Gelinlik Modelleri Dantelli gelinlikleri burada paylaşalım mı ne dersiniz ?

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
merhaba kızlar ben 10 eylülde evleniyorum hala gelinliğime karar veremedik tek bildiğim şey dantelli gupürlü ve A formunda olan gelinlikler bi kaç model var bende
fikirlerinize açığım. bekliyorum kızlar beğendiğiniz modelleri paylaşırsanız çok sevinirimmm

hayırlı olsn cnm :) bnm de 8 eylülde :) dantel bnm de vazgeçilmezim :)

Eklentiler

• $Pronovias_Costura_2012-10.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 135
üzerinde gelinlik 21 yazan en son model çok zarif ve şık çok beğendim

bende en son modeli fena bulmadım her ne kadar dantel ve işlemeden haz etmsemde...

üzerinde gelinlik 21 yazan en son model çok zarif ve şık çok beğendim
bende en çok onu beğeniyorum çok zarif ama şık beni kolları uzun olduğu için düşündürüyor acaba dökümlü olarak yarım kollu olsa nasıl olur :44:

bende en çok onu beğeniyorum çok zarif ama şık beni kolları uzun olduğu için düşündürüyor acaba dökümlü olarak yarım kollu olsa nasıl olur :44:

koyduğun tüm resimler içinde en çok üzerinde resim 21 yazanı beğendim gerçekten çok şık ve çok zarif kuğu gibi ben kaplaı olduğum için bu şekli çok uygun ama dediğin gibi nasıl olur bilmiyorum canım eğer dikim olacaksa terziye sorabilirsin ona göre çizim yapar daha iyi olur anlamak

gelinlik 21 firması üstünde istenilen özellikleri ekleyip çıkartabiliyor canım kollarını Eki Görüntüle 439975 böle düşünüyorum canım

Dantel forever diyorum. Özellikle üst kısımda çok güzel duruyor yani straplezdense dantelle bişiler yaptırmak daha hoş

ben bunları beğenmediim :26: ama tabiki senin beğenmen önemli :)

ßunlar nasıL canım yani benm aradığım gibi değil ama senin aradıklarına yakınmı?

Eklentiler

• $BOLERO GİBİ.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $311239_479623735410948_810408494_n.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $403907_111984362281699_424715950_n.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…