Uzun zamandır forumu okuyorsan birçok bilgiye ulaşmışsındır. Ama şunu tekrar etmek isterimki emzirmiş bir bayansan senin meme dokun genişleyip küçülmüştür ve gevşemiş bir dokun vardır. Vücut tipine göre muhakkak damla protez uygunsa!! Damla kullanılsın,ama senin isteğin olan birşeyse yuvarlak protez öneririm. Yuvarlak protez zaten yerçekimi etkisi ile ağırlığını Aşşagıya veriyor ve ayakta üst lobu daha az ,alt lobu daha dolgun gösteriyor. Seneler sonra deri kalitesi düşüyor,dokular gevşiyor iyice. Damla protez ile sütyene bağlı göğüslerin olabilir. Yuvarlak protezle bunun daha çok önüne geçersin....
Damla protezin en büyük riski dönme riski dir kiiii ben bu sorunu yaşayan birçok kişi ile yazıştım. Hatta iki kişiyi de gördüm. Bu risk gerçek ve olabilecek risk.
İz olayına gelince muhakkak göreceğin bir iz olacak! En izsiz yöntem meme ucu kesis ama bunu her doktor başarıyla yapamıyor. Hissizlik oluyor deme sakın,meme altı kesisi ile hissizlik yaşayan üye sayısı hiçte az degil. Bu biraz şans birazda doktorun dikkatli çalışmasına bağlı bir durum. Ben meme ucu kesisi ile oldum,izi farketmek çok zor. Koltukaltı kesisinde de riskler var tabi .
Doğallık istiyorsan buhu yapacak doktor çok fazla :)) Yani büyüklük olarak Tr doktorlar ufak ve doğal görünümden yana zaten. Hem hastanın süreci daha rahat geçiyor gende komplikasyonları daha az oluyor :)
Birçok doktorun görüşmesi ücretsiz,şahsi fikrim doktor görüşmeleri yapman ve öyle karar vermen. Şansın bol olsun