ikircikli Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2007 612 0 0 41 İstanbul 20 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikircikli #1 Arkadaşlar ; grange ve dan brown un kitaplarını okudum ama bana ait değillerdi her iki yazarın da tüm kitaplarını almak istiyorum ayrıca ; twilight ,gece evi ,morganville vampirleri serilerini de istiyorum.. Bu kitapları satmak isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşabilirlerse sevinirim.
Arkadaşlar ; grange ve dan brown un kitaplarını okudum ama bana ait değillerdi her iki yazarın da tüm kitaplarını almak istiyorum ayrıca ; twilight ,gece evi ,morganville vampirleri serilerini de istiyorum.. Bu kitapları satmak isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşabilirlerse sevinirim.
DuruFB Lavanta Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 220 9 118 19 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ikircikli #2 ikircikli .!.: Arkadaşlar ; grange ve dan brown un kitaplarını okudum ama bana ait değillerdi her iki yazarın da tüm kitaplarını almak istiyorum ayrıca ; twilight ,gece evi ,morganville vampirleri serilerini de istiyorum.. Bu kitapları satmak isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşabilirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Zaman geçmiş ama hala istediğin seri var mı ?
ikircikli .!.: Arkadaşlar ; grange ve dan brown un kitaplarını okudum ama bana ait değillerdi her iki yazarın da tüm kitaplarını almak istiyorum ayrıca ; twilight ,gece evi ,morganville vampirleri serilerini de istiyorum.. Bu kitapları satmak isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşabilirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Zaman geçmiş ama hala istediğin seri var mı ?