• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Dantel Siparişi Vermek İstiyorum.

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
661
82
323
Merhabalar bayanlar :)
Aşağıdaki modelleri sipariş vermek istiyorum; birkaç kişiyle görüştüm ancak fiyattan memnun olamadım. Bana ne kadara mal olur aşağı yukarı bir rakam verebilir misiniz?

Siz kendiniz sipariş alıyorsanız sizinle de görüşmek isterim. Teşekkürler.

$996718_504188272968254_482223991_n.jpg $Caminho Borboleta de Croche - Pink Rose.jpg $kelebekli-sehpa-örtüleri.jpg

Modeller emek istiyor, o konuda hemfikirim sizinle ama ben de gram hesabı yapacak birini arıyorum. Kafadan üçyüz beşyüz demesi hoşuma gitmiyor. Peki siz yapsanız bu resimlerden model alabilir misiniz?

Yapabılırıım heralde canım bılgısayara bu resımlerı ındıreyım ne kadar ayrıntıyı gosterıyo ben sana cvap wereyım.cepten gırıyorum o yuzden ayrıntıya gırmıyo.

Yapabılırıım heralde canım bılgısayara bu resımlerı ındıreyım ne kadar ayrıntıyı gosterıyo ben sana cvap wereyım.cepten gırıyorum o yuzden ayrıntıya gırmıyo.

tamam, teşekkür ederim. bir de aşağı yukarı tutarını söylerseniz sevinirim. :)

Back