Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bayanlar :) Aşağıdaki modelleri sipariş vermek istiyorum; birkaç kişiyle görüştüm ancak fiyattan memnun olamadım. Bana ne kadara mal olur aşağı yukarı bir rakam verebilir misiniz?
Siz kendiniz sipariş alıyorsanız sizinle de görüşmek isterim. Teşekkürler.
Merhabalar bayanlar :) Aşağıdaki modelleri sipariş vermek istiyorum; birkaç kişiyle görüştüm ancak fiyattan memnun olamadım. Bana ne kadara mal olur aşağı yukarı bir rakam verebilir misiniz?
Siz kendiniz sipariş alıyorsanız sizinle de görüşmek isterim. Teşekkürler.
Modeller emek istiyor, o konuda hemfikirim sizinle ama ben de gram hesabı yapacak birini arıyorum. Kafadan üçyüz beşyüz demesi hoşuma gitmiyor. Peki siz yapsanız bu resimlerden model alabilir misiniz?
Yapabılırıım heralde canım bılgısayara bu resımlerı ındıreyım ne kadar ayrıntıyı gosterıyo ben sana cvap wereyım.cepten gırıyorum o yuzden ayrıntıya gırmıyo.
Yapabılırıım heralde canım bılgısayara bu resımlerı ındıreyım ne kadar ayrıntıyı gosterıyo ben sana cvap wereyım.cepten gırıyorum o yuzden ayrıntıya gırmıyo.