Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da dogalliktan yana.oldugum icin.damla.protez konuldu. Simdilik.memnunum 2. Ayimi doldurmak.uzereyim..tamamen oturmasi icin vaktim var.sonucta memem.oldu.desteksiz.sutyenleri rahatlikla.kullanabiliyorum. benim acelem.yok. yaza kadar vaktim var :))
255 cc :) bayagi kucuk ama memnunum.zayif.bir yapim oldugu icin vucudum icin boyut yeterli:) siz boyutundan memnun degilsiniz gibi ??Ne güzel memnun olman :) kaç cc konuldu?
255 cc :) bayagi kucuk ama memnunum.zayif.bir yapim oldugu icin vucudum icin boyut yeterli:) siz boyutundan memnun degilsiniz gibi ??
Son kısmı görmemişim, yok memnunum ben de, 300 cc konuldu, vücudumun alabileceği en büyük protez buymuş, ameliyatta önce 345 denenmiş ama fazla gelmemiş olmamış, şuan tabi hala sert de şiş, kendine gelsin heyecanla bekliyorum :))255 cc :) bayagi kucuk ama memnunum.zayif.bir yapim oldugu icin vucudum icin boyut yeterli:) siz boyutundan memnun degilsiniz gibi ??
Fotograf yükle biz de görelim güzelleri :))Son kısmı görmemişim, yok memnunum ben de, 300 cc konuldu, vücudumun alabileceği en büyük protez buymuş, ameliyatta önce 345 denenmiş ama fazla gelmemiş olmamış, şuan tabi hala sert de şiş, kendine gelsin heyecanla bekliyorum :))
Yeni üyeyim fotoğraf koyma olaylarını henüz bilmiyorum :) bi karıştırıp çözeyim siteyi sonrasında koyacağımMerhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı 3 yıl geçti. Yuvarlak takılmıştı klasik olarak :) Yuvarlağın da aşağı inmesini bekliyorsunuz. Ben de bazen acaba damla taktırıp hiç o süreci yaşamasamıydım diyorum. Sizi izlemeye alıyorum, bende albüm var. Siz de fotoğraf koyarsanız görmek isterim. Malum damla silikon kullanana pek rast gelemiyoruz.
fotoğraf olmayan üyeleri takip etmiyorum. malum sitede erkek üye çok fazla. Siz de fotoğraf koyduğunuzda aynı hassasiyeti göstereceksinizdir eminim.Yeni üyeyim fotoğraf koyma olaylarını henüz bilmiyorum :) bi karıştırıp çözeyim siteyi sonrasında koyacağım
Merhabalar, ben de bu iki markayı biliyorum sadece ve ikisinin de iyi olduğunu biliyorum. Marka konusunda bir endişen olmasın bence. Sormak istediğim bu doktorların muayene ederken ya da boyutu, şekli konuşurken 3D görüntüleme sistemlerinin olup olmadığı. Ben ilk muayenemi olduktan sonra bir fotoğrafım çekildi, sistem üzerinden kaç cc’nin ve hangi şekil protezin bedenimde iyi olacağını bilgisayar üzerinden görüp bakıp o şekilde karar verdik. Gerçi benim göğüs dokum neredeyse yok denecek kadar azdı ben damla niyetiyle gitmiştim ve doktor da görür görmez damla sana daha uygun olur demişti. Göğüs dokusu olmayınca yuvarlak yapay durabiliyor hele de zayıfsan. Yani kısacası sana o şekilde bir 3D görüntülemeyle bakıldı mı?Merhaba kızlar bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim gerçekten suan cok ihtiyacim var yorumlara. 3 dr.a gitmistim mentor kasalti yuvarlak demisti. Bugun gittiğim dr. Kasalti polytec damla dedi. Yuvarlak istersen o da olur olmaz degil ama bu damla daha iyi olur dedi. Mentor gibi tek cesit degil birkaç cesit damla var dedi. Hem marka hem de şekil olarak kafami karıştırdı. Mantik olarak 3 dr oyle dediyse yuvarlak olmali ama bu dra da güvendim. Kafam iyice karıştı nolur yardim edin bu markayla ilgili de bir fikrim yok
Hayir bakılmadı hiçbiri yaptıklarını da göstermedi. Sadece damla yapalim diyen sutuenin içine deneme protezleri takarak gösterdi. 315 protec damla uygun ilur dedi. Bu markanin 3 çeşit damla modeli var bu arada mentor gibi tek değil. Hangisine karar versem bilemedim. Yuvatlak ta olur dedi ama damla oneririm dedi. Simdi yuvarlak mentor mu?damla protec mi? Buna karar vermeliyim. 2 doktor da icime sindi çünküMerhabalar, ben de bu iki markayı biliyorum sadece ve ikisinin de iyi olduğunu biliyorum. Marka konusunda bir endişen olmasın bence. Sormak istediğim bu doktorların muayene ederken ya da boyutu, şekli konuşurken 3D görüntüleme sistemlerinin olup olmadığı. Ben ilk muayenemi olduktan sonra bir fotoğrafım çekildi, sistem üzerinden kaç cc’nin ve hangi şekil protezin bedenimde iyi olacağını bilgisayar üzerinden görüp bakıp o şekilde karar verdik. Gerçi benim göğüs dokum neredeyse yok denecek kadar azdı ben damla niyetiyle gitmiştim ve doktor da görür görmez damla sana daha uygun olur demişti. Göğüs dokusu olmayınca yuvarlak yapay durabiliyor hele de zayıfsan. Yani kısacası sana o şekilde bir 3D görüntülemeyle bakıldı mı?
http://m.haberturk.com/saglik/haber/710887-bir-silikon-skandali-da-almanyadaHayir bakılmadı hiçbiri yaptıklarını da göstermedi. Sadece damla yapalim diyen sutuenin içine deneme protezleri takarak gösterdi. 315 protec damla uygun ilur dedi. Bu markanin 3 çeşit damla modeli var bu arada mentor gibi tek değil. Hangisine karar versem bilemedim. Yuvatlak ta olur dedi ama damla oneririm dedi. Simdi yuvarlak mentor mu?damla protec mi? Buna karar vermeliyim. 2 doktor da icime sindi çünkü
Cok tesekkurler ilgilenip bilgilendirdigin için. Polyteci elegince zatrn damla mi yuvarlak mi sorunum da kalmiyor. Cunku mentor takan yuvarlak demiştihttp://m.haberturk.com/saglik/haber/710887-bir-silikon-skandali-da-almanyada
Polytech protez kullanılmasını tavsiye etmem,Mentor daha iyi
Birde 3 D görüntüleme sistemine çok güvenme,o cihaza girip ameliyat olan hiçkimse aynı görüntüye kavuşmadı.
Vücut yapısı çok önemli damla yuvarlak konusunda. 23 bin nedir ya şimdiye kadar duyduğum en yuksek rakam ki 5 yıl önce yaptırdı diyorsun. Ben 6500 yaptırdım. Çok merak ettim arkadaşınız neden 23.000 tl ye yaptırdı ki yani bi fark mi var altın kaplama heralde protezler anlamadm valla
Çok gereksiz buldum aşırı pahalı geldi daha uygun yapıp çok guzel olanlar var misal benReha bey Profesör hekim belki ondan dolayidir :)
Merhabalar, benim 13. günüm. Bende de damla var. Muayenede meme dokumun olmadığını ve kas altı konmasının uygun olduğunu söylemişti. Ameliyatta 330 cc koymuş, kötü görünmüş. Hatta ameliyat sonrası dedi ki, anatomik yapına göre çok kötü durdu. Bu yüzden onu çıkarıp 290 cc koymuş. Şimdiki halinden bile çok memnunum. 6 ay ya da 1 yıl sonra nasıl olacaklar merak ediyorum. Bir de ben 45 kiloyum.
Teşekkür ederim.6 ay sonra daha da yerine oturmus daha yumusamis normal meme kivamini almis bir goruntuye ulasirlar. Gecmis olsun.