicekse bu ameliyati olmaya gerek barmi

Nasıl bir hissizlik yani bolluktan olabilirmi anlamadım ben

ben de hissizlik olmadı, ben G-shotla birlikte yaptırdım bence çok faydası oldu. hissizlik varsa G-shot yaptırmanı tavisiye ederim, sonra onun sonucuna göre ameliyata karar verebilirsin.

Ayyy ben çok korkuyorum şimdi nasılsınız ne kadar süre sonra ilişkiye girebildiniz dikişleriniz ne zaman iyileşti

Ya çok teşekkür ederim şuan çok rahatladım. Afedersiniz benim vajina girişinden makata kadar dikiş var. Acaba o yüzden mi bu kadar zorlandım. Artık iyileşse diyorum hala acı sızı var
Benimde vajina girişinden makata kadar dikişim var bugün 13.günüm dikişleriniz kaç günde iyileşti şu an ipleri görebiliyorum bu görüntü 40ım çıktığında değişecak mi birde bana estriol isminde bir krem önerildi dikişlere sürmem için sizde kullanmışmıydınız vajina içine de uygula dedi ama orayı bulamıyorum ve de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…