- 18 Şubat 2022
- 735
- 994
- 33
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Gayet de , bütün sınıflarda- 1. sınıf dahil - etüd yani yetiştirme kursları var, milli eğitim müdürlükleri, okullari açın diye zorluyor hatta. Ben emekli öğretmenim Siz ne anlatıyorsunuz acaba ?
Dyk kursu etüt değildir. Tüm öğrencilerin katılımı zorunlu değildir. Emekli öğretmen olduğunuza emin misinizGayet de , bütün sınıflarda- 1. sınıf dahil - etüd yani yetiştirme kursları var, milli eğitim müdürlükleri, okullari açın diye zorluyor hatta. Ben emekli öğretmenim Siz ne anlatıyorsunuz acaba ?
etud gibi kullanmaniz ivun bir engel var mı?Dyk kursu etüt değildir. Tüm öğrencilerin katılımı zorunlu değildir. Emekli öğretmen olduğunuza emin misiniz
Kafanıza göre öğretmencilik oynamak istiyorsunuz ama öyle bir dünya yoketud gibi kullanmaniz ivun bir engel var mı?
30-40 öğrencinin yaptığı 30-40 işlemi kontrol etmek ne kadar zaman alır bir hesaplar mısınız rica etsem?Ne yazıyor defterde, sayfa 15 yapılacak. Ama öğretmen ödevi kendi kontrol ederse, çıkarma işleminde onluk bozarken ne hata yaptığını görüp düzeltecek. Annesi görünce saç baş yolacak çocuğum çıkarma işlemini kavrayamadı dite, en iyi ihtimalle gelip burada başlık açacak, en kötü ihtimalle kafasına vuracak.
Allah aşkına burda önlük boşamayan çocuğuna evde kendim öğrettim diyen var mi
kontrol edebileceğiniz kadar ödev verin sevgili öğretmenim . Çocuk da desin ki, " yarin sabah ogretmen bu ödevlerebir bir bakar, sayfa düzeninden, sayıların yazılış yönüne, çantamın düzeninden, işlemlerin doğruluğuna kadar her seyi üç saniyede farkeder" Bence böyle...30-40 öğrencinin yaptığı 30-40 işlemi kontrol etmek ne kadar zaman alır bir hesaplar mısınız rica etsem?
Bekara karı boşamak kolay diye çok güzel bir sözümüz var. Anlatabilmişimdir umarımkontrol edebileceğiniz kadar ödev verin sevgili öğretmenim . Çocuk da desin ki, " yarin sabah ogretmen bu ödevlerebir bir bakar, sayfa düzeninden, sayıların yazılış yönüne, çantamın düzeninden, işlemlerin doğruluğuna kadar her seyi üç saniyede farkeder" Bence böyle...
Dyk kursu etüt değildir. Tüm öğrencilerin katılımı zorunlu değildir. Emekli öğretmen olduğunuza emin misinizkimya mühendisi olduğunuzu söylemişsiniz daha önce
yoo, 25 yıl bu şekilde çalıştım, emekli oldum. Öyle olmasa mesleki bir konuda yorum yazmazdım.Bekara karı boşamak kolay diye çok güzel bir sözümüz var. Anlatabilmişimdir umarım
Ay evet fi tarihinde öyle bir uygulama varmış neyse ki MEB kaldırdı.. şimdi pedagojik formasyonu olmayan ya da eğitim fakültesi mezunu olmayan atanamıyor şükürKimya Muhendisleri kimya ogretmeni oluyor, duymuşsunuzdur
Siz öğretmen emeklisiyseniz ben de cumhurbaşkanı baş danışmanıyımyoo, 25 yıl bu şekilde çalıştım, emekli oldum. Öyle olmasa mesleki bir konuda yorum yazmazdım.
Ogretmencilik mı? 25 yil öğretmenlik yapıp emekli oldum. Öğrenciyi veli yetiştirecek olsa okula. bize yollamalarına gerek kalmazdı. Doğuda birleştirilmiş sınıf okuyanlar ne yapsın?Kafanıza göre öğretmencilik oynamak istiyorsunuz ama öyle bir dünya yok
Keşke olmasalarmış...Kimya Muhendisleri kimya ogretmeni oluyor, duymuşsunuzdur
olabilirsiniz. Bana ne ?Siz öğretmen emeklisiyseniz ben de cumhurbaşkanı baş danışmanıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?