- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
4 lahmacun + 2 de İskender mi?
Dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım? Mide fesadı geçirirsiniz tabi 150 kilo değilseniz!
Midem bulandı kusura bakma.
gayet yoğun bir hayatın içinde yiyormuşsun sen ben evde sıkıldıkça yiyorum kendimi frenlemesem doyduğumu dahi hissetmiyorum demir eksikliği var bende ona bağlıyor doktor sen tahlillerini yaptırdın mı
Yiyipte kilo almayanlara sinir oluyorummm ben okurken bile 500 gram aldimciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.
Masum konunuzu sevsinlercok hossunuz
Bence kahvaltisiz evden cikmayin. Cantanizdaki pringles ve cikolatanin yerine tuzsuz galeta ve elma koyun. Oglende ev yemekleri yapan bir yer illa ki vardir. Orada yiyin. Ara sira sandvic goturursunuz. Saklama kaplarinda her turlu yemek goturulebiliyor okula ofise. Kokan cins olmasin yeterli. Her gun yarim muz yiyin,potasyum deposu. Aksamlari da salata yogurt ve hafif bir yemek olmali.
2 iskender nedir allasenyediğini yakıyorsan sorun değil afiyet olsun da yakmayıp biriktiriyorsan sorun.. allah korusun ilerde çıkmasın acısı.. sen çantanda fındık, kuru üzüm falan bulundur.. kahveyi kremalı değil sade iç.. yazdıysan göremedim kaç kilosun?
Evden yemek goturmek bence cok guzel olur. Bizim yemekhane cok iyiydi orda yiyorduk ama sizinki kotuyse hic denemeyin bile. 3 bolmeli saklama kaplari var onlardan alin koyun evden yemeginizi. Saglikli beslenmek onemli,kilonuz zaten yokmus ne mutlu. Ay bi dakka sinir oldum su an yiyip yiyip kilo almayanlara kılım ben hahahahaya bizim okulun yemekhane diye anılan yerinde fiyatlar çok fahiş ve cidden içinden böcek,tırtıl,plastik ne ararsanız çıkıyor. öğle yemeği için kampüsün içinde bir yer bulamadım gitti. makarna,hamburger,soslu tavuk vs hep bu tarz yiyorum ve 2 porsiyon
çantama bir ara galeta koymuştum ama gidip starbuckstan cookie aldım onu yedim gün içinde yine galetayı yemedim
öğle yemeklerini kendim götürmeye çalışıcam artık. kilo almıyorum ama böyle sanki iç organlarım yağ bağladı öyle hissediyorum
Yiyipte kilo almayanlara sinir oluyorummm ben okurken bile 500 gram aldim
Aslında protein açısından zengin besleniyorsun ama çok yiyorsun. Eğer düzenli yersen bu kadar çok yemezsin. Bu yüzden bir diyetisyene git hayatını düzene sok.ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.
Aslında protein açısından zengin besleniyorsun ama çok yiyorsun. Eğer düzenli yersen bu kadar çok yemezsin. Bu yüzden bir diyetisyene git hayatını düzene sok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?