Dananın kuyruğu koptu. Birazdan çok kötü şeyler olabilir!

Bizim toplumda ana babasına el uzatmayan öldüğünde bile cenazesine gitmeyen evlatlara iyi bakılmaz
Hiç bir zaman onlardan olmadım
Allah bilir ne yaşattılar diye düşünürüm keşke annenizi ağzını açtığı sürüklüyor sürüklüye evden atsaydınız

Cocukların masrafı icin istiyor zaten kadında.
Gezip tozmak icin istemiyor sonucta.

boşanmama izin vermicekler ne demek ya siz eşya değil insansınız bu sizin kararınız

gidin o evden gerekirse yeni iş bulun sığınma evi bile olur böyle aile olacağına olmasa da olur.

Bu kadar vahim durumdayken KPSS diye diretmenin mantığını anlamıyorum, yıllarca KPSS ye çalışıp atanamayan insanlar var. Gözü gerçekten kararttıysan sigortalı herhangi uygun bir iş de seçebilirsin. Diğer türlü yıllarca deneyip olmama ihtimali de var çünkü

B

Bu kadar nefret ediyorsunuz ama parasına tenezzül edebiliyorsunuz

Ne erkekler, ne de ebeveynler. Kadına en büyük şiddeti yine kadın yapıyor.

Farkında mısınız bilmiyorum ama konu sahibi kıl payı eşinin tecavüzünden kurtuldu. Yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddeti anlatabilir miyim bilmiyorum. Ailesi ruh hastası. Kocası saplantılı bir manyak. İki çocuk annesi. Sizin takıldığınız tek nokta bu mu?

4000 tl nin yarısını kesip size vermez mahkeme kanımca.

Sığınma evine mi gitsen acaba pek te bı bilgim yok ama orası aklıma geldi rabbim yardımcın olsun

Çok zor ne söyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…