danino?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
mrb kızlar gamze kilo almadığı için muhallebi ile mama vermeye başladım bide akşam üstüne doğru danino veriyorum kayısılı ve çilekliyi sevdi sadece...
aranızda bebeğine danino yediren varmı?
bide 1 yaşına kadar çilek vermicez ya bu yoğurt çilekli bi sakıncası yoktur dimi?

ben arada yediriyorum canım çok sık değil ama
kardelen bebe bisküvili olanı sevdi
çilek konusunda bişey diyemicem
ben şimdiye kadarr hiç vermedim
çilekli yoğurt da denemedim
ama bence normal yoğrut vermeye çalış
en doğalı ve sağlıklısı o nadir yedir daninoyu
hem meyvalıya alışırsa normal yoğurdu yemeyebilir

Canım o yoğurtlar bizim bebişler için erken değilmi bi tane yoğurt vardı üstünde 6. aydan itibaren yazıyo onları kullansan aslında bide Sevginin dediği gibi arada ver meyvalıları genelde sade yoğurt verki alışsın

canım benim oyoğurt için erken biraz sanırım bide dokunmasın istersen babymix elmalıyı dene benimki onu çok seviyo hem ayları için ideal babymix...a.s.

mavi olan canım bebe bisküvili olan
ben anneme yaptırıyorum yoğurdu
ama bayb mixde verebilirsin
ama bence sade ver yoğurdun kendi tadıa alışsın

kızlar kendiniz mayalasanız ya misler gibi yapsanız..
neden hazır olanını tercih ediyorsunuz?
karışmak adetim değildir neyse ben cevap vereyim..
ben henüz yoğurt olayına girmedim.Allahın izniyle yarın başlıcam kayınvalidem önderliğinde..
bizim doktorumuz püreyle verme konusunada karşı.iki tadı asla karıştırma dedi..

ben vermeyeyim o zaman bi daha daninodan ya.. ben yoğurtdun kıvamını tutturamam diye yapmıyorum hem kemik gelişimi içinde çok faydalıymış bu danino ona aldandım bende..
baybymix deneyeyim bide onu yemezse kızım o zaman başka fikir verin bana :roflol:

Benim k.walidem mayalıyo yogurdu..sütüm yetmediği zaman içine şeftali kayısı falan rendeleyip veriyorum..bazen de bebe bisküvisiyle veriyorum..Danino baby mix yedirmedim hiç..Hazırların içinde katkı maddeleri oluyor mutlaka..

Sen bi dene umarım tutturursun yogurdun kıvamını..

valla canım ben çok denedim mayalamayı ama tutturamadım bir kaç kere tutturdum onada ağzını açmadı yemek istemedi gene denemelerim sürüyo ama tutturamıyorum benim ne annem var nede kayınvalidem yaparken bana önderlik etsin yeterki yoğurt yesin hiç yememesinden iyidir en azından babymix yedirebiliyorum iyice ögrenene kadar idare edicem doktorum zararlı olmadıgını söyledi...a.s.

benimkide baby mix i sevmedi ilk başta yedi sonra bıraktı.bende 1 haftadır büyümix yediriyorum kayısılı ve şeftalili.
süt mayalamayı beceremedim mamadan zaten hiç tutmadı.
herşeyin doğalı evet haklısınız yarın bir daha deneyeyim bari.

nasıl mayalanıyo peki bu yoğurt yaa..
bende dün ilk defa mamadan mayaladım oldu kızımda severek yedi
100cc.lik mama hazırladım küçük bir kavanoza koydum.
2 çay kaşığı yoğurduda iyice krem kıvamına getirip kavanozun içine kattım ve azıcık karıştırdım.
sonra kavonozun kapağını kapatıp 2 havluyla sardım.
4-5 saat sonra açtım kapağınıda açıp buzdolabına koydum
4-5 saatte dolapta kaldı çıkarıp 1 saat sonra falan verdim.

kızlar lütfen bebeklerinize danino yedirmeyin danino çocukların fiziksel olarak gelişmesini sağlıyo biz annelerde fiziğine bakarak mutlu oluyoruz ancak danino zihinsel gelişimi engelliyo lütfen yedirmeyin hemde danino amerikan malı lütfen bilinçli olalım lütfen

sağol canım bende bugün denicem..
ne kadar vericez peki günde...bide yoğurtdu krem peynir kıvamına getir dedin ya su kattın dimi?
hangi yoğurttan mayaladın?
çok soru sordum yine :asigim:

bizim doktor kilo alam konusunda fantomalt diye bir ek besin verdi kutu içinde 24 lira meyve suyuna bile karıştırabilirsin dedi doktorunla bir görüş istersen

Canım, sen gamzeye ne zamandır yalancı meme veriyosun..? Ya da neden verdiğini merak ettim..

Benim oğlum doğdugundan beri sürekli emmek istedi..Geceleri hiç uyutmazdı beni hep emmek için uyanırdı..bende her ağladıgında veriodum..Bazen 10 dk.bir emiyodu..Ama hiç yalancı meme vermedim..(Hatta biberonu bile yoktu oğlumunda yengesi hediye getirdi:) ) Hem sütüm çoğaldı hemde bebeğimin kilosu maşallah..

Eger doğdugundan beri yalancı meme verdiysen sütün ondanda azalmış olabilir..

1 aylıkken falan başladım emziğe ama gamze doğduğundan beri hatta bugüne kadar 15dk bi zaten emiyo...
emziği ya oynamak için yada uyurken ben ayağımda sallarken alıyo okdar acıktığında tükürüyo emziği zaten :)
çok sık emiyo ama buna rağmen azaldı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…