- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.508
- 1.123
- Konu Sahibi sassyassyy
-
fındık ve kuru üzümü alıyorum ama çikolata draje olanından
54 kiloyum şuan aslında çok zayıf durmuyorum boyum da kısa. ideal kilomun 48-49 olması lazım.
+1Afiyet olsun da Tv de TLC isimli bi kanal var agir yaşamları izlemeni tavsiye ediyorum hemen hemen hergün var bi göz atın sonra yine yiyebilecekmisin o kadar
Ama zayifmis işte+1
Kesinlikle katılıyorum. Bu iş böyle başlıyor malesef. Önüne geçemezseniz , kötü sonuçlar doğurabilir.
Ay o insanlar ne cidden yani hepsi 300 kilo üstü insanlar ben şoklar içinde izliyorum hatta bir bölümünde bir kadın 3 büyük boy pizza yedi üstüne de 6 büyük dilim browni kek yedi abartısız söylüyorum karnima ağrılar girdiAfiyet olsun da Tv de TLC isimli bi kanal var agir yaşamları izlemeni tavsiye ediyorum hemen hemen hergün var bi göz atın sonra yine yiyebilecekmisin o kadar
ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.
Ama metabolizmasının her zaman böyle hızlı çalışacağı ne malum? eğer ki ileride yavaş çalışırsa çok zorlanırAma zayifmis işte
Bende izliyorum kanalı hic kacirmiyorum nasıl o hale gelmişler hayret ediyorum izlerkenAy o insanlar ne cidden yani hepsi 300 kilo üstü insanlar ben şoklar içinde izliyorum hatta bir bölümünde bir kadın 3 büyük boy pizza yedi üstüne de 6 büyük dilim browni kek yedi abartısız söylüyorum karnima ağrılar girdi
+1
Kesinlikle katılıyorum. Bu iş böyle başlıyor malesef. Önüne geçemezseniz kötü sonuçlar doğurabilir.
hani az az ama sık yiyin diyorlar ya,hah işte ben sık sık ama hayvan gibi yiyorum sıkıntı orda. yoksa düzenim net her gün 4 öğün yerim
ay cidden utanıyorum ya. Diyetisyen güzel fikir teşekküürlerr
Evet ilerki yaşlar da tehlikeye zemin hazırlamak gibiAma metabolizmasının her zaman böyle hızlı çalışacağı ne malum? eğer ki ileride yavaş çalışırsa çok zorlanır
Normal yemekleri geçtim,diğer yediği şeyler çok sağlıksız, şuan olmasa bile ileride hem bırakmakta zorluk çeker, hem de bu sağlıksız besinlerin acısı mutlaka çıkar diye düşünüyorum ben.
Evet yani insan üzülüyor yani sonuçta birde bu insanların hayatları çocukken mahvolmus özellikle kadınlar tacize ve tecavüze uğramışlar kendilerini korumak için yemek yemeye odaklanmislar etten duvar misali kilolarının onları koruyacağını düşünmüşler hepBende izliyorum kanalı hic kacirmiyorum nasıl o hale gelmişler hayret ediyorum izlerken
Yasindan kaynakli diye dusunuyorum
Univ zamani bende senin gibiydim , dal gibi inceydim ama mcdonaldsta oturur 2 bigmac menu yer de kalkardim
Kilo almadigim icin de yer de yerdim
Cok sagliksiz oldugunun farkindasin zaten , sabah mutlaka az da olsa evde kahvalti yapip cik
Cantandan pringlesi at , elma , muz kraker vs tasi
Bir de bi kan tahlili yaptir bi bak neyin eksik diye , ona gore beslenme programi yap kendine kuzum yoksa ileride hepsi sagliksiz kilolar olarak donecek sana
Evet yani insan üzülüyor yani sonuçta birde bu insanların hayatları çocukken mahvolmus özellikle kadınlar tacize ve tecavüze uğramışlar kendilerini korumak için yemek yemeye odaklanmislar etten duvar misali kilolarının onları koruyacağını düşünmüşler hep
Konu sahibi S sassyassyy acaba yemeniz psikolojik olabilir mi yani böyle içinizde yaşadığınız manevi yada maddi bir problem bu şekilde yemek yemeyi tetikleyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?