- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- Konu Sahibi Esrin mine
siz konusarak problemlerinizin ustesinden gelebildiginize eminmisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumuşsun ama anlayamamışsın demek ki, ben boşanma kararını yeni vermedim. Hali hazırda kpss çalışırken bu olay oldu. Ayrıca dilimde tüy bitene kadar uyardım. Durumun ciddiyetini anlattım.. Önlem alması gerektiğini söyledim. Cevap olarak "bişey olmaz, sen uyduruyorsun" gibi saçmalıklar duydum. Senin kocanın başında böyle bir mesele olsa, sen elinden geldiğince uyarsan ama karşılığında ciddiye alınmasan ne yaparsın? Seni bilmem ama ben çocuklarımı silahlı şahıslardan korumak zorundayım. Ve tabii ki nafaka alıcam. Benimle istemediğimi, baskı altında olduğumu bile bile 16 yaşımdaki halimin çaresizliğini kullanarak evlendi. Genç olsun, taze olsun, sesi çıkmasın isterse zorla olsun istedi. Bunların bir bedeli olacak. Böyle bir adamla empati kurana da Allah böylelerini nasip etsin.Okudum ancak hem bu kadar nefret edip ölüm fermanı çıktığında da topuklamaya çalışıp hem de maaşının yarısına göz dikmek... bazı kadınlar çok akıllı
Ben olsam bi kuruş vermem. Çocukların masrafı ayrı
Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah toparlanana kadar aileniz insafa gelir de kusa bir süreliğine de olsa idare ederler. Rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın, umarım bundan sonra kuracağınız hayatınızda çok mutlu olursunuz.Okumuşsun ama anlayamamışsın demek ki, ben boşanma kararını yeni vermedim. Hali hazırda kpss çalışırken bu olay oldu. Ayrıca dilimde tüy bitene kadar uyardım. Durumun ciddiyetini anlattım.. Önlem alması gerektiğini söyledim. Cevap olarak "bişey olmaz, sen uyduruyorsun" gibi saçmalıklar duydum. Senin kocanın başında böyle bir mesele olsa, sen elinden geldiğince uyarsan ama karşılığında ciddiye alınmasan ne yaparsın? Seni bilmem ama ben çocuklarımı silahlı şahıslardan korumak zorundayım. Ve tabii ki nafaka alıcam. Benimle istemediğimi, baskı altında olduğumu bile bile 16 yaşımdaki halimin çaresizliğini kullanarak evlendi. Genç olsun, taze olsun, sesi çıkmasın isterse zorla olsun istedi. Bunların bir bedeli olacak. Böyle bir adamla empati kurana da Allah böylelerini nasip etsin.
Valla ne dersen de insan yüzünü görmeye bile tahammüle demediği birinin hiçbir şeyini istemez. Bedduandan belli ne olduğunOkumuşsun ama anlayamamışsın demek ki, ben boşanma kararını yeni vermedim. Hali hazırda kpss çalışırken bu olay oldu. Ayrıca dilimde tüy bitene kadar uyardım. Durumun ciddiyetini anlattım.. Önlem alması gerektiğini söyledim. Cevap olarak "bişey olmaz, sen uyduruyorsun" gibi saçmalıklar duydum. Senin kocanın başında böyle bir mesele olsa, sen elinden geldiğince uyarsan ama karşılığında ciddiye alınmasan ne yaparsın? Seni bilmem ama ben çocuklarımı silahlı şahıslardan korumak zorundayım. Ve tabii ki nafaka alıcam. Benimle istemediğimi, baskı altında olduğumu bile bile 16 yaşımdaki halimin çaresizliğini kullanarak evlendi. Genç olsun, taze olsun, sesi çıkmasın isterse zorla olsun istedi. Bunların bir bedeli olacak. Böyle bir adamla empati kurana da Allah böylelerini nasip etsin.
16 yasinda evlendirilern bir cocuk akli basina gelene kadar ancak öğrenilmiş çaresizliği yaşar arkada ana yok baba yok kendisi daha çocuk çekse gitse nereye gidecekti ki mecbur oturdu yerinde artik daha güçlü çünku dogruyu secebiliyor ve herseyden önce iki evladi varValla ne dersen de insan yüzünü görmeye bile tahammüle demediği birinin hiçbir şeyini istemez. Bedduandan belli ne olduğun
Önceki konum aşağıdadır. Konuyu anlamak için önce onu okuyunuz.
Ben bu şahsı uyarmak, düzeltmek için mesajlar attım git konuş kendini anlat gibisinden. Ve cevap olarak "gelicem, babanla konuşucam, bu işi bitiricem" gibi mesajlar attı. Sanki durumdan sorumlu olan benmişim gibi. Neyse anneme anlattım. Gelsin konuşalım o çok şımardı gibi şeyler söyledi. Sonra annemle tartıştım. Eski defterler açıldı. Tüm kinimi döktüm. Ve ne oldu biliyor musunuz? Önce evli olduğum şahsa döktü saydı sonra laf döndü dolaştı bana geldi. Yine beni suçlayıp şeref namus nutuku okudu. Birazdan eş olacak şahıs gelecek ve o boşanma lafı edecekken annem olacak şahıs boşanmak falan yok diyecek. Yine kuyruğu üzerine oturan, suçlu bulunan, en kolay lokma yani ben olucam.
Nefret ediyorum bu insanlardan nefret ediyorum bu evden, nefret ediyorum bu dünyadan!
Çocukların masrafı ayrı diye belirttim, onu ödesin. Kendi içinde istiyor bana kalırsa. Kadına yapılanları savunmuyorum ancak tecavüz etti diyerek iftira da atamam.16 yasinda evlendirilern bir cocuk akli basina gelene kadar ancak öğrenilmiş çaresizliği yaşar arkada ana yok baba yok kendisi daha çocuk çekse gitse nereye gidecekti ki mecbur oturdu yerinde artik daha güçlü çünku dogruyu secebiliyor ve herseyden önce iki evladi var
bayanin kendisi icin bir sey istedigini sanmiyorum ama cocuklarini doyurmasi gerek ne cabuk unuttuk cocuklarini isitacak odun bulamadigi icin fon makinasini ellerine verip kendini yan odada asan anneyi
neden almayacakmis 16 yasindaki kizla rizasiz evlenmis olmak demek tecavuz etmis demektir cocuklarida babasinin evinden goturmedi ya baksin bir zahmet korpecik cocugun hayatiyla oynamayi biliyodu beyimiz
Nickinin hakkını bu kadar fazla veren bir üyeyle daha karşılaşmamıştım. Kadın uyarmış, söylemiş. N’apsın onu öldürmeyin beni mi öldürün desin? Ki şu an kadının ve çocukların can güvenliği olduğu da pek söylenemez. Salak ve bela getiren insanlardan nefret ediyorum ya.Çocukların masrafı ayrı diye belirttim, onu ödesin. Kendi içinde istiyor bana kalırsa. Kadına yapılanları savunmuyorum ancak tecavüz etti diyerek iftira da atamam.
hakkında ölüm kararı çıkmış eşi için parasını alabilir miyim diye düşünen biri için düşüncem aynıdır
Annen ne karisiyo boşanmaya sen kararlı olup dik olup bende istemiyorum boşancam de bitsin niye ezdryn kendiniÖnceki konum aşağıdadır. Konuyu anlamak için önce onu okuyunuz.
Ben bu şahsı uyarmak, düzeltmek için mesajlar attım git konuş kendini anlat gibisinden. Ve cevap olarak "gelicem, babanla konuşucam, bu işi bitiricem" gibi mesajlar attı. Sanki durumdan sorumlu olan benmişim gibi. Neyse anneme anlattım. Gelsin konuşalım o çok şımardı gibi şeyler söyledi. Sonra annemle tartıştım. Eski defterler açıldı. Tüm kinimi döktüm. Ve ne oldu biliyor musunuz? Önce evli olduğum şahsa döktü saydı sonra laf döndü dolaştı bana geldi. Yine beni suçlayıp şeref namus nutuku okudu. Birazdan eş olacak şahıs gelecek ve o boşanma lafı edecekken annem olacak şahıs boşanmak falan yok diyecek. Yine kuyruğu üzerine oturan, suçlu bulunan, en kolay lokma yani ben olucam.
Nefret ediyorum bu insanlardan nefret ediyorum bu evden, nefret ediyorum bu dünyadan!
Nickinin hakkını bu kadar fazla veren bir üyeyle daha karşılaşmamıştım. Kadın uyarmış, söylemiş. N’apsın onu öldürmeyin beni mi öldürün desin? Ki şu an kadının ve çocukların can güvenliği olduğu da pek söylenemez. Salak ve bela getiren insanlardan nefret ediyorum ya.
Konu sahibi siz de daha annem annem deyip durmayın. Ben boşanacağım, canımız tehlikede deyin. Gidin suç duyurusunda bulunun. İllegal işler deyip durmuşsunuz. Uyuşturucu diye tahmin ediyorum buradan başlayın anlatmaya yetkililere.
bu kadar ince ve sinsi düşünecek bir insan olsa bu soruyu sormazdi bence çünkü ölüm karari vermişlerse ve bunun gerceklesecegine inaniyorsa ki bence inaniyorki cocuklsrini bu beladan uzak tutmak icin de cekip gitmek istiyor adamin sigorta gun sayisini hesaplayip bana maaşı kalirmi diye dusunurduÇocukların masrafı ayrı diye belirttim, onu ödesin. Kendi içinde istiyor bana kalırsa. Kadına yapılanları savunmuyorum ancak tecavüz etti diyerek iftira da atamam.
hakkında ölüm kararı çıkmış eşi için parasını alabilir miyim diye düşünen biri için düşüncem aynıdır
B
Bu kadar nefret ediyorsunuz ama parasına tenezzül edebiliyorsunuz
Okudum ancak hem bu kadar nefret edip ölüm fermanı çıktığında da topuklamaya çalışıp hem de maaşının yarısına göz dikmek... bazı kadınlar çok akıllı
Ben olsam bi kuruş vermem. Çocukların masrafı ayrı
Ben inanmıyorum. Bunca nefret dolu birinin maaşın yarısını istemesi normal gelmiyor. Boşandığında iki ayrı kişi olacaklar aralarındaki hukuk bitecek ama gelirin yarısını istiyor. Vay anasınıbu kadar ince ve sinsi düşünecek bir insan olsa bu soruyu sormazdi bence çünkü ölüm karari vermişlerse ve bunun gerceklesecegine inaniyorsa ki bence inaniyorki cocuklsrini bu beladan uzak tutmak icin de cekip gitmek istiyor adamin sigorta gun sayisini hesaplayip bana maaşı kalirmi diye dusunurdu
bence tamamen cocuklari icin cirpiniyor denize düşen yilana sarilir belkide gidebilmek icin o paraya deli gibi ihtiyaci vardir zaten ona ne nafaka baglanacak ki 200 belki 300 2000 cok ucuk bir rakam yol yordam bilmedigi soracak sorustiracak kimsesi olmadigi buradan belli
2000 lira nafakayi kim baglar 4000 maasi olan adama
Bir de ne ailesi ne bu koca kılıklı şahıs kadının birey olmasına izin vermemişler bileNe yapsin, cocuklarina guru mu yedirip icirsin? tek basina olsa neyse konu sahibesi ama cocuk demek masraf demek. Tek olsaydi coktan cikip gitmisti zaten.
dua et gelirin yarisini istiyorBen inanmıyorum. Bunca nefret dolu birinin maaşın yarısını istemesi normal gelmiyor. Boşandığında iki ayrı kişi olacaklar aralarındaki hukuk bitecek ama gelirin yarısını istiyor. Vay anasını
Hmm öyle diyorsunuz demekNe yapsin, cocuklarina gurur mu yedirip icirsin? tek basina olsa neyse konu sahibesi ama cocuk demek masraf demek. Tek olsaydi coktan cikip gitmisti zaten.
Konu sahibesi yeni hayata yelken acmak istiyor ve paraya ihtiyaci var. Bu durumda para paradir, o herifin parasina merakli olmasa da konu sahibesinin su andaki tek potansiyel geliri bu, ne yapsin yani?
Para konusuyla ilgili tepki verdim diğer konularda değilBen de erkek olsam, 16 yasindaki rizasi disinda evlendirilen cocukla evlenmezdim
Adamin kafa normal kafa mi, bu normal bir evlilik mi sizce?